HD via FTP com Filezilla Server e Windows 7

Alatan minat dina Pos “Jieun HD Anjeun sadia dina Internet via ftp“, Kuring nyandak léngkah-léngkah pikeun ngonpigurasi hiji server FTP supados tiasa ngabédakeun hard drive anjeun sareng ngajantenkeun tiasa diaksés tina komputer anu nyambung kana Internet (FULL!).


ftp1

perkenalan

Henteu pasang anterior Jieun HD Anjeun sadia dina Internet via ftp, kami nganggo CesarFTP + Windows XP ngagabungkeun server FTP kami. Abdi bahkan nyarankeun maca anjeun kusabab éta ngandung aspék-aspék tinangtu anu abdi moal lengket dina waktos ieu.

Pos hareup, urang bakal ngawangun server FTP kami nganggo Filezilla Server + Windows 7. Aya seueur teuing gambar (printscreen) pikeun ngagampangkeun paham éta ampir janten pilem (overkill :D), dijudulan bersaing pikeun Oscar kalayan Avatar sareng Elite Squad 2. terus, datangna dina!

download

Meunangkeun aplikasina Filezilla Server gratis langsung tina situs web pamekar: http://filezilla-project.org/

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Instalasi basajan: Jalankeun file anu anjeun undeur; ngan muka dina sagala tahapan, tanpa ngarobah nanaon! Bisi wae, indit layarna sakedik:

Filezilla Server – parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Filezilla Server – parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Filezilla Server – parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Filezilla Server – parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Filezilla Server – parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake | Lawon akhir

Saatos instalasi, Filezilla Server bakal dimulai sareng panganteur dialog bakal némbongan. Ngan lebetkeun sandi administrator, saperti ditembongkeun di handap ieu:

Filezilla Server – parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake | Sandi sandi

ucapan salamet! Server FTP anjeun parantos sayogi, ngantosan sambungan.

Filezilla Server – parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake | Dijalankeun…

 

Konfigurasi

Pikeun nyetel dasar, anjeun kedah nyusun sababaraha parobihan. Ieu kedah dilakukeun ngaliwatan ménu Édit> Setélan. Sateuacanna ogé, Abdi nyarankeun nyiptakeun diréktori (pasta) dimana bakal aya file anu sayogi pikeun FTP. Salaku conto, Kuring nyiptakeun diréktori D:\FTP nganggo dua file di jero. istilah sanésna, sagalana dina diréktori ieu janten naon anu kuring maksudkeun ku tiasa diaksés via FTP ti mana waé di pangeusina.

Harti diréktori FTP

Ganti Palabuhan anu mana anu badé angkat “ngadangukeun” ti 21 keur 2100. ATTENTION: Bisa waé panto séjén, tapi émut yén palabuhan ieu bakal dianggo pikeun muka konci firewall sareng router engké, ogé bagian tina alamat pikeun ngakses eusi liwat FTP. Alesan pikeun parobahan ieu kuring ngajelaskeun dina tulisan anu sateuacana, tapi kasimpulanna disababkeun ku sababaraha operator ADSL anu ngiringan port FTP standar (21):

Tambahkeun pangguna pikeun sambungan / auténtikasi, no kasus, Kuring nyiptakeun pangguna “admin”. Ogé tambahkeun direktori (pastas) aya file anu anjeun hoyong bagikeun, masihan ijin aksés masing-masing (bacaan, tinulis). Inget diréktori D:\FTP anu ku kuring diciptakeun? Cik tingali anjeunna muncul di dinya:

Lebetkeun kisaran palabuhan sambungan dina modél pasif. euweuh hal, Kuring biasa nganggo panto tunggal anu ngagaduhan rentang sapertos kieu: 2101-2101. Sanaos standar FTP port nyaéta 21 (urang ngalih ka 2100), dipikanyaho yén palabuhan ieu ngan ukur pikeun paréntah lalu lintas; pikeun aliran data, panto saleresna dianggo 20 (urang ngalih ka 2101):

 

ATTENTION: Upami anjeun ngarencanakeun nyieun sababaraha sambungan sakaligus (Ftp), disarankeun pikeun ningkatkeun kisaran pasip ieu, pikeun nanaon nanaon 2101-2301. atra, anjeun kedah ngareset palabuhan ieu, saluareun FTP (Filezilla), ogé dina router sareng firewall. Dina sambungan pasip, nalika nasabah ngadamel transfer pamundut (Ftp), pangladén, ngantosan (pasip) sambungan, nyaéta saha anu nyarioskeun ka palabuhan yén data bakal disilihtukeurkeun. Kalayan unggal pamundut énggal, pangladén nyambungkeun klien nganggo palabuhan langsung di luhur, naha anjeun kedah ningkatkeun kisaran port data, naha anjeun hoyong ngajantenkeun sakaligus. sabalikna, aya masalah anu tiasa ngantosan séép waktos kusabab port data 2101 anu unik, ngabalukarkeun bottleneck dina koneksi gantian, ti saprak panto ditangtayungan pikeun nasabah bari dianggo.

Ngaleupaskeun Firewall sareng Router

tenang, tenang! Masih acan waktos kanggo nguji server FTP anjeun. Léngkah ieu kritis! Kaseueuran masalah kusabab henteu tiasa ngadamel FTP anjeun aya hubunganana sareng firewall sareng / atanapi blokir router. Ku kituna, ulah ngobong léngkah, turutan léngkah ku léngkah sareng bagja.

Buka menu Windows di Start> Panel Control> Sistem sareng Kaamanan> Windows Firewall.
Pencét link di kénca “Ngidinan program atanapi fitur liwat Windows firewall”:

Klik tombol “Ngidinan program anu sanés…”:

Maluruh dina “Panganteur Server Filezilla”, pilih eta teras klik tombol “Tambihkeun”:

Catet yén “Panganteur Server Filezilla” parantos némbongan dina daptar “Program anu diidinan sareng fitur”. sah!

ayeuna, masih dina Windows Firewall, klik link di kénca “Setélan Advanced”. Tetep di dieu, sabab kami bakal ngaleupaskeun panto 2100 e 2101 euweuh Firewall ngalakukeun Windows:

Klik “Aturan Éntri” sareng teras “Aturan anyar…”:

Pilih “Protokol sareng Palabuhan”, parios itemna “Palebah” teras klik tombol na “Kalungguhan”:

Pilih item éta “Palabuhan lokal khusus” tur ketik widang teks di gigir palabuhan 2100 e 2101, sakumaha anu ditetepkeun sateuacana dina setélan Filezilla. ATTENTION! Upami anjeun ngalih panto ka anu sanés, terus, mangga, robih di dieu oge, upami henteu, éta moal jalan. rengse ieu, malik “Kalungguhan”:

Mimitina, o item “Ngidinan sambungan” bakal parantos ditandaan. Ngan klik “Kalungguhan”:

Sareng sadaya pilihan anu dipilih, malik “Kalungguhan”:

Pasihan aturan aturan. Kuring disebutna “Ftp”:

fz22

geuwat! Konfigurasi firewall parantos rengse! Tingali yén aturan éta “Ftp” éta ngaluarkeun panto 2100 e 2101 di Firewall parantos di “Aturan Éntri” ngalakukeun Firewall ngalakukeun Windows:

Ogé konpigurasikeun NAT router anjeun (nirkabel ou kabel), bisi anjeun parantos, ku kituna tiasa ngaleupaskeun pangiriman luar (Internét) ti palebah 2100 (sambungan sambungan FTP urang) kana komputer anu ngajalankeun server FTP anjeun. Pikeun langkung rinci, tingali Pasang Jieun HD Anjeun sadia dina Internet via ftp. Tapi teu aya misteri, ide na nyarioskeun ka router anjeun yén sadaya anu aya palebah palabuhan 2100, dialihkeun ka komputer dimana Filezilla, sakumaha gambar nunjukkeun:

ATTENTION: Dina sababaraha kasus, anjeun panginten kedah ngulang deui prosedur ieu pikeun alihan lalulintas ngalangkungan router ka palabuhan ogé 2101 (port data FTP urang).

Saterusna, mamatahan nganonaktipkeun pilihan SPI (Pamariksaan Pakét Dipaké) firewall anu router, sabab aya gagal sareng akibatna blokir aliran input. SPI mangrupikeun téknologi anu ningali pakét inpormasi anu saencan sateuacan ngamungkinkeun kana jaringan.

fz24a

 

Aksés FTP

Tungtungna kami tiasa nguji server FTP kami. Ieu tiasa dilakukeun ku sababaraha cara, diantara aranjeunna (1) browser internét rambut, (2) Windows Explorer atanapi (3) ngalangkungan aplikasi klien FTP.

Masalah anu umum nyaéta kasalahan dina protokol nalika nelepon. Anu leres nyaéta protokol nyaéta “ftp://”, lamun henteu, éta bakal ngartos jinis kasalahan “500 Kasalahan sintétik, paréntah anu teu dipikanyaho” (éta henteu ogé kajantenan ku abdi, hahaha):

Urang bakal diuji mimitina ku ngalaksanakeun aksés lokal. salila ieu, buka browser anjeun sareng ngetik dina bar alamat: ftp://127.0.0.1:2100. Tingali yén kami nganggo panto 2100 dina tungtung IP! Kotak login tiasa muncul pas, nyuhunkeun kaaslian. Anggo nami sandi sareng kecap konci anu anjeun ditetepkeun dina konfigurasi panyiptaan Filezilla:

Mun kabeh mana ogé, eusi diréktori bakal némbongan “Ftp” yén urang netepkeun sanés Filezilla, logis, hormat ijin aksés pangguna. Tingali yén eusi kuring ngagaduhan ka jero D:\FTP dina HD kuring sayogi aya:

Sarua sami pikeun Windows Explorer. Dibuka teras ketik ftp://admin@127.0.0.1:2100. Catet yén kuring dianggo pamaké “admin” caket kana IP, sabab dina sababaraha kasus, gagalna tiasa kajantenan teu dimaklumkeun:

Ayeuna kami parantos ngadamel éta lokal (127.0.0.1), hayu urang jantenkeun éksternal, ku kituna sareng IP Internet anu valid kami tiasa ngaksés server FTP tina komputer anu sanés anu nyambung kana Internét. Pikeun manggihan IP valid anjeun, ngabogaan sababaraha bentuk. Abdi dianggo kana situs http://meuip.info/, gaduh sababaraha batur:

Gampang, tangtosna? Candak IP ieu anu némbongan didinya teras dianggo nganggo IP lokal 127.0.0.1 (KAJIAN). Émut yén protokol mangrupikeun ftp:// dituturkeun ku IP, titik (:) sareng port FTP (2100). Éta tiasa lumangsung yén peryogi sababaraha detik pikeun dialog login némbongan.

Eusi ditampilkeun dina browser Internet anu suksés!

Windows Explorer ogé tiasa dianggo tanpa masalah. Jenis tipeu sapertos ftp://admin@189.75.34.242:2100.

Ngan di handap urang tingali yén eusi HD (D:\Ftp) ditampilkeun 100%. alus, réngsé ieu postingan, Abdi hoyong émut yén idéal henteu nganggo IP anu valid, sabab ieu terus robih. terus, sakumaha abdi terang dina postingan sateuacana, damel sakumna masalah ieu ku ngadopsi DynDNS atawa Henteu-IP. Éta gratis!

.

Teras éta. Alus sareng suksés!

total aksés: 151781

118 resensi “HD via FTP com Filezilla Server e Windows 7

  1. jhonatas ceuk:

    Oké, pos hébat ieu ngajelaskeun pisan, tapi, sagalana damel pikeun kuring dugi ka waktos nahan ip luar (189…) jeung ip internal
    tina mesin kuring berhasil rupa tapi pas kuring masang modem ip teu hasil émut yén kuring parantos masihan ijin aksés
    garut router. router abdi mangrupikeun dsl 2640T sareng henteu gaduh pilihan SPI pikeun ieu kuring parantos diusahakeun ampir sadayana sareng teu tiasa ngaksés sacara externally… naon anu bakal aya masalah???????????????

