kemampuan ngatasi “Iki kikuk / 404 kesalahan ora Found” sawise instalasi “Zend-ekspresif”

Nggarap Middleware, Kirim iki bakal ngatasi masalah “Iki kikuk / 404 kesalahan ora Found” sawise instalasi “Zend-ekspresif”.

masalah

bubar, kasengsem kanggo ndeleng carane middleware karya, Aku panginstalan “Zend-ekspresif-balung” minangka Guide “Mulai cepet: Nggunakake balung + installer”:

$ pengarang nggawe-zendframework project/Zend-ekspresif-balung ekspresif

sawise iki, kanggo mriksa asil, diakses ing alamat browser http://localhost / ekspresif / umum / lan aku tak kesalahan iki nduwé:

Oops!
Iki kikuk.
 
We pinanggih 404 kesalahan ora Found.
 
Sampeyan are looking kanggo soko sing ora'T ana utawa uga wis dipindhah. Priksa metu siji saka pranala ing kaca iki utawa Kepala bali menyang Home.

solusi

Pesen kesalahan nuduhake yen kaca iki ora ditemokaké, mulane, Iku kapandeng kaya masalah PATH (cara) kanggo file aplikasi.

Njupuk dipikir sak, Aku rampung sing iki kedaden amarga aku ora nggawe project langsung ing Publishing direktori (Ex: www / utawa htdocs /), nanging ing subdirektori a, cara sing: http://localhost /ekspresif/umum /.

wekasanipun, misale jek sing ekspresif wis sawetara kangelan karo Base Url / Path Base. Ing kasunyatan banget arsitektur Framework Zend wis sarujuk yèn publikasi direktori kudu “umum /“, dadi luwih supaya yen sampeyan mbukak server Web pointing kanggo “umum /“, aplikasi nganggo biasane.

Mlaku printah “php -s 0.0.0.0:8080 -t umum /” rambute terminal (printah):

Taylor @ taylor-pc MINGW64 / c / wamp64 / www / ekspresif
$ php -s 0.0.0.0:8080 -t public/
PHP 7.0.10 Development Server diwiwiti ing Thu Aug 10 15:55:00 2017
Listening ing http://0.0.0.0:8080
Document ROOT C:\wamp64\www\expressive\public
Press Ctrl-C to quit.
[Thu Aug 10 15:55:34 2017] 127.0.0.1:65106 [404]: /ekspresif / umum /

saiki ya, mengkono sampeyan bisa ngakses http://localhost / ekspresif / umum / tanpa kesalahan sembarang.

Nanging ora kanggo njaluk sing tansah tumuju “umum /“, existe o Middleware ing / BasePath minangka workaround. Instalasi punika prasaja:

$ pengarang mbutuhake ing/basepath

sawise iki, mung nambah Middleware minangka salah siji ing aplikasi. contone, Aku sijine telpon ing file “ Umum index.php”, sasampunipun “$app” Wis initialized:

1
$app->pipe(anyar \LosMiddleware  BasePath  BasePath('/ Ekspresif / umum'));

Mekaten!

referensi

Akses / path / kanggo / Got umum 404 kaca
Path Middleware basa kanggo PHP

Total accesses: 5031

A review ing “kemampuan ngatasi “Iki kikuk / 404 kesalahan ora Found” sawise instalasi “Zend-ekspresif”

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *