HD liwat FTP com FileZilla Server e Windows 7

Amarga kapentingan ing Pos “Priksa HD kasedhiya ing Internet liwat FTP“, Aku digawe langkah dening langkah kanggo nyiyapake server FTP kanggo compatilhar HD lan wis diakses saka sembarang komputer disambungake menyang Internet (lengkap!).


ftp1

introduksi

Ora Post sadurungé Priksa HD kasedhiya ing Internet liwat FTP, digunakake utawa CesarFTP + Windows XP kanggo nyiyapake server FTP kita. Malah nyaranake maca kanggo ngemot aspèk tartamtu sing ora kelet kanggo wektu iki.

Posting Sabanjure, kita mbangun server FTP kita karo FileZilla server + Windows 7. Dadi akeh gambar (printscreen) kanggo nggampangake pangerten sing meh dadi film (exaggeration :D), kanthi irah-irahan kanggo saingan kanggo Oscar karo Avatar lan Elite Squad 2. banjur, teka ing!

download

download FileZilla server free langsung saka situs pangembang: http://filezilla-project.org/

instalasi

Instalasi punika prasaja: Mbukak file sing diundhuh; mung ngalih ing kabeh langkah, tanpa ngganti tindakan! Ing kasus, Padha lunga sak layar cilik:

FileZilla server – instalasi

FileZilla server – instalasi

FileZilla server – instalasi

FileZilla server – instalasi

FileZilla server – instalasi | kain final

Sawise diinstal, FileZilla Server bakal miwiti lan antarmuka dialog bakal katon. Mung ngetik sandhi administrator, minangka kapacak ing ngisor iki:

FileZilla server – instalasi | sandi administrator

Sugeng! server FTP saiki wis siyap, nunggu sambungan.

FileZilla server – instalasi | mlaku…

 

konfigurasi

Kanggo ngeset utawa dhasar, sampeyan mung kudu nggawe sawetara owah-owahan. Iki kudu rampung liwat menu Sunting> Setelan. sadurunge sing, Aku suggest nggawe direktori a (pasta) ngendi bakal file kasedhiya kanggo FTP. minangka conto, Aku nggawe direktori D:\FTP karo loro file nang. ing tembung liyane, kabeh sing ing direktori iki aku dienggo kanggo nggawe kasedhiya kanggo FTP saka ngendi wae ing planet.

Definition of direktori FTP

Ngganti port ngendi server bakal “listen” saka 21 kanggo 2100. Mas: Bisa wae port liyane, nanging elinga port iki bakal digunakake kanggo mbukak kunci firewall lan dalan mengko, uga minangka bagéan saka alamat kanggo ngakses isi dening FTP. Alasan Mundaca iki aku wis diterangno ing kirim sadurungé, nanging Summarizing amarga sawetara panyedhiya ADSL mblokir standar FTP port (21):

Nambah user kanggo nyambung / bukti asli, ora cilik, Aku nggawe sampeyan “admin”. Uga nambah petunjuk (pastas) karo file sing arep dienggo bareng, menehi ijin akses sing (maca, ditulis). Elingi direktori D:\FTP aku digawe? Katon ing wong nuduhake munggah kene:

Ketik sawetara bandar sambungan ing mode pasif. ora cilik, Aku digunakake port siji supaya njupuk sawetara: 2101-2101. Senadyan port FTP standar dadi 21 (kita dipindhah kanggo 2100), kang dikenal port iki mung kanggo kontrol lalu lintas; kanggo stream data, Punika èfèktif digunakake lawang 20 (kita dipindhah kanggo 2101):

 

Mas: Yen rencana kanggo nggawe macem-macem simultaneous sambungan (FTP), kang dianjurake kanggo nambah port mode pasif sawetara iki, kanggo sawetara jenis 2101-2301. langit, sampeyan bakal kudu ngreset iki bandar, ngluwihi FTP (FileZilla), Uga ing dalan lan firewall. A sambungan pasif, nalika customer ndadekake request transfer (FTP), utawa server, sing nunggu (ayahan) sambungan, Iku sing ngandhani klien kanggo port data bakal diijolke. Saben request anyar, server nyambung menyang klien nggunakake port langsung ndhuwur, kok kudu nambah sawetara saka port data, apa kanggo ngidini sambungan simultaneous. digunakake, bisa kelakon nunggu masalah lan wektu ne entek amarga port data 2101 unik, supaya ana purwakanthi ing sambungan sukses, wiwit port undhang kanggo customer nalika dienggo.

Ngeculake firewall lan dalan

kalem, kalem! Iku ora wektu kanggo nyoba server FTP. Langkah iki kritis! Paling masalah ora bisa nggawe karya FTP hubungané blockades dening firewall lan / utawa dalan. mulane, ora diobong langkah, tindakake langkah dening langkah lan seneng.

Mbukak menu Windows Mulai> Panel Kontrol> System lan Keamanan> Windows Firewall.
Klik link ing sisih kiwa “Allow program utawa fitur liwat Windows Firewall”:

Klik tombol “Allow program liyane…”:

golek “FileZilla Server Interface”, pilih lan klik tombol “nambah”:

Elinga yen utawa “FileZilla Server Interface” wis katon ing dhaptar “Program lan sumber daya diijini”. Legal!

saiki, malah ing Windows Firewall, klik link ing sisih kiwa “setelan majeng”. tetep dirungokake, kita bakal ngangkat lawang 2100 e 2101 ora Firewall apa Windows:

Klik “Aturan inbound” lan banjur “Aturan anyar…”:

pilih “Protokol bandar”, mriksa item “Porta” lan klik tombol “advance”:

Pilih item “bandar lokal tartamtu” lan jinis ing kolom teks ing jejere lawang 2100 e 2101, kaya sing ditegesake sadurungé ing konfigurasi FileZilla. Mas! Yen sampeyan diganti lawang kanggo liyane, banjur, please, ngganti kene banget, nanging, Iku ora bisa. rampung iki, klik “advance”:

dhasare, item “Allow sambungan” Wis dicenthang. Cukup klik “advance”:

Kanthi kabeh opsi milih, klik “advance”:

Menehi jeneng kanggo aturan. Aku disebut “FTP”:

fz22

rauh! Konfigurasi firewall wis rampung! Waca aturan “FTP” sing pers lawang 2100 e 2101 Firewall wis dumadi ing “Aturan inbound” aja Firewall apa Windows:

Uga ngatur dalan Nat Panjenengan (ou kabel nirkabel), yen sampeyan, supaya bisa ngangkat transfer lalu lintas external (Internet) lawang 2100 (port sambungan FTP kita) kanggo komputer sing wis mlaku server FTP. kanggo rincian, ndeleng Post Priksa HD kasedhiya ing Internet liwat FTP. Nanging ora misteri, idea iku marang dalan sing kabeh ing lawang 2100, redirected menyang komputer endi FileZilla, minangka ditampilake:

Mas: Ing sawetara kasus, sampeyan bisa uga kudu mbaleni prosedur kanggo pangalihan lalu lintas liwat dalan uga kanggo lawang 2101 (port FTP data kita).

Salajengipun, maringi pitutur mateni pilihan SPI (Stateful Paket pengawasan) firewall router, minangka wonten gagal lan akibaté kunci alirane. The SPI iku teknologi sing inspects informasi Paket tampi saéngga ngetik jaringan.

fz24a

 

akses FTP

Akhire aku nyoba server FTP kita. Iki bisa rampung ing sawetara cara, antarane wong-wong mau (1) dening browser, (2) dening Windows Explorer utawa (3) liwat aplikasi klien FTP.

A masalah umum kanggo kesasar ing Protocol kanggo nggawe telpon. Protokol bener “ftp://”, Yen ora, sampeyan bakal oleh jinis kesalahan “500 pangrinciané kesalahan, printah dikenali” (iki ora kelakon kanggo kula, hahaha):

Ayo dadi test pisanan nggawe akses lokal. iki, mbukak browser Panjenengan lan ngetik ing baris alamat: ftp://127.0.0.1:2100. Ndeleng sing kita nggunakake port 2100 IP kanggo mburi! Rauh bakal teka kothak mlebu, njaluk bukti asli. Gunakake jeneng pangguna lan sandhi sampeyan nyetel ing konfigurasi setelan panganggo saka FileZilla:

Yen kabeh dadi uga, bakal nuduhake isi “FTP” kita netepake ora FileZilla, logis, respecting pangguna cocok akses ijin. Elinga yen isi aku nang D:\FTP ing HD sandi cumawis kene:

Padha mengkono ing Windows Explorer. Mbukak lan ketik ftp://admin@127.0.0.1:2100. Elinga yen aku digunakake pangguna “admin” bebarengan nindakake IP, amarga ing sawetara kasus, Sampeyan bisa uga gagal yen ora informed:

Saiki kita bisa lokal (127.0.0.1), kita operate externally, supaya karo IP Internet bener bisa ngakses FTP server saka komputer disambungake menyang Internet. Kanggo nemokake IP bener, Wis pirang-pirang bab. Aku digunakake ing situs iki http://meuip.info/, karo sawetara liyane:

gampang, mesthi? Njupuk IP iki sing muncul ana lan nggunakake ing panggonan IP lokal 127.0.0.1 (GANTI). Elinga yen protokol punika ftp:// mèlu apa IP, titik (:) lan porta FTP (2100). Iku bisa kelakon kanggo njupuk sawetara detik nganti kothak dialog mlebu.

isi ditampilake ing browser Internet kasil!

Ing Windows Explorer uga nganggo lancar. Ketik kaya ftp://admin@189.75.34.242:2100.

Cukup ngisor iki kita ndeleng sing isi HD (D:\FTP) katon 100%. apik, rampung Post iki, Aku arep ngelingake sing becik ora nggunakake IP bener, amarga iku diganti saya. banjur, kaya aku diterangno ing kirim sadurungé, lunga sak masalah iki kanthi ngadopsi DynDNS utawa Ora-IP. Iku free!

.

Dadi iki. Good luck lan sukses!

Total accesses: 128298

118 reviews “HD liwat FTP com FileZilla Server e Windows 7

  1. jhonatas ngandika:

    OK, kirim otimo iki banget uga diterangno, Nanging, kabeh makarya kanggo kula nganti wektu kanggo nyelehake ip external (189…) karo ip internal
    mesin sandi dianggo ing apik nanging nalika aku sijine ip ora modem funfa ngelengke sing wis maringi ijin kanggo ngakses
    ROOT router. router Kula punika 2640T dsl lan ora duwe pilihan SPI iku wis nyoba meh kabeh lan ora karo akses external… kang bakal dadi masalah ing???????????????

    • Mungkin sampeyan lagi ora nuntun kaping pindho? Kanggo sawetara modem ADSL uga tumindak minangka router, ana kudu ngatur Nat loro… ndeleng rincian ing jawaban aku maringi ngisor, utawa njupuk diwaca ing kirim liyane sing wangsulan: http://taylorlopes.com/?p=1021. minggu iki kenalan ora bisa ngakses saka njaba (Internet) kanggo nang (LAN), Aku modem saka GVT kang uga dalan. kono, sufficed ngatur Virtual modem Server, pointing menyang dalan nirkabel, lan Rodeador nirkabel pointing kanggo mesin karo Server FileZilla, lan banjur tindak ing kanggo bisa. Lan rinci penting, Aku ora ngerti alesan, alguns fashion (utawa GVT operator) aja loopback ing, ing tembung liyane, akses kanggo alamat external, nalika ana ing jaringan lokal. contone: ngakses komputer ing jaringan URL DynDNS Panjenengan, kaya http://meuftp.dyndns.org:2100. ing kasus iki, nalika nang (LAN), ngakses LAN IP utawa jeneng host endi FTP server lan, nalika sampeyan metu (nang endi wae, njaban jaringan), pindhah domain DynDNS utawa IP Internet bener. Falouuu…

      • Paul B. Boldrini ngandika:

        matur nuwun,
        Aku dening 3 jam nyoba kanggo nyiyapake server FTP Private.

        Sejatine mindhah file saka HD external (disambungake kanggo notebook) kanggo utawa Android, loro jaringan lokal (WIFI) minangka kanggo sambungan external (internet seluler, jaringan WiFi liyane).

        Apa sampeyan nuduhake tenan dianggo, Aku duwe UOL modem (SpeedTouch 510) e kanggo Netgear router (MR814 v2) lan ngeculake bandar loro ing modem lan dalan, Iku kanthi nyetel kanggo server (netbook) lan kanthi mangkono akses external internal nalika ora apa, nanging kanggo tindakake tip Panjenengan, lan nyetel port modem kanggo dalan lan nyetel kanggo server (netbook)…. lho.

        Saka macem-macem tutorial ditemokaké ing web, eh sawijining paling rinci.

        matur nuwun

        (Aku bakal mlebu ing jeneng Feed)

    • Marcio ngandika:

      Deleng Aku ora bisa nindakake. terus tindakake tutorial lan ing browser nggunakake jaringan internal sandi marang kesalahan, Aku mung bisa ngakses panuduh. Lan Internet njaba jaringan ora ngakses apa (dening browser utawa dening penjelajah sumerep lan menehi pesen matur aku ora diijini). Ya port free, wis dirilis firewall loro windows minangka kanggo jaringan sandi, Aku nuding menyang mesin aku diinstal lan diatur server. Ya iku banget rumit. Sapa kula?

      • Iku bakal becik luwih rinci masalah; ngomong kang wis menehi kesalahan, jinis sambungan menyang Efesus Internet (radio, gvt, …). Elinga yen ing FileZilla wis Log a. tanpa iki, iku angel kanggo, amarga aku wis rampung instalasi iki ing akeh mesin lan kerjane, mesthi. ngandika!

    • oi, iki tegese lawang mbukak kanggo modem / dalan, nanging kudu konfirmasi sing “virtual server” (Nat) Sampeyan bakal diarahake kanggo IP komputer endi Server FileZilla wis diinstal. Aku wis katon sawetara wong karo masalah nalika nyambungake saka njaba (Internet) kanggo nang (LAN), kanggo tanpa ngerti rute kaping pindho… Iku sing sawetara modem uga router, kono, ing kasus iki, Nat mbutuhake configuring utawa loro, ing tembung liyane, apa ADSL modem (kang uga dalan) lan dalan (biasane nirkabel). pilihan liyane, Iku kanggo ngatur modem ADSL bisa ing mode bridge (Ponte), nyebabake aliran pass tengen liwat mode ADSL lan pindhah menyang dalan nirkabel, sing malah sing kudu nglampahi mengkono bukti asli pppoe karo operator. ngandika, t +

  2. Melial ngandika:

    Ola Taylor, Bonito iki. Nanging aku ora njupuk Rilis, qdo akses saking q pesen ora duwé hak aksès ing folder ing. Q being'm nyoba kanggo nuduhake folder q wis digunakake ing windows. Ja nyoba q ngerti release saka folder, Aku ngakses mikro qlqr kurang FTP. Mesthi makna apa!! Wis bantuan?
    Brigade

    • oi, pisanan sampeyan kudu nyoba lokal, ing tembung liyane, nggawe setelan kaya Artikel, mbukak browser Panjenengan lan ngetik: ftp://127.0.0.1:2100 utawa ftp://localhost:2100, bening, Aku digunakake lawang 2100, owah-owahan ana yen perlu. Ora perlu kanggo nuduhake folder dening Windows! Mung menehi ijin kanggo dhewe FTP. Paran iku dipedhot Firewall loro bandar digunakake dening FTP. Aku digunakake lawang 2100 (kanggo printah lelungan) lan 2101 (kanggo stream data). Yen sampeyan ora nerbitaké Firewall ing, Iku ora bisa. Coba maneh, langkah dening langkah, persis kaya ing artikel. Banjur sawise sampeyan nggenti. apik, mlaku sacara lokal, sampeyan kudu nyoba metu, ing tembung liyane, Internet. ing kasus iki, tindakake tips Artikel, maca komentar saka kanca-, kabeh bakal bisa metu, ok? Thanks!

  3. Melial ngandika:

    Aku nyoba liwat 50x sembarang salah iki, Iku ora mbukak mati kaya nehum. Aku iku paling kunci kanggo sandi NET ADSL iku duweke dhewe. drips certinho, Nganggo no-ip nanging ora langsung bakal. Malah thanks kanggo njamin ing. thanks kathah. ngandika

    • Coba kanggo mateni antivirus lan firewall mung kanggo ndeleng yen ilang sawise… elinga sampeyan kudu nerbitaké loro bandar FTP: 20 e 21 (utawa salah siji sing u wis ing FileZilla, minangka 2100 utawa 2101). rinci liyané iku menawa FileZilla wis log ngendi sampeyan bisa mriksa masalah bisa direkam.

    • Gilmar ngandika:

      Kawula mugi Paduka wulang ngadhepi dalan iku Zinwell ZPlus G880!
      Akses lokal liwat IP aku nyetel aku ing kertu jaringan sandi, kalebu akses liwat wirelass uga, Sao dites ora ngakses njaba jaringan karo sing tata cara dikutip.
      Apa aku wanted ana akses liwat sarwa dumadi sing digawe ing no-ip sing 2 nanging nalika aku ngetik ana atêr ftp://name.hosts:8221 terakhir iku port diatur ing FileZilla server minangka dituduhake.

  4. Alex ngandika:

    Taylor, thanks kanggo Tute ana paling aku ketemu ing net, liyane ing cilik isih ora bisa mbukak ing njaba; Panjenenganipun biasane dianggo ing localhost liwat apa Internet, iya apa Melial lan ngandika apik Luwih kang takon jeneng panganggo lan tembung sandhi wis ora mlebu liyane. cilik wis ing ngisor iki aku duwe internet kabel sing dirilis dening mac kertu jaringan, Aku uga nggunakake dalan wireles karo kabel cofiguraro WAN lan nggunakake dening sinyal nirkabel ing sandi ora desktop lan dalan aku dirilis ing lawang lan Spinnaker iki wis dipatèni.

    Aku njupuk akèh karya iki aku matur nuwun.

    • Minangka marang fellow munggah, nyoba mateni antivirus lan firewall mung kanggo ndeleng yen solves ... elinga kita kudu nerbitaké loro bandar FTP: 20 e 21 (utawa salah siji sing u wis ing FileZilla, minangka 2100 utawa 2101). rinci liyané iku menawa FileZilla wis log ngendi sampeyan bisa mriksa masalah bisa direkam.

  5. Gilmar ngandika:

    Aku ora ngerti ngendi ilang nanging kasunyatan iku sawetara wektu FileZilla server kepungkur sing digawe sambungan kadaluarso, ora sarego akses rek sanjabane jaringan sandi.
    Aku duwe antivirus Panda Global Protection lan dalan iku GTS Telecom AP Super Power, Aku nganti kabeh huruf ing njamin saka kanca kita lan wis ora sukses supaya adoh!
    Lowongan wonder yen wong bisa kula konfigurasi aktif tetep sandi wirelass antiviris lan radio kasebut ing ndhuwur amarga yen aku tindakake dalan kang diterangake ing blog iki aku bakal kenek mesthi minangka langkah-langkah kanggo tindakake iku gampang banget nanging, malah awam kaya aku kasunyatan iku isih seneng tetep dilindhungi karo antivirus, nanging aku duwe pengarep-arep kanggo kang ora bisa kanggo ngakses ftp sandi externally.

    • Rujukan kanggo mateni antivirus iku mung kanggo ndeleng yen iku kang Watesan sambungan FTP. yen, sampeyan kudu katon menyang sawetara setelan sing pers aplikasi FTP utawa port, nanging piye carane iki bisa beda-beda ing saben antivirus. mulane, Iku ora dadi tanpa antivirus, iku mung perlu kanggo nemokake sabab saka masalah!

      Yen sampeyan nggunakake radio Internet, banjur bisa njaba bisa dadi masalah sing wis rembugan. please, njupuk dipikir:
      http://taylorlopes.com/?p=1021#comment-1686
      http://taylorlopes.com/?p=1021#comment-2852

      Kasunyatan iku sing kudu FTP karya utusan pribadi lokal. Banjur ya iku wis diatur kanggo mbukak ing Internet. Iki mbantu kanggo ngenali masalah ing orane tumrap sekolah. Ah, rowange dikirim kanggo wong kanggo bisa, Panjenenganipun kagungan nggunakake pilihan saka FileZilla Gunakake IP Following ing setelan Mode Pasif. nyoba kene…

      Aku njupuk iki kesempatan kanggo supaya kolega kanggo njawab pitakonan liyane sing wis rampung dening e-mail:
      Biasane Nat wis rampung karo supaya disebut-sumber “server virtual” e “Port Forwarding”, kang apa luwih saka ngirim stream input data kanggo mikro sing ditemtokake adhedhasar IP lan Port. First sambungan FTP lokal kudu ing funcinando 127.0.0.0, sing wis ngandika iku ok. Dadi katoné ilang mung sampeyan ngeset Nat. Mbayangno nggawe request FTP teka saka internet (contone, nggunakake ip sing katon ing http://meuip.info). Pranyata metu sing request iki bakal teka kanggo dalan, sing sing ngemu IP sing katon http://meuip.info. apik, thenceforth, dalan iku sing kudu ngomong ngendi kanggo ngirim panjalukan iki. iku (router) kudu ngerti saben sampeyan njaluk panjalukan (layanan) ing lawang 21 (utawa 2100, utawa salah siji sing wis ditetepake), iku kudu ngirim FileZilla aliran kanggo mesin wis diinstal (FTP server). Gagal nglakoni, ora bisa!

      The updater no-ip utawa dyndns punika lunak sing kudu nginstal ing mesin iki endi FileZilla utawa nggunakake pilihan DDNS saka dalan, cilik support. updater iki asal saka wektu kanggo wektu mirsani yen IP panas (Internet IP, kang katon ing http://meuip.info) Iku wis ora diganti.

      contone:
      Ayo kang nganggep domain ftp://gilmar.dyndns.org:2100. Nalika sampeyan ngetik menyang baris alamat browser kang, Diwiwiti panjalukan marang domain ing pitakonan, pemikiran sing dyndns.org. Dumugi ing dyndns, Sampeyan bakal takon, kang bener IP gilmar. kepemilikan IP bener, kang maintained dening updater Panjenengan, banjur requisão diarahake kanggo peralatan sing karo IP iki. kanthi marang, sing nemu IP iki dalan ngarep (kajaba q vc nyambung PC langsung ing Internet, ana bakal mikro kang bakal duwe IP). Dumugi ing dalan, kang bakal takon, tiyang aku ngirim panjalukan iki tekan ing port 2100? Iki ngendi Nat, iku kang bakal pranala FTP port layanan (kang ing cilik iku 2100) karo kasunyatan sing mesin wis mlaku ftp server. langit, mesin iki bakal duwe IP tetep, sawetara jenis 192.168.0.10. Katon ing internet minangka pesawat tetep IP, ora misteri.

  6. Gilmar ngandika:

    dofabricante ditampa router sandi GTSTelecom:
    IP kanggo ndandani jaringan domestik saka Gusti lan kowe ing Setelan Lanjut / LAN,
    lan meres ing FIX DHCP, Aktifake MAC sijine klien MAC lan IP IP sing kudu nampa, lan penet Aplikasi, prosedur iki kudu ditindakake kanggo saben klien ing jaringan.
    Apa iki dadi solusi kanggo ngetik lan data metu lan ftp sandi diakses externally?

    • Jebule sampeyan mung kudu ninggalake IP tetep komputer kang mlaku FileZilla. Iki bisa rampung langsung ing komputer (dianjurake) utawa dalan, minangka dituduhake dening Support Router. ing kasus iki, kapan komputer nyambung Router, ndeteksi MAC lan maringi ing IP sing padha ngeset.

      Iki ora solusi, Tlatah iki minangka bagéan saka solusi. Aku isih durung cukup ngerti dinamika carane Nat. Nanging isih dadi, sing rauh kabeh wis ditanggulangi…

    • Yen sampeyan lagi ora njawab lawang 2100 Iku amarga dalan ora diatur (Nat).
      router perlu nampa Internet bener IP! Priksa iki ing STATUS ing kaca Router Konfigurasi, kanggo ndeleng apa sing njupuk IP (Kudu bener). Yen dalan wis ora nampa IP bener, Sampeyan mbokmenawa kok Internet iku liwat Radio (IP bener wis dituduhake dening panyedhiya: Ana bakal angel!!!) utawa dening modem ADSL Panjenengan uga bisa dadi dalan sing, ing tembung liyane, kang njupuk munggah alamat IP, lan ngirim IP kadhemen kanggo Router Panjenengan (Wigati sing mung gadhah 2 routings), kang ora antarmuka karo jaringan Internet.
      Yen sing babar blas lay ing subyek, Aku suggest njupuk nggolèki ing google babagan Nat, Valid IP, Networks utawa nelpon Teknisi kanggo bantuan, yen ora , Bisa distressing.

  7. Gilmar ngandika:

    Carane bab sawetara menit tc ing msn lan menehi kabeh ana tc sijine kene kanggo kedhaftar duvidos kaya kula kanggo mbantu ngatasi masalah sing padha ngadhepi, Bisa ngirim 3 prints saka GTS Super Power AP lan sandi DSLink 200E karo kothak aku compicado coo Nat, IP lokal?
    Mesthi duwe dalan adsl modem sing arep Produsèn lan domelo punika 200e DSLink wis wirelass dalan iku GTS Super Power AP.
    Aku mung digawe Ora-IP faustino.zapto.org diinstal program kene ing mesin endi FileZilla server nanging ora tak akses kanggo domain iki, nanging mung dening IP aku nyetel aku 192.168.1.200 lan ndadékaké 2100.
    Sampeyan kudu ngatur wiwitan domain ing FileZilla free utawa soko?

  8. Gilmar ngandika:

    Fixei IP 192.168.1.41 ing GTS Super Power AP diatur UDP TCP karo IP iki bandar liyane 2100 e 2101 domain ing Ora-IP punika faustino.zapto.org nanging sayangé isih ora bisa ngakses wilayah iki nanging IP sing maringi tetep aku mung bisa lokal.
    Apa isih kiwa apa?
    Aku ngakeni aku ora ngerti apa-apa, Aku ora bisa mbayar yen sampeyan bantuan kula!

    • woy Gilmar, tenan sampeyan duwe kabecikan tau menehi munggah… wong lanang komputer apik aku ngerti tansah wis netepake… pisanan kabeh, Aku ora ngisi apa-apa kanggo, mung supaya arep liwat sink sing ndhukung kanggo iku jenis barang sing situs iki cepet kanggo tokoh metu masalah, nanging mbatalake iku laborious lan wektu…

      banjur, kanca, aku disaranake sawetara dipikir technical ana kanggo cedhak ngendi manggon… apik, Aku bakal mbaleni sawetara iku, bisa ngenthengake…

      Wangsulan: Bab ingkang pisanan sampeyan kudu nggawe punika ngenali masalah, iki, nggawe:

      (1) O FTP mbukak lokal (127.0.0.1); Yen ora bisa ing situs, Iku ora bisa remot. Kanggo nggawe situs test, mbukak browser Panjenengan lan ketik kaya ftp://127.0.0.1:2100.

      (2) Ndeleng yen dalan ditampa Internet IP bener (Yen internet kanggo sing panyedhiya kanggo radio, Empu complicating, amarga IP bener ora bakal kanggo sampeyan, nanging bareng karo pelanggan liyane). Mung ngetik kaca konfigurasi router, biasane ing tab Status, sampeyan bakal ngerti sampeyan duwe IP bener. IP iki sing katon ing dalan kudu IP sing padha katon nalika ngakses situs http://meuip.info/ (Iki kuwi IP bener);

      (3) Yen sampeyan duwe modem ADSL, nggawe manawa modem ora sing njupuk IP bener. Kajaba, mung ngetik kaca konfigurasi modem, biasane ing tab Status, sampeyan bakal ngerti sampeyan duwe IP bener;

      OBS: Ngerti yen IP bener? Reply: Iku IP iki sing bakal ngidini sampeyan kanggo nyambung saka njaba (internet) kanggo nang. Yen sampeyan ora bisa nampa IP bener ing dalan utawa ADSL modem, sing kamungkinan kanggo nyedhiyani sampeyan Internet wis nggunakake IP sambungan karo klien liyane, kono, Iku ora bisa!