    • Naha anjeun henteu rute dua kali? Kusabab sababaraha modem ADSL ogé berpungsi salaku router, maka anjeun kedah ngonpigurasikeun NAT… tingali langkung rinci dina jawaban anu kuring masihan anjeun di handap, atanapi maca réspon kana postingan ieu sanés: http://taylorlopes.com/?p=1021. Minggu ieu aya kenalan anu henteu tiasa aksés ti luar (Internét) di jero (jaringan lokal), sabab éta gaduh modem GVT anu ogé jadi rérét. Janten, éta cukup pikeun ngonfigurasi Virtual Server modem, nunjukkeun ayana dina nirkabel, sareng router nirkabel anu nunjukkeun kana mesin sareng Filezilla Server, teras ngawitan damel. Rinci anu penting, nyaéta yén kuring henteu terang alesan éta, aljun fashions (atanapi operator GVT) entong ngantorkeun mundurana, istilah sanésna, aksés nganggo alamat éksternal, sawaktos Anjeun aya dina jero jaringan lokal. contona: aksés URL dynDNS anjeun tina komputer dina jaringan anjeun, hal sapertos http://meuftp.dyndns.org:2100. dina hal ieu, nalika anjeun di jero (jaringan lokal), aksés IP jaringan lokal atanapi hostname dimana server FTP na sareng, nalika anjeun kaluar (dimana wae, luar jaringan anjeun), aksés via domain dynDNS anjeun atanapi IP Internet anu leres. Falouuu…

      • Pablo B. Boldrini ceuk:

        Hatur nuhun,
        Abdi parantos 3 jam nyobian nyetél pangladén FTP swasta.

        Dasarna ngalirkeun file tina HD éksternal (dihubungkeun sareng buku nota) pikeun atanapi Android, duanana ngaliwatan jaringan lokal (WIFI) sakumaha kanggo sambungan luar (hapé Internét, jaringan WiFi sanés).

        Naon anu anjeun nunjukkeun bener-bener jalan, Kuring gaduh modem ti UOL (SpeedTouch 510) sareng Netgear Router (MR814 v2) sareng ku ngaluarkeun palabuhan dina modem sareng router, netepkeun kana pangladén (netbook) sareng sareng aksés luar éta nalika internal henteu jalan, tapi ku nuturkeun tip anjeun, tur nyetél port modem pikeun router sareng nyetél kanggo server (netbook)…. eta digarap.

        Tina sababaraha Tutorial anu kapanggih dina wéb, anjeun eh anu paling lengkep.

        Hatur nuhun

        (Kuring ayeuna bakal ngalanggan dina Wéb Loka)

    • Marcio ceuk:

      Tingali kuring henteu ngartos. Kuring nuturkeun tutorial anu bener sareng panyungsi nganggo jaringan internal abdi masihan kasalahan, Kuring ngan ukur tiasa ngaksés éta panjelajah. Sareng liwat internét diluar jaringan kuring henteu ngaksés nanaon (pangotéktak moal ningali sareng penjelajah masihan pesen anu nyatakeun yén kuring henteu gaduh idin). Abdi parantos ngaleupaskeun panto, Abdi parantos ngaluarkeun firewall dina kadua windows sareng jaringan kuring, Kuring parantos nunjuk ka mesin kuring anu parantos dipasang sareng ngonpigurasi server. Éta rumit pisan. Can aya anu ngabantosan kuring?

      • Éta bakal saé upami anjeun tiasa rinci kana masalah anu langkung saé; nyarioskeun naon kasalahan anu masihan, jinis sambungan internét anu anjeun pake (radio, gvt, …). Tingali yén dina Filezilla aya log. Tanpa ieu, sesah ngabantosan, sabab kuring parantos dilakukeun instalasi ieu dina sababaraha mesin sareng kerét, pastina. spoke!

    • Oi, éta hartosna port na dibuka dina modem / router anjeun, tapi anjeun kedah mastikeun yén “Server maya” (NAT) diarahkeun ka IP tina komputer dimana Filezilla Server dipasang. Kuring geus ningali sababaraha jalma anu gaduh masalah nalika nyambung ti luar (Internét) di jero (jaringan lokal), sabab tanpa terang aranjeunna langkung dua kali… nyaéta yén sababaraha modem ogé péta, kitu, dina hal ieu, kedah ngonpigurasi NAT pikeun duanana, istilah sanésna, ngalakukeun modem ADSL (anu ogé mangrupakeun penghala) sareng jalanna (biasana nirkabel). Pilihan séjén, nyaéta pikeun ngonpigurasi modem ADSL kanggo jalan dina modeu sasak (ponte), ngabalukarkeun aliran langsung ngalangkungan mode ADSL teras angkat ka router nirkabel, anu mana ogé anu kedahna ngamimitian ngalakukeun péntikasi auténtikasi sareng operator. spoke, t +

  2. Melial ceuk:

    Ola Mekarwangi, kasép tuto. Tapi kuring henteu kéngingkeun Kaluaran, q aksés ti luar pesen q kuring teu aya idin dina polder. Kénginganana kuring nyobian ngabagi folder anu parantos dianggo dina windows. Parantos dicobian q terang pelepasan polder, Kuring tiasa ngaksés qlqr mikro kirang FTP. Tangtos waé anu kuring liren!! Parantos bantosan?
    BRIGADE

    • Oi, mimitina anjeun kedah diuji sacara lokal, istilah sanésna, ngadamel setélan sakumaha dina Pasal, buka browser sareng ngetik: ftp://127.0.0.1:2100 atawa ftp://localhost:2100, tangtosna, Kuring dianggo panto 2100, ngarobahna upami aya. Teu kedah dibagikeun folder ti Windows! Ngan masihan ijin ngalangkungan FTP sorangan. Anu penting nyaéta ngaleupaskeun di Firewall DUA palabuhan anu dianggo ku FTP. Kuring dianggo panto 2100 (pikeun paréntah lalu lintas) éta di 2101 (pikeun aliran data). Upami anjeun henteu ngaleupaskeun di Firewall, éta moal jalan. Cobian deui, step by step, persis sapertos anu aya dina tulisan. Lajeng anjeun parobih parobihan anjeun. alus, operasi lokal, teras anjeun kedah nguji ti luar, istilah sanésna, ngalangkungan Internét. dina hal ieu, tuturkeun kiat tina tulisan, maos koméntar batur batur, yén sadayana bakal saé, Oké? hatur nuhun!

  3. Melial ceuk:

    Nya, kuring dicobian langkung ti 50x, ieu salah, ti luar éta henteu dianggo sanésna. Kuring pikir éta sababaraha blok NET sabab ADSL mah sakitu. ngeclak katuhu, nganggo no-ip tapi henteu langsung bakal. Malah hatur nuhun pikeun Tuto. hatur nuhun pisan. spoke

    • Coba mareuman antipirus sareng firewall pikeun ningali upamina parantos dipasang… émut anjeun kedah ngaleupaskeun kadua palabuhan FTP: 20 e 21 (atanapi anu sanésna anu parantos dikonfigurasi dina filezilla, sapertos 2100 atawa 2101). Detil anu sanésna nyaéta filezilla gaduh LOG dimana anjeun tiasa mariksa masalah-masalah anu kadaptar.

    • Gilmar ceuk:

      Majarkeun kuring lalaki kuring penghantar kuring nyaéta Zinwell ZPlus G880!
      Aksés sacara lokal ngaliwatan IP anu kuring dipasang dina kartu jaringan abdi, aksés ogé via wirelass ogé, Abdi henteu acan nguji aksés di luar jaringan abdi sareng prosedur anu sami anu disebatkeun.
      Naon anu kuring laksana pikeun ngaksés host anu bakal dilakukeun dina no-ip 2 tapi nalika ngetik dina ciam ftp://name.hosts:8221 dimungkinkeun nyaéta palabuan anu kuring ngonpigurasi dina server filezilla sakumaha anu dituduhkeun.

  4. Alex ceuk:

    Mekarwangi, hatur nuhun pikeun tuto anu pangsaéna mah mendakan dina net, tapi dina hal kuring kuring masih teu tiasa nyandak éta pikeun digawé di luar; éta biasana dianggo dina localhost tapi dina internét euweuh, Kuring ngalakukeun naon anu ceuk Melial tur éta saeutikkan anjeunna nyarios ngaran sandi sareng sandi tapi anjeunna henteu ngalebetkeun. bisi abdi sapertos kieu kuring gaduh internet kabel anu dileupaskeun ku mac kartu jaringan, kuring ogé nganggo router wireles nganggo kabel WAN cofiguraro ieu sareng nganggo sinyal nirkabel dina henteu sareng kana desktop kuring dina router kuring ngaluarkeun palabuhan sareng spi ieu parantos cacad..

    Abdi leres-leres kedah ngabéréskeun ayeuna.

    • Sakumaha ceuk kuring ka batur sapagawean di luhur, cobian maténkeun antipirus sareng firewall pikeun ningali upamina ngarébat ... émut yén anjeun kudu ngaleupaskeun kadua palabuhan FTP: 20 e 21 (atanapi anu sanésna anu parantos dikonfigurasi dina filezilla, sapertos 2100 atawa 2101). Detil anu sanésna nyaéta filezilla gaduh LOG dimana anjeun tiasa mariksa masalah-masalah anu kadaptar.

  5. Gilmar ceuk:

    Kuring salahna henteu terang dimana tapi kanyataanna éta saatos sababaraha waktos server filezilla anu kuring dilakukeun tamat sambungan, ieu tanpa aksés aksés ditolak di luar jaringan kuring.
    Kuring ngagaduhan antipirus Panda Global Protection sareng router kuring nyaéta GTS Telecom Super AP Power, Kuring ngiringan sadayana kana surat rerencangan kuring sareng kuring henteu acan suksés dugi ka ayeuna!
    Langkung hoyong kuring terang upami aya jalma anu mumpuni tiasa ngabantosan kuring dina konfigurasi ngajaga antiviris sareng wirelass radio kuring anu disebatkeun di luhur, kumargi upami kuring ngiringan cara anu dijelaskeun di dieu dina blog kuring bakal mastikeun kusabab léngkah anu nuturkeunna gampang pisan sanaos., sami sareng anu leres kanyataan kuring leuwih resep dijagi ku antipirus kuring tapi kuring bakal kuciwa ku henteu sanggup ngakses ftp sacara éksternal.

    • Rekomendasi pikeun mareuman antipirus ngan ukur ningali naha éta mangrupikeun anu ngahalang sambungan FTP. Upami éta anjeunna, maka anjeun kedah milarian sababaraha konfigurasi di dinya anu ngaluarkeun aplikasi FTP atanapi palabuhan, tapi cara pikeun ngalakukeun ieu tiasa bénten sareng unggal antipirus. Ku kituna, éta henteu janten tanpa antipirus, ieu diperyogikeun ngan ukur milarian masalah!

      Upami anjeun nganggo Internét nganggo radio, janten damel sacara éksternal tiasa janten masalah anu parantos dibahas. mangga, tingali:
      http://taylorlopes.com/?p=1021#comment-1686
      http://taylorlopes.com/?p=1021#comment-2852

      Kanyataanna, anjeun kedah damel server FTP sacara lokal. Teras ngonpigurasikeunna pikeun dianggo di Internét. Ieu ngabantuan pikeun ngaidentipikasi masalah dina hambalan. Ah, batur sapagawean dipasang anu pikeun anjeunna damel, diperyogikeun nganggo pilihan Filezilla Pake IP di handap ieu dina setélan modeu pasip. Coba di ditu…

      Kuring nyandak kasempetan pikeun ngantepkeun babaturan sanés pikeun ngajawab patarosan anu anjeun parantos naros ku email:
      Nat biasana dilakukeun ku fitur anu disebut “Server maya” e “Pelabuhan Neraskeun”, anu henteu langkung seueur upami ngirimkeun aliran data anu lebet kana komputer khusus dumasar kana IP sareng Port na. Mimiti, sambungan FTP lokal kedah damel di 127.0.0.0, sakumaha anjeun nyarios ok. Janten sigana leungit ngan ukur anjeun ngartikeun NAT. Bayangkeun anjeun ngadamel paménta FTP tina Internét (contona, nganggo ip anu ditingali http://meuip.info). Tétéla yén pamundut ieu bakal ngahontal router anjeun, anu gaduh ip anu bijil http://meuip.info. alus, sanggeusna, router anjeun kedah nyarios dimana ngirimkeun pamundut ieu. Anjeunna (router) kedah terang yén iraha datangna pamundut (palayanan) di panto 21 (atawa 2100, atanapi anu sanés anu parantos ditangtukeun), anu kedahna ngirim aliran ka mesin anu dipasang dina filezilla (Server FTP). Upami anjeun henteu ngalakukeun ieu, teu hasil!

      Update no-ip atanapi dyndns mangrupikeun parangkat lunak anu anjeun kedah pasang dina mesin éta dimana filezilla aya atanapi nganggo pilihan DDNS tina router anjeun, bisi dukungan. Updateater ieu cicing sareng mareuman pikeun ningali upami IP panas anjeun (internét ip, hiji anu bijil dina http://meuip.info) parantos dirobih.

      conto:
      Hayu urang nganggap domain anjeun nyaéta ftp://gilmar.dyndns.org:2100. Nalika anjeun ngetik ieu dina alamat bar browser anjeun, hiji pamundut bakal digagas pikeun domain anu aya patarosan, naroskeun saha anu dyndns.org. Sesampainya di nyelem, bakal naros, naon IP anu sah tina gilmar. Dina ngilikan IP anu sah, anu dikelola ku pakét anjeun, maka paménta diarahkeun ka alat nganggo IP ieu. Sakumaha parantos nyarios, anu meunang IP ieu mangrupikeun router bumi anjeun (kajaba anjeun mencét komputer langsung dina internét, maka bakal PC anjeun anu bakal ngagaduhan IP). Sesampainya di router, manehna bakal naros, pikeun anu ngirim pamundut ieu anu sumping di panto 2100? Ieu tempat anjeun NAT lebet, sabab éta bakal numbu port jasa ftp (anu di bisi anjeun 2100) nganggo mesin anu saleresna ngagaduhan ftp serverna dijalankeun. atra, mesin ieu kedah ngagaduhan IP anu AKHIP, hal anu kumaha 192.168.0.10. Milarian internet kanggo kumaha IP tetep dikonpigurasi, teu aya misteri.

  6. Gilmar ceuk:

    Kuring maca koméntar ieu di dieu: Anggo seting modeu Passive IP ieu di handap!

    Bakal ieu ngabéréskeun sadayana pikeun aksés éksternal?

  7. Gilmar ceuk:

    Kuring nampi ti produsén router GTSTelecom kuring:
    Pikeun FIX IP dina jaringan asal anjeun sareng angkat ka Setélan Maju / LAN,
    terus pencét FIX DHCP, Aktipkeun fungsi di MAC tempatna MAC klien sareng di IP IP anu anjeunna kedah nampi, terus pencét Larapkeun, prosedur ieu kedah dilakukeun pikeun unggal klien dina jaringan.
    Ieu mangrupikeun solusi pikeun asup sareng ninggalkeun data sareng ftp abdi diaksés sacara éksternal?

    • Nyatana anjeun ngan ukur kedah ngantosan IP tina komputer dimana Filezilla dijalankeun angger. Ieu tiasa dilakukeun langsung dina komputer (disarankeun) atanapi anu Nungtut, sakumaha dituduhkeun ku dukungan Router. dina hal ieu, iraha komputer anjeun nyambung ka Rute, eta ngadeteksi MAC sareng masihan IP anu sami anu anjeun dikonpigurasi.

      Ieu henteu aya solusi, mangrupa bagian tina solusi. Kuring pikir anjeun masih teu ngartos dinamika kumaha ngalakukeun Nat. Tapi tetep kitu, yén pas sadayana bakal salereskeun…

  8. Gilmar ceuk:

    Abdi badé tés
    http://www.t1shopper.com/tools/port-scan/

    Kuring nampi jawaban ieu tapi kuring henteu terang ayeuna nuju angkat sabab kuring henteu terang naon anu kudu dipigawé pikeun ngalakukeun IP ieu sareng IP abdi tetep dina jaringan lokal kuring 192.168.1.4
    palabuhan scan dina 200.171.76.8
    200.171.76.8 teu ngawalon di panto 2100 (amiganetfs).

    • Upami anjeun teu ngawalon di panto 2100 sabab router anjeun henteu ngonpigurasi (NAT).
      Router kedah nampi IP Internet anu valid! Pariksa ieu dina STATUS dina halaman konfigurasi Router, ningali IP luar mana anu di-bawa (DAPAT DIDANG). Upami router anjeun henteu nampi IP anu sah, sigana kitu kusabab Internét anjeun ngalangkungan Radio (IP valid anjeun dibagikeun ku panyadia na: Teras bakal rumit!!!) atanapi naha modem ADSL anjeun ogé tiasa janten router, istilah sanésna, éta peryogi IP anu valid sareng ngirim IP tiis ka Router anjeun (perhatikeun yén éta réngsé didinya 2 rute), éta henteu aya hubungan sareng jaringan Internét.
      Upami anjeun leres-leres awam dina subjek, Abdi nyarankeun dina milarian google ngeunaan NAT, IP anu valid, Jaringan atanapi nelepon téhnisi pikeun ngabantosan anjeun, upami henteu , éta tiasa nyeri.

  9. Gilmar ceuk:

    Kumaha saur anjeun ngan ukur sababaraha menit dina msn sareng pasihan sadayana di dinya kuring bakal nempatkeun ka dieu pikeun pangguna anu ragu lain sapertos kuring ngabantosan ngabéréskeun masalah anu sami anu kuring hadapi, Abdi tiasa ngirim anjeun 3 citak GTS Super AP Power kuring sareng 200link 200E ku tegalan kuring disusun salaku Nat, IP lokal?
    Kuring yakin modem iklanna kudu jadi router ti domelo sareng produsénna 200e DSlink parantos aya router wirelass kuring nyaéta GTS Super AP Power.
    Kuring ngan ukur nyiptakeun dina No-IP faustino.zapto.org Kuring dipasang program di dieu dina mesin dimana server filezilla tapi kuring henteu malah ngaksés éta ngalangkungan domain ieu, tapi ngan ku IP anu kuring atur 192.168.1.200 sareng pantona 2100.
    Anjeun kedah ngonfigurasi domain gratis dina filezilla atanapi hal?

  10. Gilmar ceuk:

    Fixei IP 192.168.1.41 di GTS Super AP Power Kuring ngonpigurasi TCP UDP sareng IP ieu ditambah palabuhan 2100 e 2101 domain di No-IP nyaéta faustino.zapto.org tapi hanjakalna kuring masih teu tiasa ngaksés domain ieu tapi ku IP anu netepkeun mah ngan tiasa lokal.
    Naon anu masih kuring laksanakeun?
    Kuring ngaku yén kuring henteu terang nanaon deui, tiasa abdi mayar anjeun upami anjeun ngabantosan kuring!

    • Haturan kang Gilmar, bener-bener anjeun boga kabiasaan henteu pernah nyerah… saé komputer anu bageur kuring terang yén kuring gaduh tekad kieu… anu mimiti, Kuring henteu ngecas nanaon pikeun ngabantosan, tapi kuring nyingkahan lebet kana dukungan ieu kumargi mangrupikeun hal anu gancang pikeun ningali masalah éta, tapi sacara jarak jauh éta hésé pisan sareng meakeun waktos…

      terus, comrade, janten kuring nyarankeun milarian teknisi deukeut tempat anjeun cicing… saé, Kuring bakal ngulang sababaraha hal, meureun jelas…

      Hal kahiji anjeun kedah ngalakukeun nyaéta ngaidentipikasi masalah, kanggo ieu, nyieun:

      (1) Atanapi FTP ngaji lokal (127.0.0.1); Upami éta henteu tiasa dianggo dina situs, moal bisa dijauhkeun. Pikeun nyandak ujian lokal, buka panyungsi anjeun sareng ngetik jinis sapertos ftp://127.0.0.1:2100.

      (2) Tingali upami router anjeun nampi IP anu valid tina Internét (Upami internét anjeun tina panyayagi éta radio, teras ngahesekeun, sabab IP anu sah teu aya ka anjeun, tapi dibagi sareng para nasabah anu sanés). Ngan asupkeun halaman konfigurasi Router, biasana dina tab Status anjeun terang upami anjeun ngagaduhan IP anu sah. IP ieu anu muncul dina router kedah sami sareng IP anu ditembongkeun nalika anjeun ngaksés éta loka http://meuip.info/ (Ieu mangrupikeun IP anu sah);

      (3) Upami anjeun gaduh modem ADSL, pariksa yén modem henteu nampi IP anu valid. Kitu oge, ukur lebetkeun halaman modem modem, biasana dina tab Status anjeun terang upami anjeun ngagaduhan IP anu sah;

      OBS: Naha terang IP anu sah? Walon: Ieu mangrupikeun IP ieu anu bakal ngamungkinkeun anjeun nyambung ti luar (internét) di jero. Upami anjeun henteu nampi IP anu valid dina modél router atanapi ADSL, kemungkinan wae saha waé anu nyayogikeun anjeun Internét nganggo IP anu dibagikeun sareng nasabah anu sanés, kitu, éta moal jalan!

      (4) Hiji hal anu anjeun kedah sadar, nyaéta upami modem ADSL anjeun nyaéta anu narima IP anu sah, maka anjeun kedah asupkeun konpigurasikeun sareng ngantepkeun dina modeu sasak (ponte), sahingga, sadaya aliran data anu sumping, bakal diarahkeun ka router anjeun, anu bade ngajaga IP anu sah. dina hal ieu, anjeun kedah ngabuktoskeun kaaslianana ADSL ngalangkungan router, sareng henteu ku modem ADSL (sabab éta bakal hungkul). Dina router DLink abdi anjeun ngonfigurasi sambungan anu bakal ngalangkungan modem dina Setup> Internet> Pilihan Konéksi Internet manual> Tipe Sambungan Internét> Sambungan Internét kuring nyaéta : PPPoE (Sandi ngaran pamaké).

      (5) Sarta pamustunganana, kudu ngalakukeun NAT leres, ngonpigurasikeun router anjeun kanggo ngadangukeun dina palabuhan 2100 (atanapi anu sanésna ti FTP anjeun) diteruskeun aliran tina router kana mesin anjeun dimana Filezilla.

      Éta pisan…. spoke!

  11. Gilmar ceuk:

    Tingali kuring ka dieu deui…Kuring keukeuh sareng abdi kedah nyandak, batur tiasa ngalakukeun éta kusabab henteu…?
    Moal hésé tapi kuring bakal sukses sanajan éta mangrupikeun hal anu terakhir anu kuring ceunah.
    Kuring mareuman antipirus Panda Global Protection 2011 sareng firewall anjeun komo janten kuring teras-terasan ngalaksanakeun topi dina ftp kuring!
    Dina router GTS kuring mendakan sababaraha parameter tapi henteu tiasa jalan…

    Parantos: Setélan DynDNS anu naros nami domain, ngaran pamaké sareng kecap akses

    Salajengna aya Watchdog anu naros alamat IP-Host

    Naha anjeun tiasa ngabantosan kuring dina milarian anyar ieu pikeun solusi pikeun ftp kuring saprak nganonaktipkeun antipirus Panda kuring teu ngahasilkeun nanaon?

  12. Gilmar ceuk:

    Hiji-hijina hal anu kuring masih teu ngarti, nyaéta kuring ngagaduhan 2 host dina No-IP Jigana éta kedah waé…
    Nya tétéla yén kuring henteu tiasa ngakses server ftp abdi ka tempat sanés
    Kuring ngonfigurasi server file nganggo palabuhan 8221 8222 pikeun TCP / UDP Kuring nyetél IP kuring dina jaringan lokal kuring angkat ka router sareng ngalakukeun sagala anu leres sakumaha anu dikucapkeunana tapi kanyataanna kuring henteu tiasa ngaksés server ftp filezilla kuring liwat host kuring dina no ip, tapi ngan nganggo IP anu kuring tetepkeun di dieu kartu jaringan, Abdi henteu ngartos nanaon deui!!!

    Kuring yakin yén kuring kedah mendakan lalaki…Punten bantosan abdi!!!

    kkkkkkk

    • Domain No-IP atanapi DynDNS henteu penting. Domain ieu ngan bakal kapaké upami aksés IP anu sah pikeun FTP anjeun damel. Domain No-IP sareng DynDNS ieu dituduhkeun ukur kusabab IP anjeun anu valid terus-terusan robih, ku sabab éta alesan pikeun nami (domino) matak pikaresepeun, saprak éta henteu robih. FTP anjeun bakal dianggo biasana tanpa No-IP atanapi DynDNS, salami anjeun terang IP anu sah ayeuna dianggo ku mesin anjeun (atanapi router). contona, Anggap ip valid anjeun nyaéta 189.75.34.242, janten upami anjeun ngakses FTP anjeun ogé ftp://seuUsuario@189.75.34.242:2100, kedah damel biasana. IP valid anjeun tiasa ditingali dina situs ieu: http://meuip.info/.

      Sagala nunjukkeun yén masalah anjeun aya dina sual IP valid. Kuring pikir anjeun masih teu ngartos béda antara IP anu valid sareng IP tiis. Ngajelaskeun grotesquely, IP anu sah nyaéta IP anu anjeun tampa tina operator telepon (DSL, Dial, jsb). Kalayan éta anjeun ngaksés aksés Internét sareng tiasa dirujuk dina cara anu unik dina jaringan sadunya. IP tiis, nyaéta IP anu ditampi mesin anjeun dina jaringan anjeun, biasana ditunjuk ku router (DHCP). IP Tiis henteu valid dina internét, ukur dina jaringan anjeun! Upami anjeun hoyong diajar ngeunaan ieu, ngalakukeun milarian, sabab dina internét anjeun mendakan kisaran IP tiis. Teras anjeun bakal ningali IP sapertos 192.168.0.1 (topeng 255.255.255.0) éta tiis sareng, yakin, upami router anjeun meunang IP anu tiis, komo henteu tiasa komunikasi sareng Internét.

      Ku kituna, anjeun kedah tingali heula upami router anjeun nampi IP anu sah. Ngan asupkeun halaman konfigurasi Router, biasana dina tab Status anjeun terang upami anjeun ngagaduhan IP anu sah. IP ieu anu muncul dina router kedah sami sareng IP anu ditembongkeun nalika anjeun ngaksés éta loka http://meuip.info/ (Ieu mangrupikeun IP anu sah). Upami IPs henteu sami, éta moal jalan. Lantaran kitu anjeun kedah tingali naha saha anu nyayogikeun anjeun Internét, bener-bener masihan IP anu sah. Geus umum pikeun internét radio ieu ngabagi IP anu valid, sareng masihan anjeun IP tiis (lascou!). Faktor séjén anu nyiptakeun jinis masalah ieu nyaéta naha anjeun dua kali, kulantaran gaduh modem ADSL anu parantos janten penghalang, istilah sanésna, sinyal internét ADSL parantos sumping di modem / router teras angkat ka jalanna (nirkabel atanapi henteu). dina hal ieu, Abdi nyarankeun anjeun ngonpigurasi modem / router anjeun (anu nampi sinyal Internét tiheula) pikeun damel di modeu sasak (ponte), cara ieu aliran sareng IP anu valid tina Internet sadayana angkat ka router nirkabel anjeun, dimana anjeun bahkan kedah ngonfigurasi auténtikasi sareng ISP anjeun (BRTurbo, Oi, Twitter, jsb).

      Falouuu, t +

      • Gilmar ceuk:

        Dinten ayeuna kuring ningal IP abdi ayeuna valid nya 189.18.19.252 upami kuring paham kana IP anu valid nyaéta panyadia kuring anu masihan?
        Kuring angger IP kuring didieu di 192.168.2.200.
        Kuring nuturkeun naon anu anjeun hidayah ku abdi ftp://gilzinho.zapto.org@189.18.19.252:2100 sareng éta henteu, tapi ftp://gilzinho.zapto.org@192.168.2.200:2100 kan didieu ngan ukur jaba sanés.
        Abdi badé tés didieu kalayan Pelabuhan saderhana Porting teras duanana palabuhan gagal 2100 Kumaha 2101 anu kuring diatur dina file zilla
        Ayeuna anjeun bahas ngeunaan modeu dsl anu mangrupikeun router di dieu modem kuring nyaéta DSL 500B link generasi anyar!
        Naha kuring kedah ngaleupaskeun protokol ka dinya ogé, bakal anjeunna anu cukang sabab gagal kuring?
        Naon protokol ieu bakal janten upami DSL 500B kuring mangrupikeun panyabab panggedéna?

  13. Gilmar ceuk:

    Naon anu kajantenan upami urang tinggalkeun sadaya kotak anu dipariksa nalika kami milih polder kami bakal dibagikeun dina file filezilla?

    Kumaha ngawatesan file supados aranjeunna teu ngahaja ngédit atanapi mupus?

  14. Gilmar ceuk:

    Kuring asup modem DSL kuring 500 B anyarna DLink tapi kuring teu mendakan Nat sanaos upami kuring paham mah teu nganggo modem kuring pikeun ngotéktak tapi router wirelass sahingga kuring yakin yén anjeunna dina mode Bridge ku kituna kuring henteu kedah nganggo éta tapi dina firewall komputer kuring sareng ieu kuring parantos nambihan éta panto 2100 e 2101 pikeun filezilla sareng ftp anu didamel ku kuring pikir 5 panto sareng tujuan anu sami pikeun 2100 e 2101, Kuring gélo ku halangan anu énggal tapi abdi kedahna kusabab sadayana tiasa ngalakukeun éta ngarah henteu tiasa ngeureunkeun kuring…Naon sétan!!!

  15. jeung ceuk:

    Janten kuring gaduh net via radio sareng klien radio abdi sapertos ip dinamis kuring nempatkeun ip q na mah sana waé teu nganggo deui internet ip.
    Naha éta ngalangkungan server panyadia kuring ngalangkungan radio?
    naon anu kuring lakukeun pikeun tiasa nempatkeun ftp kuring online?
    plixx batur ngabantosan kuring

  16. Gilmar ceuk:

    Sampurasun kumaha kabarna sadayana?
    Abdi sumping kanggo ieu kanggo ménta petunjuk langkung.
    Kuring tiasa ngonpigurasikeun server filezilla kuring suksés 3 dinten tanpa masalah anu kuring masih hoyong terang naha kuring tiasa ngagampangkeun kahirupan pikeun jalma anu ngalakukeun subuh tina server kuring kusabab aranjeunna ngawadul yén sanaos dimana jalur lebar saé didownload tina aranjeunna tina filezilla server kuring masihan tingkat anu handap pisan.
    Lanceuk kuring di Portugal didownload file tina server filezilla 200MB kuring dina tingkat 28kbp / s sareng band na aya 20MB!
    Di dieu dina server abdi broadband abdi 2MB!
    Kuring tiasa ningkatkeun suku ieu kanggo anjeunna atanapi masalahna sanés nganggo server filezilla kuring?
    Pas kuring gaduh jawaban yén kuring bakal ngirimkeun sagala pangalaman kuring dugi ka kuring hasil damel filezilla kuring sabab rumit pikeun kuring tapi kuring diurus ku pitulung Taylor Lopes anjeunna mangrupikeun iman!!!

    Kuring ogé hoyong diajar kumaha ngabatesan jalma ngan pikeun diunduh sareng teu aya anu sanés sareng ogé nyiptakeun langkung seueur pangguna pikeun ngajantenkeun file anu béda pikeun unggal pangguna.

    Hatur nuhun.

  17. William ceuk:

    Halo sadayana
    Instalei filezzila Server teu meunang 7 64 bit
    Kuring ngabébaskeun panto 2100 e 2101 dina firewall sareng router ngarahkeun sami sapertos anu parantos dilakukeun.
    Henteu nyambung pisan
    Abdi tiasa nguji sambungan ngaliwatan situs wéb anu dituduhkeun ku file FAQ FAQ http://ftptest.net/
    Éta nunjukkeun yén sadayana henteu kunanaon
    Gening! Pangladén anjeun damel sareng rupa-rupa router / firewall parantos dikonpigurasi leres kanggo FTP dasar polos.
    Tong bébas nguji salah sahiji server anjeun ku cara nuliskeun detilna di handap ieu.

    Nalika kuring ngetik ip-no:2100 anjeunna moal angkat
    Teu tiasa ningalikeun halamanna
    Alat jauh atanapi sumberdaya moal nampi sambungan anu

    Router abdi nyaéta ApRouter WR 254HT
    Kuring tos dipasang dina mesin anu sanés dina Win XP sareng jalanna sampurna sareng setélan anu sami anu kuring ceunah dina kameunangan 7
    Abdi ngarep pisan kolaborasi sadayana.

  18. Éta damel leres!!!

    Kuring nyéépkeun dua dinten kanggo milarian solusi pikeun masalah transfer lokal kuring. Kuring nganggo server EasyPHP lokal 5.3.6.0 pikeun nyiptakeun halaman wéb sareng teu ngagaduhan server pribumi. Kuring kedah masihan izin dina sababaraha polder sareng postingan anjeun ngabantosan abdi seueur, saleresna abdi ngadamel jasa abdi. Kuring ampir nyerah dina topik.

    hatur nuhun! Tetep nungtun batur sapagawean urang!

    Claudio – Recife-pé

    • Haturan Cláudio, hatur nuhun. Aya di tungtung tulisan aya tautan anu disebut “Nyebar”, anu ngamungkinkeun ngabagi. Memang leres-leres henteu katingali, Kuring miharep pikeun ningkatkeun ieu… hugs!

  19. César ceuk:

    Kuring teu kungsi masalah ngaco ftp kuring pikeun sababaraha waktos. Kalayan blog anjeun masalah kuring direngsekeun heula. hatur nuhun!

  20. gandum renata ceuk:

    sato galak kuring gaduh masalah upami anjeun tiasa ngabantosan abdi nganuhunkeun
    Kuring tiasa ngaksés éta sacara internal tapi henteu sacara éksternal kuring maca sadayana koméntar tapi kuring henteu ngagaduhan nanaon
    kapang mah mangrupikeun touch laju 510 sareng tanda internét
    parantos parantos ngonpigurasikeun palabuhan 21 e 20 aya server ftp anu dikonpigurasi jadi kuring biasa
    Kuring henteu terang naon anu kuring lakukeun
    Tuh sabulan mah éta
    Kuring junun muka panto anu sanés
    parantos kéngingkeun panto upami dibuka sareng dina website
    http://www.t1shopper.com/tools/port-scan/
    sareng aya panto dibuka 21 sareng pantona 20 Teuing
    bantosan abdi aya sato galak

    • Oi, mamatahan anjeun satia sareng nuturkeun konfigurasi tulisan, margi parantos diuji sareng puluhan kali naon atuh, éta damel tiis. Ku kituna, teu nganggo port FTP standar 20, henteu 21. Kuring ngan saukur koméntar di handap anu ogé tiasa ngawula anjeun, ningali kana 6 Oktober 2011 ka 20:44. alus tuah!

  21. Ivanberg Moreira ceuk:

    Olah!
    Abdi peryogi pasang server FTP di tempat anu damel, sareng cobaan sababaraha setélan. Teu suksés, Abdi atos dugi ka pos anjeun. Ngomong-ngomong, saé pisan.

    sumur, hayu urang mendakan masalah kuring, Abdi ngarepkeun éta ngabantosan kuring.
    1. Diunduh, dipasang sareng ngonpigurasikeun FileZilla, henteu kunanaon!
    2. Kuring ngonpigurasi Firewall, henteu kunanaon!
    3. Kuring ngonpigurasi Modem / Router, henteu kunanaon!
    4. Diuji lokal, henteu kunanaon!
    5. Kuring nyiptakeun alamat No-IP, henteu kunanaon!
    6. Tutup alamat No-IP, henteu kunanaon!
    7. Diuji via internet, Teu hasil.

    Tuh, perang dimimitian:
    8. Pareuman antipirus sareng firewall. Diuji lokasi: henteu kunanaon! Kuring diuji éksternal: euweuh!
    9. Kuring nguji situs Online FTP Tester, manggih, lebet, tapi, henteu lengkep, eh nampik, sareng hasilna ieu:
    #####
    kasalahan: Pangladén mulih alamat IP swasta anu henteu saé dina balesan PASV
    Pastikeun serverna dikonpigurasi pikeun ngamungkinkeun sambungan modeu pasip.
    Upami serverna aya tukangeun hiji router Nat, pastikeun server terang alamat IP éksternalna.
    Kisaran palabuhan anu dianggo pikeun modél pasif kedah dibuka dina sadaya firewall anu dicandak.
    Kisaran palabuhan anu dianggo pikeun modél pasif kedah diteruskeun ku sadaya alur anu nangkep NAT.
    Cobi uninstall sadaya firewall sareng pasang komputer langsung kana modem anjeun, sahingga ngalangkungan router.
    #####

    Abdi henteu mendakan pilihan dina FileZilla: “Anggo seting modeu Passive IP ieu di handap!” . Anggo versi 0.9.39

    Kuring perhatikeun yén aya hal dina Modem / Router, model nyaéta D-Link DSL-2640T, atanapi éta hal “Modeu IP pasif”

    Tuturkeun tautan dina layar modem, Pikeun ngabantosan kuring, lamun aya:
    Gambar 01 – http://www.comarket.com.br/downloads/tela-modem-01.png
    Gambar 02 – http://www.comarket.com.br/downloads/tela-modem-02.png

    Nuhun kana perhatosanana. Sakali deui, ucapan salamet, tina sadaya postingan anu kuring diuji, Hormat anjeun paling efektif.
    Abdi ngan ukur gaduh masalah sakedik ieu. Abdi ngantosan tip, solusi…

    thx!

    • Ivanberg Moreira ceuk:

      Nambahkeun pesen sateuacana:

      Abdi badé nguji panto ku – http://www.t1shopper.com/tools/port-scan/
      Hasil:

      Palabuhan scanner 187.40.176.111
      187.40.176.111 ngaréspon kana palabuhan 2100 (amiganetfs).
      187.40.176.111 sanés ngabales palabuhan 2101 (rtcm-sc104).

      Nuhun kana perhatosanana. Sakali deui, ucapan salamet, tina sadaya postingan anu kuring diuji, Hormat anjeun paling efektif.
      Abdi ngan ukur gaduh masalah sakedik ieu. Abdi ngantosan tip, solusi ...

      thx!

      • Oi, nuhun, hal ieu tiasa aya hubunganana sareng salah sahiji tina tilu kemungkinan ieu:
        (1) Anu penting nyaéta ngaleupaskeun di Firewall DUA palabuhan anu dianggo ku FTP. Kuring dianggo panto 2100 (pikeun paréntah lalu lintas) éta di 2101 (pikeun aliran data). Upami anjeun henteu ngaleupaskeun di Firewall, éta moal jalan. Malikan: Ngaleupaskeun port data (2101) teuing!
        (2) Sakumaha ceuk batur sapagawean di luhur: Betot, beunang, Kuring ngan milih pilihan Pake IP di handap ieu dina setélan modeu pasip. Ayeuna indit!! Ku kituna, milarian pilihan ieu dina filezilla.
        (3) Nalika nguji, nganggo NO-IP DDNS ngan ukur di luar jaringan anjeun. Upami nyandak tés lokal, nganggo ip internal bah. Kuring ningali kaayaan (GVT) éta nalika kuring nyobian aksés komputer di jero jaringan kuring, DNS teu jalan.
        Falouuu, t +

  22. Eduardo ceuk:

    Ola Mekarwangi,

    Lengkep Tutorial huh batur sapagawean. ucapan salamet!!!

    Kuring nuturkeun Tutorial Anjeun, ujian lokal henteu leres …
    Tapi kuring masih ngagaduhan masalah sareng aksés éksternal, Kuring bakal ngajelaskeun di handap detail éta upami upami anjeun tiasa ngabantosan kuring:

    Firewall ngalakukeun windows:
    http://img833.imageshack.us/img833/3233/firewall1m.jpg
    http://img51.imageshack.us/img51/1089/firewall2n.jpg

    Modem DSL – 500B
    http://img690.imageshack.us/img690/8516/modem1c.jpg

    Kasalahan ngakses FTP éksternal
    http://img839.imageshack.us/img839/4667/erro1h.jpg

    Paniténan: Dina tés lokal, henteu kunanaon jeung digawé … tapi kuring gaduh kasusah ieu pikeun aksés éksternal.

    Anjeun tiasa nganalisis cetakan, parios yén kuring ngalakukeun éta leres sareng ngabantosan kuring???

    hugs …

    • Oi Eduardo, cobi nuturkeun artikel ka hurup… Kuring terang yén unggal lingkungan tiasa nyababkeun kaayaan anu béda (masalah), dina hal ieu, anjeun kedah milarian anu ngabalukarkeun. Mimitian ku nganonaktipkeun firewall (pikeun tujuan uji hungkul, maka anjeun parantos terang naha éta mangrupikeun masalah konfigurasi firewall). Tingali dina tulisan éta! Upami masalah éta ti luar ka jero, boh konfigurasi firewall gagal atanapi anu jalanna, pariksa! Detil anu sanés kuring ningali aya kajadian nyaéta bug nalika anjeun aya dina jaringan anjeun, ngan tiasa ngaksés nganggo ip lokal (ex: ftp://10.1.1.2:2100 atawa ftp://192.168.0.2:2100… yakin, test sareng ip tina mesin nya éta filezilla). Nalika di luar jaringan, istilah sanésna, di bumi babaturan atanapi tempat sanés tibatan jaringan anjeun, maka enya anjeun nganggo DNS (atanapi IP anu sah, upami anjeun terang). Tingali ogé naon anu kuring bantungkeun dina dintenna 6 Oktober 2011 ka 20:44 (tingali di luhur). alus tuah!

  23. Narlier ceuk:

    Ola Mekarwangi, nya éta nuturkeun, Kuring leres-leres leres sakumaha anu dijelaskeun, ditampa dina jaringan internal, tapi nalika diuji dina jaringan éksternal, Kuring nahan IP kuring (anu dibereskeun) sareng kotak loguin némbongan, tapi nalika anjeun lebet pesen ieu muncul: “425 Teu tiasa muka konéksi data.”
    Router abdi mangrupikeun D-link 500B, tapi anjeunna mangrupikeun anu langsung ngahubungkeun kana jasa GVT, sabab modemna aya dina modeu sasak.
    Kaméra abdi mangrupikeun foscam FI8918W (nyaéta dina jaringan sanés), nalika kuring nyoba nempatkeun éta aksés FTP, Abdi nampi pesen ieu: “Kasalahan dina modeu PASV. Punten pastikeun panyengkuyung modeu PASV”
    Naon anu salah?

    Abdi nganuhunkeun pikeun prakarsa sareng upami mungkin, kuring bakal langkung nganuhunkeun.

    • Opa, sakumaha ceuk kuring, FTP nganggo dua palabuhan: Panto 21 éta di 20. Dina lalulintas anu munggaran paréntah sareng dina kadua, Dadu. Henteu janten diblokir dina sababaraha operator, urang ngarobih panto na 2100 e 2101, tuturutan. Kanggo kasalahan anjeun mairan, moal tiasa muka sambungan data (2101). terus, jigana ieu firewall… cobi pikeun laksanakeun sami dina tulisan. Dinten kuring nyetél FTP dina mesin nganggo Win 7, nampi Internét tina GVT sareng éta henteu nyandak panjang 5 menit digawekeun (tanpa exaggeration). Sateuacan nganggo kaméra sareng sapertos, cobi ngajalankeun cara konvensional (browser atanapi panjelajah windows). Tentang modeu pasif, tingali dimana kuring ngobrol ngeunaan sambungan pasip, dimana gaduh sosok “Setélan modeu pasip”. Kuring mamatahan anjeun pikeun salawasna nguji sareng antipirus sareng firewall ditumpurkeun, euy, bisi aya blokiran naon waé, anjeun parantos ngaidentipikasi masalah sareng ngabéréskeun. Di dieu kuring tiasa nganggo firewall (kecuali palabuan FTP) sareng Kaspersky antipirus sareng jalanna saé. alus tuah!

      • Ola Mekarwangi, Abdi nganggo Windows Tujuh sareng kuring ngagaduhan masalah anu sami. Abdi parantos diuji kalayan firewall sareng antipirus cacad tapi kuring henteu hasil. Éta nyambung ka FTP ngaréspon sareng sadayana tapi kana modeu pasif sareng saatos kasalahan ieu 425. Abdi ngarepkeun waleran. nangkeup

      • O Petrus, kedah nuturkeun persis sapertos anu dijelaskeun. Upami kitu, batalkeun naon anu anjeun lakukeun, sareng mimitian ti mimiti, step by step. Ti saat anjeun ngarobih hiji hal dina ngalaksanakeun naon anu aya dina tulisan, ku sabab éta butuh résiko moal jalan. Kuring nyarios ieu, sabab kuring parantos dipasang filezilla + meunang 7 di 8 mesin di lokasi anu béda, bareng operator Oi sareng GVT, tanpa aya kasusah. Kuring terang yén unggal pasualan éta béda, tapi jaga kaluar pikeun ieu! Abdi ngan ukur ngingetkeun anjeun tina tilu aspék:

        (1) Ngonpigurasikeun hiji tela ngalakukeun filezilla ménu “Setélan Modeu Pasip”, sami aya dina tulisan ( http://taylorlopes.com/wp-content/uploads/2010/10/fz11.png ).

        (2) Dina operator GVT, Abdi ngagaduhan masalah diaksés ftp ti luar, nu aya dina jaringan dimana ftp dipasang. Ngajelaskeun langkung hadé, nalika dina jaringan lokal anu sami dimana ftp ngajalankeun, paké ip tiis server anjeun, hal sapertos 192.168.0.21, pikeun nyambungkeun deui; henteu nganggo ddns (kénging atanapi ip-ip)! Tapi nalika anjeun kaluar, di imah babaturan atanapi lanhouse, teras nganggo ddns.

        (3) Pindah ka komputer anjeun anu ngajalankeun jasa FTP tur konpigurasikeun jaringan jaringan kana IP dibereskeun, sapertos 192.168.1.21. Catet yén IP server FTP ieu kedah dibenerkeun, ku kituna anjeun tiasa nginpokeun éta dina router anjeun pikeun ngalakukeun redirection. Upami henteu dibereskeun, eta tiasa kajantenan yén DHCP bakal ngarobih IP anu ditugaskeun sareng konfigurasi arah alihanana router anjeun moal deui nunjukkeun ka FTP server anjeun

        Upami anjeun mendakan solusi pikeun masalah anjeun, punten mairan di dieu, pikeun batur pikeun perhatikeun, falouuu…

      • Ola Mekarwangi, Kuring bakal coba ngarobih deui sadayana. Tapi mimiti kuring bakal pormat PC sareng masang Windows deui. Henteu kitu, tapi éta parantos aya masalah kadua kuring sareng PC ieu dina dua dinten, salah éta nganggo firefox anu henteu aksés modem sanaos kalayan sandi anu leres. Janten nalika anjeun ngamimitian méré hal-hal ieu kéngingkeun sabab jandelana parantos aya usum tiris. Pas kuring ngajawab masalah, Kuring pasang ka dieu. Nuhun kanggo ngupingkeun.

      • Ola Mekarwangi.

        Kuring pormat PC, Kuring dipasang sadayana persis cara éta aya sareng teras masihan kasalahan 425 nalika FTP dicobian pikeun ngaksés sacara externally…

      • Nalika aksés via google chrome éta muncul:
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – (teu log in) (177.40.224.216)> Disambung, ngirim pesen wilujeng…
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – (teu log in) (177.40.224.216)> 220-Vérsi Server FileZilla 0.9.40 béta
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – (teu log in) (177.40.224.216)> 220-ditulis ku Tim Kosse (Tim.Kosse@gmx.de)
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – (teu log in) (177.40.224.216)> 220 Punten kunjungan http://sourceforge.net/projects/filezilla/
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – (teu log in) (177.40.224.216)> USER admin
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – (teu log in) (177.40.224.216)> 331 Kecap aksés anu dipikabutuh pikeun admin
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – (teu log in) (177.40.224.216)> BUTIR **********
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – admin (177.40.224.216)> 230 Dipasang
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – admin (177.40.224.216)> SISTEM
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – admin (177.40.224.216)> 215 UNIX diconto ku FileZilla
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – admin (177.40.224.216)> PWD
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – admin (177.40.224.216)> 257 “/” nyaéta diréktori ayeuna.
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – admin (177.40.224.216)> JENIS I
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – admin (177.40.224.216)> 200 Jenis disetél ka kuring
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – admin (177.40.224.216)> EPSV
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – admin (177.40.224.216)> 229 Nuliskeun Modeu Pasip Dipanjang (|||2101|)
        (000009)26/01/2012 04:37:50 – admin (177.40.224.216)> PASV
        (000009)26/01/2012 04:37:50 – admin (177.40.224.216)> 227 Nuliskeun Modeu Pasip (192,168,1,2,8,53)
        (000009)26/01/2012 04:38:11 – admin (177.40.224.216)> QUIT
        (000009)26/01/2012 04:38:11 – admin (177.40.224.216)> 221 Dadah
        (000009)26/01/2012 04:38:11 – admin (177.40.224.216)> dipegatkeun.

        Nalika aksés via Klién FiliZilla éta muncul:

        (000011)26/01/2012 04:39:30 – (teu log in) (177.40.224.216)> Disambung, ngirim pesen wilujeng…
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – (teu log in) (177.40.224.216)> 220-Vérsi Server FileZilla 0.9.40 béta
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – (teu log in) (177.40.224.216)> 220-ditulis ku Tim Kosse (Tim.Kosse@gmx.de)
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – (teu log in) (177.40.224.216)> 220 Punten kunjungan http://sourceforge.net/projects/filezilla/
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – (teu log in) (177.40.224.216)> USER admin
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – (teu log in) (177.40.224.216)> 331 Kecap aksés anu dipikabutuh pikeun admin
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – (teu log in) (177.40.224.216)> BUTIR **********
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – admin (177.40.224.216)> 230 Dipasang
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – admin (177.40.224.216)> PWD
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – admin (177.40.224.216)> 257 “/” nyaéta diréktori ayeuna.
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – admin (177.40.224.216)> JENIS I
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – admin (177.40.224.216)> 200 Jenis disetél ka kuring
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – admin (177.40.224.216)> PASV
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – admin (177.40.224.216)> 227 Nuliskeun Modeu Pasip (192,168,1,2,8,53)
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – admin (177.40.224.216)> MLSD
        (000011)26/01/2012 04:39:41 – admin (177.40.224.216)> 425 Teu tiasa muka konéksi data.

        Abdi parantos diuji kalayan avira sareng firewall dipareuman.

      • Kuring atos masalah lalaki!

        ukur leungiteun panto 2101 pikeun abdi internal IP dina modem.
        parantos diarahkeun ka 2100 sakumaha eta nyarios dina tutorial.

      • Igor ceuk:

        Taylor Lopes, hatur nuhun pisan pikeun tutorial, sagalana didamel di dieu.

        Peter, tip anjeun kuring disimpen.

  24. Levy ceuk:

    Mekarwangi,

    Teras…Kuring tumaros sadayana Tutorial CesarFTP, tapi upami éta ti luar, anjeun henteu ogé aksés atanapi nyarios login, Kuring tumaros kanggo DynDNS…Kuring nempatkeun TP-Link nirkabel router td ka palabuhan 21, 2100 e 2101…tapi éta henteu mantuan, Kuring nempatkeun kaleuwihan sareng aturan dina Windows firewall sareng nanaon…atanapi sistem Windows Server 2008 R2…naon anu kedah abdi lakukeun, upami anjeun tiasa detil kuring ti mimiti sabab kuring nganggap bisi kuring bakal béda kusabab Windows Server 2008 sareng sababaraha konfigurasi sanés anu leungit…saé, tulungan abdi!

    hugs

    • Opa, Betot, dina Windows server kuring henteu tiasa terang naha aya anu aneh-aneh. Kuring henteu ogé ngagaduhan éta S.O.. Kuring terang yén dinten ieu kuring kedah pasang FTP dina hiji mesin sareng Win7 + Operator GVT sareng éta damel sampurna, éta henteu nyandak panjang 5 menit pikeun ngonpigurasikeun. Abdi ngahutang ieu… spoke, hugs!

      • Levy ceuk:

        Jenis Windows 7 cukup sarua sareng Server 2008, kumaha ogé robah sababaraha pilihan anu tangtu, tapi masih detail naon anu tiasa ngajantenkeun, tapi da anu ku kuring baca dina koméntar meureun modem q tbm berpungsi janten penghantar, Kuring bakal ngonpigurasi, sareng sigana ngabéréskeun, modem telepon q ogé router…Jigana éta ngan ukur usaha anu sadia

        nangkeup!

      • Mimiti, anjeun kedah nguji ti luar di (internét -> jaringan lokal) naha palabuhan FTP dibuka. Lebetkeun situs ieu http://www.t1shopper.com/tools/port-scan/ sareng nginpokeun ka palabuhan (2100 e 2101, atanapi anu sanésna parantos parantos raga). Upami pantona henteu dibuka, tah éta kusabab router anjeun henteu ngonfigurasi sapertos anu dijelaskeun dina tulisan (NAT) atanapi kusabab jaringan anjeun gaduh dua rute. Dina kasus anu terakhir, anjeun kedah nempatkeun router anu munggaran dihubungkeun sareng Internét dina modeu sasak (ponte), supados ngalangkungan arus langsung ka router anu kadua. Coba pikeun ngaidentipikasi masalah… falouuu!

      • Levy ceuk:

        Nyaéta jaringan gaduh 2 penghala, hiji TP-LINK Wireless sareng router modem Telefonica…dina hal ieu kumaha cara kuring teruskeun, saprak kami duanana ngonfigurasi Server Virtual kanggo ngaleupaskeun palabuhan 21, 2100 e 2101?

        spoke

  25. Levy ceuk:

    Mekarwangi, Abdi badé naroskeun anjeun…o modem ta cm ip 192.168.1.1 sareng router nirkabel 192.168.0.1 sareng ngan komputer anu aya dina subnet msm ieu kana nirkabel nirkabel…pangaruh modem dina subnet 192.168.1.x?

    • Hai Levy, euweuh pangaruh… komo, éta kumaha carana. contona:

      SINAL DE INTERNET -----> (IP 201.34.148.118) MODEM ADSL (192.168.1.1) -----> (192.168.1.2) ROTEADOR WIRELESS (192.162.0.1) -----> (192.168.0.x) REDE LOCAL

      Fungsi ti router pas pikeun ngahubungkeun dua jaringan anu béda… kumaha, nyarankeun yén ROUTER nampi IP anu sah dina Internét (sareng teu IP tiis, sakumaha dina Conto). Ku kituna, Jang ngalampahkeun ieu, pangsaéna pikeun ngantunkeun modém dina modeu Sasak (ponte), ku kituna sadaya aliran ngalebetkeun kana éta sareng diteruskeun sacara langsung ka ROUTER, anu pun saha anu ngamimitian ngalakukeun kaaslianana (PPPOE) sareng panyadia internét anjeun.

      • Levy ceuk:

        terus, externally éta digarap, tapi ngan ukur pikeun Firefox, Kuring teu tiasa ngaksés FTP ngalangkungan Internet Explorer anu penting, saprak konsumén ngan ukur nganggo IE = /…naha anjeun terang naon anu kedah kuring laksanakeun pikeun muka FTP tina Filezilla Server di IE?

      • Kuring henteu terang yén aya masalah ngaksés FTP ngalangkungan IE… komo, Kuring ngan diuji di dieu di IE sareng éta tiasa dianggo hébat. Telepon kedah dilakukeun nganggo protokol ftp:// (sareng henteu http://), hal sapertos ftp://192.168.0.21:2100, Dimana 192.168.0.21 nyaéta IP tina server FTP anjeun (filezilla) e 2100 nyaéta palabuhan anu anjeun nyetél filezilla kanggo ngadagoan sambungan FTP. Logis, conto ieu IP ngan tiasa dianggo dina jaringan internal anjeun… ngagunakeun dina internét anjeun kedah nyiptakeun DDNS, sakumaha nyatakeun dina tulisan.

  26. Fábio Dias ceuk:

    soré alus, Abdi hoyong hatur nuhun kanggo tutorial anu hébat, émut yén sahenteuna didieu dina router abdi anu mangrupikeun Dlink dir300, éta “bug” moal bakal nunjukkeun abdi ip, ex: 192.168.1.140 janten server kuring, cik dhcp pasihkeun ip kanggo wifi mah, Kuring nempatkeun ip yén router anu masihan kuring di alihan-alihan lebet kana router (palabuhan) tur siap, direngsekeun, Kuring damel sadayana sapertos nyatakeun dina manual réncang, sareng kaluar tina masalah ieu anu kajantenan dina dir300 kuring, digulung geulis. nuhun sakali deui.

    • Oi, tinggalkeun DHCP router anu dikonpigurasi pikeun napelkeun IP dina rentang khusus, sapertos contona 192.168.1.100 a 192.168.0.200. Teras angkat ka komputer anjeun anu ngajalankeun jasa FTP tur konpigurasikeun adaptor jaringan kana IP dibereskeun, sapertos 192.168.1.21. Catet yén IP server FTP ieu kedah dibenerkeun, ku kituna anjeun tiasa nginpokeun éta dina router anjeun pikeun ngalakukeun redirection. Upami henteu dibereskeun, eta tiasa kajantenan yén DHCP bakal ngarobih IP anu ditugaskeun sareng konfigurasi arah alihanana router anjeun moal deui nunjukkeun ka FTP server anjeun. Falouuu…

  27. Damel hébat!!
    Tapi éta bagian tina router estu diperyogikeun?? Éta peryogi janten router pikeun ngadamel aksés ieu upamana ti kaayaan anu sanés?? Kuring ngan ukur gaduh modem aki di bumi sareng aksés lokal tiasa jalanan sampurna tapi nalika kuring nyoba ti imah babaturan éta teu berhasil nganggo nganggo IP anu sah sareng IP abdi henteu robih kusabab PC kuring henteu pernah ngaleupaskeun sareng seueur modem teuing! upami urang tiasa ngobrol ku email naha kuring leres-leres kedah aksés éta pikeun tujuan profésional.
    Hatur nuhun pisan sateuacanna.

  28. Éta gumantung… upami anjeun ngan ukur gaduh hiji mesin, ukur sambungkeun langsung kana MODEM ADSL anjeun, teu peryogi router. Anu penting pikeun ningali upami komputer anjeun ngajalankeun server FTP nampi IP anu sah. Anjeun kedah nelepon sauran FTP nganggo IP anu valid anu nampi mesin anjeun (atanapi ku nami anu didamel dina DynDNS atanapi No-IP), nginpokeun protokol ka (sanes ftp sareng http) sareng pantona (21 atawa 2100) yen anjeun parantos ngonfigurasi sérpér FTP anjeun kanggo ngadangukeun. Janten, lebetkeun browser sareng jinis ftp://seuUsuario@seuIPValido:suaPortaFTP, conto: ftp://admin@189.75.34.242:2100

    Falouuu!

  29. Marcos Reis ceuk:

    kalepatan nalika muka folder ieu dina server ftp pastikeun yén anjeun gaduh idin pikeun ngakses polder

    wincikan

    200 ngetik diatur ka A

    421 cant t ngadamel stop kontak

    Bisa aya anu ngabantosan kuring dina prosedur anu mana pikeun kasalahan ieu?

  30. Mekarwangi, punten pikeun maksa éta lalaki, nyaéta yén tutorial anjeun saé, sareng abdi yakin ieu di dieu:

    “Oi, éta hartosna port na dibuka dina modem / router anjeun, tapi anjeun kedah mastikeun yén "Server Virtual" (NAT) diarahkeun ka IP tina komputer dimana Filezilla Server dipasang. Kuring geus ningali sababaraha jalma anu gaduh masalah nalika nyambung ti luar (Internét) di jero (jaringan lokal), kusabab tanpa terang éta, aranjeunna didakan dua kali ... nyaéta sababaraha modém ogé péta, kitu, dina hal ieu, kedah ngonpigurasi NAT pikeun duanana, istilah sanésna, ngalakukeun modem ADSL (anu ogé mangrupakeun penghala) sareng jalanna (biasana nirkabel).”

    Éta naon anu kompléks kuring, modem um modem Sagemcom F @ st Router 1704 (GVT), tapi kuring henteu tiasa ngajawab bagian kadua, tuh salah sahiji pamaca anjeun kantos kacau kana modem ieu sareng junun ngabéréskeun masalah éta?

    • Teras, koméntar ieu mangrupikeun waspada HENTEU UNTUK KANGGO anu gaduh dua dintingan. Upami henteu kasus anjeun, teu malire! Biasana urang gaduh modem ADSL sareng router nirkabel; teu aya kunanaon. Masalahna aya upami modem ADSL ieu ogé ngagaduhan fungsi router. Ku kituna, pikeun nyingkahan rute dua kali, lebetkeun panel kontrol, hal sapertos http://192.168.1.1 (admin, gvt12345) tur ngonpigurasikeun modem pikeun dioper mode (ponte). Tapi waspada yén ieu bakal ngeureunkeun konéksi anjeun ka GVT sareng sigana bakal ngeureunkeun modem / router nirkabel tina damel (upami teu aya). Ti dinya, modem bakal digawekeun sapertos kitu “ponte” (sareng henteu router), ngirimkeun sinyal internét nganggo IP anu valid ka router anjeun. Anjeun kedah milarian inpormasi ngeunaan cara ngajantenkeun router anjeun pikeun ngadamel sambungan sareng GVT, saprak modem moal aya deui anu ngalakukeun. contona, dina Router DLink kuring ngonfigurasi sambungan anu bakal ngalangkungan modem dina Setup> Internet> Pilihan Konéksi Internet manual> Tipe Sambungan Internét> Sambungan Internét kuring : PPPoE (Sandi ngaran pamaké). Dina hal anjeun, Abdi henteu tiasa nyebatkeun. Ati-ati henteu mungkas jalan kaluar tina internét…

  31. Ola Mekarwangi,

    Kuring junun ngalakukeun sagalana leres, sakumaha kuring lapor dina postingan anu sanés. Tapi kuring ngagaduhan masalah, nalika ngaksés tina komputer abdi atanapi tina komputer anu aya dina jaringan kuring, kalayan IP éksternal kuring, sanaos sareng no-ip, henteu kunanaon! Tapi nalika kuring ngaksés tina komputer anu sanés, komputer abdi peryogi waktos anu lami pikeun ngaréspon sareng sakapeung watesan waktos kaleungitan nyababkeun konéksi éta. Kuring parantos dilakukeun ieu nalika diunduh, sareng nunjuk kana undeuran, tapi teras kuring henteu tanpa sareng neraskeun hal anu sami. Naha anjeun gaduh ide naon anu tiasa?

    • Dina artikel ieu, Atuh naon konfigurasi port pasip pas janten 2101 (Dadu); anu dimaksud, sabab mempermudah penjelasan sareng konfigurasi router (alihan) e ngalakukeun firewall (ngabebaskeun). Nanging,, dina hal sababaraha sambungan sakaligus, anjeun panginten kedah dilegakeun kisaran ieu sacara pasif, hal anu kumaha 2101-2301. atra, anjeun kedah ngareset palabuhan ieu, saluareun FTP (Filezilla), ogé dina router sareng firewall.

      Dina sambungan pasip, nalika nasabah ngadamel transfer pamundut (Ftp), pangladén, ngantosan (pasip) sambungan, nyaéta saha anu nyarioskeun ka palabuhan yén data bakal disilihtukeurkeun. Kalayan unggal pamundut énggal, pangladén nyambungkeun klien nganggo palabuhan langsung di luhur, naha anjeun kedah ningkatkeun kisaran port data, naha anjeun hoyong ngajantenkeun sakaligus.

      Panginten masalah ngantosan sareng waktos waktos anjeun kusabab port data 2101 anu unik, ngabalukarkeun bottleneck dina koneksi gantian, ti saprak panto ditangtayungan pikeun nasabah bari dianggo.

      Ku kituna, aya di Filezilla dimana jarak "Setélan Modeu Pasip" ( http://taylorlopes.com/wp-content/uploads/2010/10/fz11.png ) dihartikeun pikeun 2101-2101, ngarobah kana hal sapertos kitu 2101-2301. Dina hal ieu, bakal aya rentang 200 palabuhan data. Tapi ulah hilap nginpokeun ka hal penghala sareng firewall ogé!

  32. Maciel Lopes ceuk:

    Gening di Tutorial Manusa, saé pisan, tapi hanjakalna kuring henteu tiasa, sigana kuring teuing iklas.
    Kuring narik internet 2MB Oi / Velox ti tatangga liwat kabel RJ-45 ka PC kuring. Abdi gaduh Windows 7 Ultimate 64 Bit, di imah tatangga aya modem ZTE ZXDSL Series anu ngirim sinyal ka router Encore ENHWI-N3. Kuring parantos sadayana, Interface Filezilla atanapi Filezilla pikeun Firewall, Kuring ngabébaskeun panto 2100 e 2101 ogé dina Firewall. Kuring diusahakeun alihan IP lokal kuring dina modem sareng router, nempatkeun IP tina router dina modem sareng nanaon. Teu aya anu bener-bener man, pasihan abdi lampu, Punten!

    • Maciel, sesah tiasa ngabantosan upami anjeun henteu ngagaduhan kasalahan khusus. Nyatana, peryogi sababaraha ilmu ngeunaan jaringan / operasi komputer pikeun nyebarkeun FTP, khususna upami aya masalah. Candak gampang dina koméntar di luhur, meureun anjeun mikawanoh sareng masalah / solusi. Ngadamel Filezilla damel lokal sacara munggaran (ftp://127.0.0.1:2100), ngan ukur teras nguji kana Internét nganggo DDNS sareng hariwang ngeunaan nyieun redirection palabuhan anu bener dina router.

  33. Rafael ceuk:

    sobat, Kuring resep pisan resep tutorial ieu anjeun, tapi kuring gaduh masalah! Kuring nganggo modem 3g tina vivo sareng nalika kuring nganggo ip internal dina file filezilla na ftp dibuka, langkung seueur upami kuring nganggo modem ip henteu janten OBS: Kuring muka situs dituduhkeun pikeun tiap sambungan anyar sareng modem na kumargi kami terang yén ip parantos silih ganti sambungan 3g. Hatur nuhun upami anjeun tiasa ngabantosan kuring dina patarosan ieu!

    • Rafael, Abdi henteu nganggo sambungan FTP tina 3G; Abdi henteu terang upami aya panyawat kana operator. Henteu paduli ieu, upami modem 3G anjeun dihubungkeun langsung ka komputer / notebook anjeun, TANPA PUTRA, maka anjeun kedah teras-terasan ngakses sérpér FTP (filezilla) kalayan IP Internét anu valid, anu tiasa ditingali dina http://meuip.info/. Sacara logis IP ieu dirobih unggal sambungan, alesan ngusulkeun ngagunakeun DDNS DynDNS atanapi No-IP. Aya situs wéb dina Internét anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngatur FTP anjeun, ngan ulah hilap ngarobih bahasa anu janten “portuguese” parios pilihan “pasip”: http://www.net2ftp.com/
      Falouuu!

  34. jalan, tingali ngan ukur, Kuring tiasa ngaksés sacara lokal tanpa masalah, via panto 2100. Nanging,, tina komputer anu sanés abdi henteu tiasa aksés atanapi pilihan nempatkeun nami sareng kecap konci, via panto ieu. Aneh nyaéta, nalika kuring nahan panto 21, pilihan ngaran sareng kecap konci na sumping. Henteu, kituna, Kuring tiasa ngaksés panto 21? Dina usaha anu munggaran, nalika kuring nempatkeun kecap akses sareng nami, teu jalan. Abdi pikir langkung gampang pikeun ngaleupaskeun panto 21, henteu? Kusabab sandi sareng nami pop-up muncul pikeun dirina… Kuring diusahakeun via no-ip, dina komputer anu sanés dina jaringan anu sanés.

    Tulungan abdi!

    PS.: Sareng ngakses FTP via torowongan gampang dilakukeun? Aya sababaraha bahaya dina éta?

    • upami sacara lokal dianggo, tina komputer sanés sakuduna dituju tiasa dianggo… tingali naha éta henteu antipirus, marios setelan firewall sapertos per Pos, jsb… port data ogé kedah dileupaskeun (2101)… mandiri tina panto, gawéna, salami saurna dilakukeun leres. Henteu-IP mangrupikeun hal anu terakhir anu anjeun kedah hariwang… pikeun ngakses ti hiji PC ka komputer anu sanés, cobian nelepon ku IP (atanapi ku nami)… kedah ngagaduhan raos jaringan… falouuu!

  35. Jibril ceuk:

    soré alus! Hatur nuhun munggaran pikeun panunjuk.
    Kuring ngagaduhan masalah anu sanés kagungan batur: Abdi henteu tiasa ngaksés palayan ip luar. Abdi tiasa dicobian sadayana, desativei anti-virus e firewall, ngonfigurasi sadayana sareng nanaon. Nguji panto dina t1shopper.com kuring mendakan yén éta henteu dileupaskeun. Henteu 21 sanés 2100 sanés 2101, kumaha, dina setélan router (d-link 524 – 150 nirkabel) aranjeunna didaptarkeun janten henteu dikonci. Abdi perhatikeun yén dina router kuring henteu aya jalan pikeun milarian konfigurasi SPI, ieu meureun masalah na?

    Nuhun sareng hungkul!

    • sigana mah henteu janten masalah SPI ... panto kedah dibuka pikeun diuji ... anjeun kedah ningali upami router anjeun "nyanghareupan" sareng internet, istilah sanésna, upami anjeunna mangrupikeun saha anu langsung dihubungkeun dina internét atanapi upami aya perantara dina carita ieu ... terang upami jalanna aya dina internét, ukur kéngingkeun setélan anjeun ngalangkungan browser sareng parios di STATUS upami anjeunna nampi IP Internet anu leres… upami éta dibagi internét, ngetik radio, atawa hal, teras bakal sesah, kecuali anjeun tiasa kéngingkeun jalan utama (dihubungkeun ka internet) alihan (NAT) kanggo Anjeun…

  36. Bruno Mondini ceuk:

    sobat, tutorial anjeun pohara alus, ucapan salamet!
    janten, Kuring ngonpigurasi FileZilla, Kuring ngaleupaskeun panto sareng haréwos, tapi kuring ngan ukur tiasa ngaksés éta polder nalika nganggo éta ku host lokal.
    Upami aksés jauh dicobian, anjeunna naros kanggo login sareng kecap akses sareng masihan waktos. Ngan ulah lebet.

    Nembongkeun ieu:

    Rincian:
    200 Jenis disetél ka A

    pamustunganana, teu kedah jarak jauh! :\
    Naha anjeun gaduh ide naon anu tiasa?

    Patarosan anu sanés: Aksés jauh ku host mungkin “hostdeexemplo.no-ip.org” tinimbang nganggo IP??

  37. Bruno Mondini ceuk:

    Turutan LOG tina naon anu lumangsung ayeuna ogé ngakses browser dina host lokal. Éta mangrupikeun log anu sami nalika aya batur nyoba ngakses jarak jauh.

    Upami anjeun terang kumaha ngabantosan kuring, nuhun sateuacanna. :D

    (000084)17/04/2012 01:47:57 – (teu log in) (127.0.0.1)> 220-Vérsi Server FileZilla 0.9.41 béta
    (000084)17/04/2012 01:47:57 – (teu log in) (127.0.0.1)> 220-ditulis ku Tim Kosse (Tim.Kosse@gmx.de)
    (000084)17/04/2012 01:47:57 – (teu log in) (127.0.0.1)> 220 Punten kunjungan http://sourceforge.net/projects/filezilla/
    (000084)17/04/2012 01:48:03 – (teu log in) (127.0.0.1)> Diulem USER
    (000084)17/04/2012 01:48:03 – (teu log in) (127.0.0.1)> 331 Kecap konci anu dibutuhkeun kanggo tamu
    (000084)17/04/2012 01:48:09 – (teu log in) (127.0.0.1)> BUTIR
    (000084)17/04/2012 01:48:09 – tamu (127.0.0.1)> 230 Dipasang
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> SISTEM
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> 215 UNIX diconto ku FileZilla
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> PWD
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> 257 “/” nyaéta diréktori ayeuna.
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> JENIS I
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> 200 Jenis disetél ka kuring
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> EPSV
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> 421 Teu tiasa nyiptakeun stop kontak.
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> PASV
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> 421 Teu tiasa nyiptakeun stop kontak.
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> QUIT
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> 221 Dadah
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> dipegatkeun.

  38. Karlos Bahia ceuk:

    Ola Mekarwangi, Kuring Karlos Bahia, Kuring diuji tina sababaraha tempat sareng éta leres., Blog anjeun dipeunteun 10!

    Nu nangkeup, Suksés

  39. john ceuk:

    sobat,
    Abdi gaduh modem D-Link, dihubungkeun ka router AP-ROUTER Wireless
    Abdi henteu mendakan pilihan NAT ieu
    Lebetkeun setélan tapi euweuh.

    Atanapi kuring kedah asupkeun setélan modem D-LINK?

    Hal séjén,
    Kalayan internet tina 15 MB, transperna sacara sah?

    Jenis, pangladén bakal 10 MB, para klien (anu bakal ngirim bakal conto 1Mb atanapi 2MB) Gawéna ogé?

    hugs…

  40. john ceuk:

    halo,
    sobat.

    Wah, Kuring nyéépkeun sadayana sabtu minggu dina éta sareng sia.

    Kuring gaduh modél D-Link dihubungkeun sareng router, Abdi henteu tiasa mendakan naon waé anu aya dina router kuring ngeunaan pilihan NAT.

    Janten kuring ngaleupaskeun kabel anu ngirimkeunana ka, sareng nyambungkeun kabel jaringan anu pas ka PC pikeun ngetik pilihan modem, Pilihan NAT parantos aya, Tuh konfigurasi kuring henteu terang upami éta leres kusabab éta béda ti anjeun.

    karya lokal.

    Tapi nalika kuring nyoba nyambungkeun via Klién FileZilla :
    kaayaan: Nyambung 201.58.59.125:2100…
    kaayaan: Usaha sambungan gagal “DIKEUN – Sambungan ditolak ku server”.
    Kasalahan: Teu tiasa nyambung kana server
    kaayaan: Ngantosan dicobian deui…

  41. Katuhu ceuk:

    Kasalahan ieu kajantenan kuring di cesarftp:

    Lepatna muka folder ieu dina server FTP. Pastikeun anjeun gaduh ijin ngakses polder.

    Rincian:
    200 Jenis Suksés diatur
    227 Nuliskeun Modeu Pasip (ip)

    configurei na porta 21 e passivo 2048-2148 no cesarftp mas dá este erro aí.

  42. Marcelo Pozati ceuk:

    jalan , muito bom o tutorial de como criar o servidor FTP com o filezilla. Explica passo a passo , bem fácil mesmo. Funcionou direitinho. Hatur nuhun

  43. Pablo B. Boldrini ceuk:

    Ola.

    Conforme meu ultimo comentario (http://taylorlopes.com/?p=1381&cpage=1#comment-16173) gracas a suas dicas, consegui fazer o FTP funcionar, tanto local (127.0.0.1) , na rede (192.168.0.3), quanto ip externo (ex: 188.155.22.245).

    O problema esta no No-iP, pois ao acessar odominioque criei (ex: pabloftp.no-ip.org), ele da erroGET / HTTP/1.1 ….500 Kasalahan sintétik, command unrecognized.oque pude entender, ele esta tentando acessar comoHTTP:// ” e nao como ” Ftp:// “. Estou pensando em usar o dynDns para ver se resolve.

    Paniténan: Marquei a opcaoUse the following IP:” (di “passive mode settings” di “Options) e coloquei o No-iP , mas por causa do erro, nao funcionou.

    hatur nuhun

    • Oi Pablo, terus, você deixou explicito a chamada com ftp:// (sareng henteu http://)? Se estiver tentando acessar de dentro da sua rede local, nganggo IP lokal kenging servidor FTP, upami di luar jaringan lokal anjeun, teras nganggo domain No-IP atanapi DynDNS, kusabab kuring ningali masalah aneh ieu kajadian. Pastikeun yén No-IP anu énggal diropéa ku IP énggal, bisi aya parobihan; Aya dina situs web No-IP aya aplikasi anu tiasa anjeun pasang dina server pikeun tetep ngawartosan No-IP unggal waktos alamatna… spoke!

      • Pablo B. Boldrini ceuk:

        terus, atanapi FTP damel, Kuring ayeuna nyambung via Android nganggo rencana internét Tim Infinity. Kuring tiasa ngaksés éta server ku ip dinamis, Kuring tiasa nganteurkeun file (tapi laju teu saé saprak kuring ngagunakeun 2G ).

        Atanapi masalah éstu sanés no-ip, dina log filezilla kuring kéngingkeun inpormasi ieu nalika kuring nyoba ngakses hostname anu dikonpigurasi.

        GET / HTTP/1.1
        500 Kasalahan sintétik, paréntah anu teu dipikanyaho
        ….. ….
        Rujuk: http://pabloboldrini.myftp.org/
        500 Kasalahan sintétik, paréntah anu teu dipikanyaho”
        Paniténan: Kuring ngaksés tina browser Chrome dina Android.

        Éta tiasa nyambung ka server, tapi éta kéngingkeun HTTP, sareng hanjakalna, Kuring teu tiasa mendakan dina situs web kumaha carana ngonpigurasikeunana salaku FTP.

        Naon waé solusi?

        OBs: Kuring nyiptakeun pendaptaran DynDNS, tapi anggeus “péngkolan loka tibalik”, Abdi mendakan yén éta henteu deui nyayogikeun aksés gratis.

  44. Alan Pereira ceuk:

    Ufa, éta digarap! Kuring nuturkeun Tutorial lengkep, tapi kuring henteu kéngingkeun sambungan internét, teras kuring ngiringan tip sareng nempatkeun modem dina sasak, ngalirkeun auténtikasi PPPoE ka router. Éta digarap dina waktos!

  45. Luis Felipe Figueiredo ceuk:

    halo, Kuring heran naha prosedur ieu ogé bakal dianggo pikeun HD éksternal anu sambung ka router (TP-Link TL-WR1043ND ngagaduhan fungsi file server, contona).

    Ieu tiasa dilakukeun ku Piranti Ninggali Media GoFlex Seagate GoFlex (STAK100) sareng hard drive éksternal diperyogikeun éta, tapi kuring teu tiasa mendakan STAK100 ka anu diical di Brazil (Kuring kakara mendakan situs anu dibawa tapi hargana 5x langkung mahal, naon anu teu kajantenan).

  46. Mekarwangi, ucapan salamet di postingan sareng kasabaran anu dipidangkeun; Kuring ogé mendakan ieu tutorial anu pangsaéna pikeun ngonfigurasi filezilla dina bersih. Ngan hiji guha: program anu parantos diaktipkeun dina jandéla firewall nyaéta server filezilla, sareng henteu panganteur serverz file, tangtosna?

    Abdi bakal ngawaskeun blog anjeun kanggo ningali upami kuring langkung seueur.

    ka.

    • hatur nuhun, Rodrigo. jalan, di 2010 nalika kuring ngalakukeun label Labél saé pisan panganteur server filezilla. Kuring henteu terang ayeuna upami parantos robih… spoke!

  47. RAFAEL ALVES FARIAS ceuk:

    réréncangan ngalakukeun naon waé anu langkung saé nalika ngaksés ti tempat sanés masihan paménta kasalahan pikeun aksés dina modeu pasif sareng nunjukkeun yén ip kuring dituturkeun ku 8,53

    • Haturan kang Rafael, Abdi nyarankeun anjeun maos kana koméntar. Anjeun kedah ngaidentipikasi anu ngabalukarkeun masalah, upami henteu sesah ngabantosan; tingali yén filezilla gaduh LOG dimana anjeun tiasa mariksa masalah anu kadaptar. Tingali kana komentar anu kuring dilakukeun “Taylor Lopes 8 Maret 2011 at 9:33”. Tingali ogé batur sapagawean anu ngagaduhan masalah sareng ngajantenkeun sagampil milih pilihan “Anggo seting modeu Passive IP ieu di handap”. pamustunganana, ngajantenkeun damel lokal sareng ngan ukur coba ti luar ka jero (internét). Bisi wae, maos koméntar, gaduh cukup tip. alus tuah!

      • RAFAEL ALVES FARIAS ceuk:

        réréncangan anu leres, kuring leres sadayana ngaksés hd kuring ti internet anu sanés tapi ngan ku file file zilla kéngingkeun bal langkung seueur nalika gaduh ngajajah informs kuring di handap ieu.

        kalepatan nalika muka folder ieu dina server ftp. pastikeun anjeun gaduh idin pikeun ngakses polder.

        wincikan;
        200 ngetik diatur ka A
        227 ngetik mode pasif 192,168,0,2,8,53

  48. Henrique ceuk:

    Mto brigade dude sadayana tina q kuring katingali di internet anu paling indah dijelaskeun sareng anu kuring junun ngalakukeun bener tanpa kasalahan, di dieu hubunganna palabuhan éta saderhana pisan sabab kuring router / modem sareng wifi mangrupikeun alat tunggal hiji-hiji ti vivo éta parantos ngajantenkeun sadayana parantos ngajantenkeun pilihan dimuat pikeun palabuhan sapertos play3, kotak kotak, antara lain eh sagala jenis q otomatis atuh kuring ngalakukeun pagawéan éksternal di luar lembur kuring di klien sareng kadang kuring peryogi file anu aya dina HD kuring ayeuna ieu langkung kuring gaduh 8mg internet nyata ayeuna vlw 400$ tina internét kuring ngadamel undeuran gancang sareng henteu deui kedah nyandak seueur éksternal hd mto hatur nuhun sareng ucapan salamet pikeun ngabagi ilmu ieu sareng kami!

    Anu sadayana leres dina kahirupan anjeun kusabab jalma-jalma sapertos anu angkat ucapan salamet
    !!!
    sareng hatur nuhun deui!

  49. Tutorial anjeun ngagaduhan istilah anu teknis tibatan seueur di internet, sederhana pisan di payuneun dulur kuring maca, tur éta ngan ukur anu nyababkeun kuring sukses!
    Kuring henteu ngomentaran, tapi anjeun pantes wae.
    hatur nuhun!

Leave a Reply

alamat surélék anjeun teu bakal dipedar. widang diperlukeun anu dicirian ku *