ngarengsekeun “Ieu kagok / 404 kasalahan henteu Kapanggih” sanggeus instalasi “zend-ekspresif”

Gawe sareng middleware, Posting ieu bakal ngajawab masalah “Ieu kagok / 404 kasalahan henteu Kapanggih” sanggeus instalasi “zend-ekspresif”.

masalah

Nembe, kabetot ningali kumaha nu Middleware gawe, Atuh pamasangan “zend-ekspresif-rangka” nurutkeun pituduh “Mimitian Gancang: Ngagunakeun Rorongkong + Pamasang”:

$ komposer nyieun-proyék zendframework/zend-ekspresif-rorongkong ekspresif

sanggeus ieu, pikeun mariksa hasilna, Kuring ngaksés browser dina alamatna http://localhost/ekspresif/umum/ sarta kuring meunang kasalahan handap:

Aduh!
Ieu kagok.
 
Urang encountered a 404 kasalahan henteu Kapanggih.
 
Anjeun pilari keur hal anu henteu't aya atawa mungkin geus dipindahkeun. Pariksa salah sahiji tumbu dina kaca ieu atawa balik deui ka Imah.

leyuran

Pesen kasalahan nunjukkeun yén halaman éta henteu kapendak., kituna, Sigana mah masalah PATH (jalan) pikeun file aplikasi.

nyokot katingal sabudeureun, Kuring dugi ka kacindekan yén ieu kajantenan kusabab kuring henteu nyiptakeun proyék langsung dina akar diréktori penerbitan. (ex: www/ atanapi htdocs/), tapi dina subdirectory, resep ieu: http://localhost/ekspresif/umum/.

pamustunganana, sigana anu Ekspresif gaduh sababaraha kasusah jeung Url Dasar / Jalur Dasar. Kanyataanna, arsitéktur Zend Framework sorangan satuju yén diréktori penerbitan kedah janten “umum/“, jadi loba nu lamun ngajalankeun web server nunjuk ka “umum/“, aplikasina jalan normal.

ngajalankeun paréntah “php-S 0.0.0.0:8080 -t umum/” bulu terminal (parentah):

Taylor@taylor-pc MINGW64 /c/wamp64/www/ekspresif
$ php-S 0.0.0.0:8080 -t public/
PHP 7.0.10 Pangwangunan Server dimimitian dina Thu Aug 10 15:55:00 2017
Dengekeun dina http://0.0.0.0:8080
Akar dokumén nyaéta C:\wamp64\www\expressive\public
Press Ctrl-C to quit.
[Kam Agustus 10 15:55:34 2017] 127.0.0.1:65106 [404]: /ekspresif / umum /

kiwari enya, ku ngalakukeun ieu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngakses http://localhost/ekspresif/umum/ tanpa kasalahan.

Tapi teu meunang nyangkut dina hiji ieu salawasna dimaksudkeun pikeun “umum/“, aya middleware nu / BasePath salaku workaround a. Instalasi basajan:

$ komposer merlukeun éta/jalur dasar

sanggeus ieu, ngan tambahkeun Middleware salaku salah sahiji anu munggaran dina aplikasi anjeun. contona, Kuring nempatkeun telepon dina file “publikindex.php”, pas sanggeus “$aplikasi” geus initialized:

1
$aplikasi->pipah(anyar \LosMiddlewareBasePathBasePath('/ekspresif/umum'));

Éta pisan!

Rujukan

Aksés /path/to/public got 404 kaca
Base Path Middleware pikeun PHP

total aksés: 8813

A review on “ngarengsekeun “Ieu kagok / 404 kasalahan henteu Kapanggih” sanggeus instalasi “zend-ekspresif”

Leave a Reply

alamat surélék anjeun teu bakal dipedar. widang diperlukeun anu dicirian ku *