      (4) Salah ati-ati sing kudu duwe iku yen modem ADSL kanggo sing nampa IP bener, sampeyan kudu ngetik persiyapan lan godhong ing mode bridge (Ponte), supaya, kabeh aliran data kanggo njaluk, Sampeyan bakal diarahake kanggo dalan, sing sing wis arep njaluk malah karo IP bener. ing kasus iki, sampeyan bakal kudu keasliane ADSL dening dalan, lan ora dening modem ADSL (amarga mung bakal drive). Ing dalan DLink sandi sampeyan ngatur sambungan sing bakal dadi modem ing persiyapan> Internet> Internet Connection Manual Pilihan> Internet Connection Type> Kula Sambungan Internet : PPPoE (Jeneng / Sandi).

      (5) Akhire, Sampeyan perlu kanggo Nat bener, configuring dalan kanggo ngrungokake ing port 2100 (salah siji FTP) terusake aliran dalan kanggo mesin endi FileZilla.

      Mekaten…. ngandika!

  9. Gilmar ngandika:

    Aku katon kene maneh…Aku ngengkel lan aku kudu njaluk, wong bisa kok aku ora…?
    Bakal hard nanging bisa kanggo yen iku ing bab suwene aku njaluk kene.
    Aku diilangi antivirus Panda Global Protection 2011 lan firewall lan isih katahan njupuk kupluk ing ftp!
    GTS ing dalan aku ketemu sawetara paramèter nanging ora menehi…

    padha: setelan DynDNS njaluk jeneng domain, jeneng pangguna lan sandhi

    Ing sabanjuré wis watchdog njaluk alamat IP-Host

    Bisa bantuan kula ing panelusuran anyar iki kanggo solusi kanggo ftp kaya mateni antivirus Panda sandi boten menehi?

  10. Gilmar ngandika:

    Ing bab mung aku isih ora ngerti iku aku duwe 2 sarwa dumadi ing Ora-IP kinten kedah…
    Good mengkono aku ora bisa ngakses server FTP ing lokasi liyane
    Aku Nggawe server file karo bandar 8221 8222 TCP / UDP aku tetep IP ing jaringan lokal tindak ing dalan lan kabeh tengen minangka prentah nanging kasunyatan iku aku ora bisa ngakses ftp FileZilla server ing inang ing no-ip, nanging mung karo IP aku nyetel aku kene ing NIC, Aku ora ngerti apa-!!!

    Aku sethitik miss kula njaluk larang…Miturut honeycomb bantuan kula!!!

    kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    • The domain Ora-IP utawa DynDNS ora paling penting. domain iki mung bakal migunani sawise akses kanggo FTP kanggo IP bener apa. domain iki Ora-IP lan DynDNS dituduhake mung dening IP bener saya owah-owahan, Empu alesan kanggo jeneng (domino) dadi menarik, awit iku ora ngganti. FTP bisa biasane tanpa Ora-IP utawa DynDNS, kasedhiya ngerti apa IP bener saiki dienggo dening mesin (utawa dalan). contone, assuming ip panjenengan pancèn bener 189.75.34.242, banjur ngakses FTP minangka ftp://seuUsuario@189.75.34.242:2100, Sampeyan kudu biasane dienggo. IP bener bisa katon ing situs iki: http://meuip.info/.

      Iku misale jek sing masalah iku ing Jeksa Agung bisa ngetokake IP bener. Aku wis ora mangertos prabédan IP bener lan kadhemen IP. penjelasan grotesquely, IP bener iku IP sing dipikolehi saka operator telpon (DSL, nelpon Up, etc). Iku karo wong sing gain akses Internet lan bisa referensi ing cara unik ing worldwide. IP wis kadhemen, punika IP mesin nemu ing jaringan, Iku biasane diutus dening dalan (DHCP). kadhemen ora bener ing Internet IP, mung ing jaringan! Yen sampeyan pengin sinau liyane babagan iki, apa panelusuran, amarga ing internet, sampeyan bakal nemokake kisaran IP kadhemen. Bakal padha weruh sing minangka IP 192.168.0.1 (mask 255.255.255.0) Iku kadhemen lan, langit, yen dalan iki njupuk IP kadhemen, tau malah arep bisa kanggo komunikasi karo Internet.

      mulane, pisanan sampeyan kudu ndeleng yen dalan iki njupuk IP bener. Mung ngetik kaca konfigurasi router, biasane ing tab Status, sampeyan bakal ngerti sampeyan duwe IP bener. IP iki sing katon ing dalan kudu IP sing padha katon nalika ngakses situs http://meuip.info/ (Iki kuwi IP bener). Yen IPS ora padha, Iku ora bisa. Sampeyan kudu weruh yen sapa menehi sampeyan Internet, pancene wis forncendo sing IP bener. Iku umum ing iki radio internets padha nuduhake IP bener, lan nyedhiyani IP kadhemen (lascou!). Faktor liyane sing ngasilake jenis iki saka masalah yen sampeyan nuntun kaping pindho, wis dalan modem ADSL kang wis, ing tembung liyane, tandha internet ADSL rawuh ing modem / dalan banjur dadi kanggo dalan (nirkabel utawa ora). ing kasus iki, Aku suggest ngatur modem / dalan (kang pisanan ditampa sinyal Internet) bisa ing mode bridge (Ponte), cara iki aliran lan bener IP Internet dadi kabeh kanggo dalan nirkabel, kang ngendi malah sampeyan kudu ngatur bukti asli karo operator (BRTurbo, oi, UOL, etc).

      Falouuu, t +

      • Gilmar ngandika:

        Dina iki aku weruh IP sandi bener ing wayahe punika 189.18.19.252 yen aku ngerti IP bener apa ISP sandi menehi kula tengen?
        Aku tetep IP ing kene 192.168.2.200.
        Aku iki apa u dipandu kula ftp://gilzinho.zapto.org@189.18.19.252:2100 lan iku ora, nanging ftp://gilzinho.zapto.org@192.168.2.200:2100 Iku kene ora mung external.
        Aku test kene karo Japanese Port Forwarding lan gagal loro lawang 2100 minangka 2101 Aku ngeset zilla berkas
        Saiki sing u ngedika bab dalan dsl modem punika modem wis DSL 500B link generasi anyar!
        Aku kudu ngluwari protokol ing wong, iku bakal dadi dhasaring Gagal sandi?
        Apa protokol iki bakal yen sandi DSL 500B penyebab utama?

  11. Gilmar ngandika:

    Recreational mengkono yen kita ninggalake kabeh kothak ditandhani ing wektu kita milih folder sing kita bakal nuduhake ing FileZilla Server?

    Carane kanggo matesi file kanggo contone ora ngowahi utawa ngilangi kaleresan?

  12. Gilmar ngandika:

    Aku ngetik modem DSL sandi 500 B anyar DLink nanging ketemu Nat sanajan yen aku aku ora digunakake modem kanggo navigasi nanging dalan banjur wirelass pracaya ing mode Bridge lan banjur ora necessáro Mecher nanging ing firewall ing komputer lan aku wis nambahake lawang 2100 e 2101 FileZilla kanggo FTP lan digawe mikir 5 bandar karo tujuan sing padha kanggo 2100 e 2101, Aku arep edan karo dadi luwih alangan nanging aku kudu njaluk iku amarga kabeh wong bisa banjur ora bisa ngalangi kula…tamba sing!!!

  13. lan ngandika:

    Dadi aku wis net liwat radio lan sandi klien radio nang ip minangka dinamis aku sijine ip q iku menehi iku luwih akses menyang ip ora internet.
    Iku bakal ngliwati server liwat panyedhiya radio sandi?
    apa aku bisa kanggo sijine ftp online?
    plixx wong bantuan kula

  14. Gilmar ngandika:

    Hello lanang carane lagi kabeh?
    Aku nulis iki nunas tantanan liyane.
    Aku bisa nyiyapake server FileZilla sandi kasil 3 dina karo ora masalah aku isih ngerti aku bisa nggawe urip luwih gampang kanggo wong-wong sing nindakake dawnload server amarga padha ngaku sing senadyan ana ngendi broadband wis banget download saka FileZilla server menehi tingkat banget kurang.
    kangmas ing Portugal download file saka server FileZilla 200MB kanggo tingkat 28kbp / s kang ana band iku 20MB!
    Kene ing broadband sandi server iku 2MB!
    Bisa nambah tarif ing wong utawa masalah ora ing FileZilla server?
    Sawise aku duwe jawaban iki aku arep ngirim kabeh pengalaman malah ngatur kanggo nggawe karya FileZilla amarga iku angel kanggo kula nanging aku ngatur kanthi saka Taylor Lopes iku kéwan!!!

    Aku pengin sinau uga carane kanggo matesi mung wong downloads lan boten liyane lan uga nggawe liyane kedhaftar kanggo nyedhiyani file kanggo saben user.

    matur nuwun.

  15. William ngandika:

    Hello everyone
    Filezzila Server diinstal ing menang 7 64 bit
    Free minangka portas 2100 e 2101 ing firewall lan dalan direncionando padha wis rampung.
    Ora nyambung cara lara
    Aku digawe sambungan nyoba situs dituduhake dening FileZilla FAQ http://ftptest.net/
    Iku nuduhake iku kabeh tengen
    Sugeng! server apa lan macem-macem router / firewalls wis diatur bener kanggo dhasar FTP kosong.
    Bebas bae kanggo nyoba siji liyane saka server kanthi ngetik rincian ngisor.

    Nalika aku ngetik sandi no-ip:2100 kang ora bakal
    Sampeyan ora bisa nuduhake kaca
    Piranti utawa remot sumber ora nampa sambungan

    router iku ApRouter WR 254HT
    Aku wis diinstal ing mesin liyane ing Win XP lan dianggo seamlessly karo setelan padha aku sijine ing menang 7
    Ngenteni collaboration kabeh.

  16. Iku mlaku kelangan malah!!!

    Aku ngginakaken rong dina looking for solusi kanggo masalah transfer lokal. Dianggo o servidor lokal EasyPHP 5.3.6.0 kanggo nggawe kaca web lan ora duwe server native. Aku wis kanggo menehi ijin ing sawetara folder lan kirim mbantu kula kathah, bener digawe layanan terus sandi. Tava meh menehi tema.

    Thanks! Terus nuntun kita kolega!

    Cláudio – Langkawi-PE

  17. Renata Gomes ngandika:

    kéwan kanggo kula karo masalah yen sampeyan bisa bantuan kula Aku ngucapke matur nuwun
    bisa ngakses liyane njero ora externally maca kabeh komentar Nanging ora tak boten
    sandi Wangun punika tutul kacepetan 510 karo woy internet tandha
    wis aku diatur port 21 e 20 ana kagungan server FTP diatur banjur digunakake
    Aku ora ngerti apa aku mengkono salah
    Dzaky wis kepala bejat siji sasi
    bisa mbukak lawang
    wis aku dicenthang lawang mbukak lan situs stasiun
    http://www.t1shopper.com/tools/port-scan/
    lan ana katon mbukak lawang 21 lan ndadékaké 20 TBM
    bantuan kula kéwan al

    • oi, Aku maringi pitutur sampeyan tindakake setya setelan artikel, wis dites lan puluhan kaping aku, karya Legal. mulane, aja nganggo FTP port standar 20, ora 21. Aku mung nggawe komentar ing ngisor iki sing uga ngawula sampeyan, katon ing 6 Oktober 2011 kanggo 20:44. apik luck!

  18. Ivanberg Moreira ngandika:

    Olahraga!
    Aku needed kanggo Gunung server FTP ing karya, lan aku nyoba sawetara setelan. netepi, Aku rampung munggah teka ing kirim. dening cara, apik banget.

    uga, arep masalah, Mugi mitulungi kawula.
    1. Aku diundhuh, diinstal lan diatur FileZilla, tengen kabeh!
    2. diatur Firewall, tengen kabeh!
    3. Diatur Modem / Router, tengen kabeh!
    4. Aku dites lokal, tengen kabeh!
    5. Ora-IP address digawe, tengen kabeh!
    6. alamat Pingo Ora-IP, tengen kabeh!
    7. Aku dites liwat internet, ora bisa.

    ana, perang wiwit:
    8. Desativei antivirus lan firewall. Aku dites situs: tengen kabeh! Aku dites external: boten!
    9. Aku test situs Online FTP Tester, Ketemu, log, nanging, ora lengkap, eh gelem, lan ana asil iki:
    #####
    error: Server bali alamat IP pribadi unroutable ing PASV reply
    Priksa manawa server kaparengaké sambungan mode pasif.
    Yen server iku konco dalan Nat, priksa manawa server mangerténi alamat IP sawijining.
    Ing sawetara bandar digunakake kanggo mode pasif kudu kabuka ing kabeh melu firewalls.
    Ing sawetara bandar digunakake kanggo mode pasif kudu diterusake dening kabeh router Nat melu.
    Coba uninstalling kabeh firewalls lan plug komputer langsung menyang modem, mangkono bypassing dalan.
    #####

    Ora dumunung ing FileZilla pilihan: “Gunakake ing ngisor iki IP em Pasif setings mode!” . Gunakake versi ing 0.9.39

    Q eh aku kelingan soko ing Modem / Router, model h D-Link DSL-2640T, utawa bid sing “IP em mode Pasif”

    Follow pranala menyang layar modem, kanggo bantuan kula, iku kanggo utawa cilik:
    gambar 01 – http://www.comarket.com.br/downloads/tela-modem-01.png
    gambar 02 – http://www.comarket.com.br/downloads/tela-modem-02.png

    Matur nuwun kanggo manungsa waé. maneh, Sugeng, saka kabeh postingan q dites, kang ana ing paling efektif.
    Aku mung karo sing masalah sethitik. Aku nunggu tip a, solusi…

    obg!

    • Ivanberg Moreira ngandika:

      Nambahake pesen sadurungé:

      Aku test kanggo lawang – http://www.t1shopper.com/tools/port-scan/
      asil:

      bandar Mindhai ing 187.40.176.111
      187.40.176.111 wis respon ing port 2100 (amiganetfs).
      187.40.176.111 wis ora respon ing port 2101 (RTCM SC104).

      Matur nuwun kanggo manungsa waé. maneh, Sugeng, saka kabeh postingan q dites, kang ana ing paling efektif.
      Aku mung karo sing masalah sethitik. Aku nunggu tip a, solusi ...

      obg!

      • oi, katon, bisa duwe apa karo salah siji saka telu kemungkinan iki:
        (1) Paran iku dipedhot Firewall loro bandar digunakake dening FTP. Aku digunakake lawang 2100 (kanggo printah lelungan) lan 2101 (kanggo stream data). Yen sampeyan ora nerbitaké Firewall ing, Iku ora bisa. mbaleni: Angkat port data (2101) uga!
        (2) Minangka rowange ngandika ndhuwur: Gee, tak, sing kapilih pilihan Pake ngisor IP ing setings mode Pasif. saiki pindhah!! mulane, katon kanggo pilihan iki ing FileZilla.
        (3) Nalika test, nggunakake DDNS NO-IP mung nalika sampeyan lagi ana njaban jaringan. Yen nindakake test lokal, nggunakake ip internal padha. Aku wis ndeleng kahanan (GVT) yen iki nyoba kanggo nggayuh mikro nang jaringan sandi, DNS ora bisa.
        Falouuu, t +

  19. Eduardo ngandika:

    hello Taylor,

    Tutorial lan rowange Heim lengkap. Sugeng!!!

    Aku nganti tutorial Panjenengan, test lokal tengen iki kabeh …
    Nanging aku isih duwe masalah kanggo akses external, Aku bakal njlèntrèhaké ing ngisor iki rincian supaya yen bisa u bisa bantuan kula:

    Firewall apa windows:
    http://img833.imageshack.us/img833/3233/firewall1m.jpg
    http://img51.imageshack.us/img51/1089/firewall2n.jpg

    modem DSL – 500B
    http://img690.imageshack.us/img690/8516/modem1c.jpg

    Error ngakses FTP external
    http://img839.imageshack.us/img839/4667/erro1h.jpg

    Cathetan: On-site testing, tengen kabeh lan mlaku … Nanging aku karo kangelan iki kanggo akses external.

    Bisa njelasno prints, mriksa sing aku mengkono tengen lan bantuan kula???

    isin …

    • oi Eduardo, nyoba kanggo tindakake kanggo huruf Artikel… Aku ngerti sing saben lingkungan bisa nggawa macem-macem kahanan (masalah), ing kasus iki, We kudu mangerteni sabab. Mulai kanthi mateni firewall (mung kanggo mungkasi test, sampeyan wis weruh yen Jeksa Agung bisa ngetokake konfigurasi firewall). Waca Artikel! Yen masalah iku saka njaba ing, utawa Gagal ing konfigurasi firewall utawa ing nuntun, mriksa! Liyane rinci Aku wis katon kelakon bug sing nalika ana ing jaringan, Sampeyan mung bisa ngakses nggunakake ip lokal (Ex: ftp://10.1.1.2:2100 utawa ftp://192.168.0.2:2100… langit, test karo IP saka mesin sing FileZilla ing). Nalika sampeyan lagi ana njaban jaringan, ing tembung liyane, ing house kanca utawa panggonan liyane sing ora ing jaringan, banjur ya sampeyan nggunakake DNS (utawa IP bener, yen ngerti). Deleng uga aku komentar 6 Oktober 2011 kanggo 20:44 (ndeleng ndhuwur). apik luck!

  20. Narlier ngandika:

    hello Taylor, utawa wis mèlu, Aku kabeh tengen minangka diterangake, ACECO ing jaringan internal, nanging ing wektu kanggo nyoba jaringan external, Aku sijine IP sandi (sing tetep) lan katon loguin kothak, nanging cathetan nampilake Komentar ngisor: “425 ora bisa mbukak sambungan data.”
    Router Kula punika D-link 500B routed, nanging wong kang nyambung langsung menyang layanan saka GVT, amarga modem ing mode bridge.
    kamera punika Foscam FI8918W (Iku ing jaringan liya), nalika Aku nyoba kanggo nyelehake dheweke kanggo ngakses FTP, Aku nampa Komentar ngisor: “Kesalahan ing mode PASV. Pastekaké dhukungan server mode PASV”
    Apa ora salah nang?

    Aku appreciate inisiatif lan bisa response'll malah luwih ngucapke matur nuwun.

    • Opa, minangka Aku ngandika, FTP nggunakake rong bandar: A port 21 lan 20. Ing last printah pisanan lan kaloro, data. Ora bakal dikunci ing sawetara operator, We diganti iki bandar kanggo 2100 e 2101, mungguh. Ing kesalahan sing ngandika, Iku biso kanggo mbukak sambungan data ing (2101). banjur, misale jek firewall… nyoba kanggo nglakoni sing padha Artikel. Dina iki aku Nggawe FTP ing mesin karo Win 7, nampa GVT Internet lan rauh 5 menit kanggo bisa (tanpa exaggeration). Sadurunge nggunakake kamera lan kuwi, nyoba kanggo operate ing cara conventional (utawa windows browser panuduh). Ing mode pasif, ndeleng ana ngendi aku pirembagan bab sambungan ing mode pasif, ngendi gambar wis “setelan mode pasif”. Aku maringi pitutur sampeyan apa tansah nyoba antivirus lan firewall dipatèni, mung supaya, yen ana apa blockage, sampeyan kudu ngenali masalah lan ngatasi. Kene aku nggunakake firewall aktif (kejawi amarga saka bandar FTP) lan Kaspersky antivirus lan dianggo uga. apik luck!

      • hello Taylor, Aku nggunakake Windows Seven lan Aku gadhah masalah padha. Wis aku dites karo firewall lan antivirus dipatèni nanging ora njupuk asil. Iku nyambung akun FTP lan kabeh nanging passivated lan sawise kesalahan iki 425. Mugi jawaban. ngrangkul

      • oi Petrus, Sampeyan kudu tindakake persis kaya diterangake. Apa kanggo utawa cilik, batalaken kabeh sing iya, lan miwiti saka ngeruk, langkah dening langkah. Saka wayahe sampeyan ngganti soko ing implementasine saka kang Artikel, banjur nompo risiko ora karya. Aku ngomong iki, Kanggo FileZilla aku wis diinstal + menang 7 ing 8 mesin ing macem-macem lokasi, karo operator saka Woy lan GVT, tanpa kangelan sembarang. Aku ngerti sing saben cilik iku beda, nanging nonton metu kanggo iki! Aku mung bakal ngelingake sampeyan telu iku:

        (1) Ngatur World Wide a aja FileZilla ora menu “Setelan Mode pasif”, Iku padha ing artikel ( http://taylorlopes.com/wp-content/uploads/2010/10/fz11.png ).

        (2) Ing GVT operator, Aku wis masalah ngakses FTP saka njaba ing, kang ing jaringan sing ftp diinstal. penjelasan, nalika ing LAN padha kang wis mlaku FTP, nggunakake ip kadhemen saka server, kaya 192.168.0.21, kanggo nyambungake; aja nganggo DDNS (dyndns utawa no-ip)! Nanging nalika sampeyan metu, ing kanca house utawa Internet cafe, ya banjur nggunakake DDNS.

        (3) Menyang komputer mlaku layanan FTP lan ngatur adaptor jaringan menyang IP tetep, minangka 192.168.1.21. Elinga yen server IP FTP iki kudu tetep, supaya sampeyan bisa ngomong kanggo dalan kanggo pangalihan. Yen ora tetep, pungkasanipun bisa kelakon sing bakal ngganti DHCP diutus IP lan pangalihan konfigurasi saka dalan bakal ora ana maneh pointing kanggo server FTP

        Yen sampeyan nemokake solusi kanggo masalah, please komen kene, supaya wong dadi weruh, falouuu…

      • hello Taylor, Aku bakal nyoba kanggo mbaleni iku. Nanging sadurunge aku bakal Format PC lan Windows reeinstalar. ora dadi, nanging wis masalah liyane aku duwe karo PC iki ing rong dina, siji ana sing karo firefox tava ora ngakses modem malah karo password kang bener. Dadi yen sampeyan miwiti menehi besteirinhas iki iku 'nimbulaké windows wis frescando. Sanalika aku ngatasi masalah, Aku ngirim kene. Matur nuwun kanggo manungsa waé.

      • hello Taylor.

        Aku format PC, diinstal kabeh persis cara iku ana lan terus menehi kesalahan 425 nalika FTP wis nyoba kanggo ngakses externally…

      • Nalika akses liwat google chrome katon:
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – (ora mlebu ing) (177.40.224.216)> Sambung, ngirim pesen sambutan…
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – (ora mlebu ing) (177.40.224.216)> 220-versi FileZilla Server 0.9.40 beta
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – (ora mlebu ing) (177.40.224.216)> 220-ditulis dening Tim Kosse (Tim.Kosse@gmx.de)
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – (ora mlebu ing) (177.40.224.216)> 220 bukaken http://sourceforge.net/projects/filezilla/
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – (ora mlebu ing) (177.40.224.216)> USER admin
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – (ora mlebu ing) (177.40.224.216)> 331 Sandi dibutuhake kanggo admin
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – (ora mlebu ing) (177.40.224.216)> pass **********
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – admin (177.40.224.216)> 230 mlebu ing
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – admin (177.40.224.216)> SYST
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – admin (177.40.224.216)> 215 UNIX Tulada dening FileZilla
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – admin (177.40.224.216)> PWD
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – admin (177.40.224.216)> 257 “/” punika direktori saiki.
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – admin (177.40.224.216)> TYPE aku
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – admin (177.40.224.216)> 200 Type disetel kanggo aku
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – admin (177.40.224.216)> EPS
        (000009)26/01/2012 04:37:29 – admin (177.40.224.216)> 229 Ngetik Lengkap Mode Pasif (|||2101|)
        (000009)26/01/2012 04:37:50 – admin (177.40.224.216)> PASV
        (000009)26/01/2012 04:37:50 – admin (177.40.224.216)> 227 Ngetik Pasif Mode (192,168,1,2,8,53)
        (000009)26/01/2012 04:38:11 – admin (177.40.224.216)> metu
        (000009)26/01/2012 04:38:11 – admin (177.40.224.216)> 221 goodbye
        (000009)26/01/2012 04:38:11 – admin (177.40.224.216)> pedhot.

        Nalika akses liwat FiliZilla Klien katon sing:

        (000011)26/01/2012 04:39:30 – (ora mlebu ing) (177.40.224.216)> Sambung, ngirim pesen sambutan…
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – (ora mlebu ing) (177.40.224.216)> 220-versi FileZilla Server 0.9.40 beta
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – (ora mlebu ing) (177.40.224.216)> 220-ditulis dening Tim Kosse (Tim.Kosse@gmx.de)
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – (ora mlebu ing) (177.40.224.216)> 220 bukaken http://sourceforge.net/projects/filezilla/
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – (ora mlebu ing) (177.40.224.216)> USER admin
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – (ora mlebu ing) (177.40.224.216)> 331 Sandi dibutuhake kanggo admin
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – (ora mlebu ing) (177.40.224.216)> pass **********
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – admin (177.40.224.216)> 230 mlebu ing
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – admin (177.40.224.216)> PWD
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – admin (177.40.224.216)> 257 “/” punika direktori saiki.
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – admin (177.40.224.216)> TYPE aku
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – admin (177.40.224.216)> 200 Type disetel kanggo aku
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – admin (177.40.224.216)> PASV
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – admin (177.40.224.216)> 227 Ngetik Pasif Mode (192,168,1,2,8,53)
        (000011)26/01/2012 04:39:30 – admin (177.40.224.216)> MLSD
        (000011)26/01/2012 04:39:41 – admin (177.40.224.216)> 425 ora bisa mbukak sambungan data.

        Wis aku dites karo Avira lan firewall mati.

      • Aku mutusaké kanggo ngadhepi masalah!

        tava ilang mung port langsung 2101 kanggo IP internal ing modem.
        Aku mung wis katuntun ing 2100 minangka ngandika ing tutorial.

      • Igor ngandika:

        Taylor Lopes, thanks kanggo tutorial, kabeh makarya metu kene.

        Peter, sawijining tip sandi disimpen.

  21. Levy ngandika:

    Taylor,

    Dipuntedahaken…iya kabeh CesarFTP tutorial, Nanging nalika iku njaba ing malah akses utawa mlebu panjalukan, Aku digawe dening DynDNS…Aku sijine lawang certinho router nirkabel TP-Link TD 21, 2100 e 2101…nanging ora duwe manfaat, Aku sijine seng lan aturan ing Windows Firewall lan boten…eh utawa sistem Windows Server 2008 R2…apa kudu aku, yen sampeyan bisa pengeboran Aku wiwit wiwitan mula amarga aku cilik uga beda-beda dadi Windows Server 2008 lan bakal ilang sawetara konfigurasi liyane…apik, bantuan kula!

    isin

    • Opa, narik, Windows Server aku ora bisa ngomong yen sampeyan duwe peculiarity sembarang. Aku ora duwe S.O. iki. Aku ngerti sing dina iki aku wis nginstal FTP ing mesin karo win7 + Operator GVT lan makarya sampurna, Nanging durung njupuk 5 menit kanggo nyiyapake. Aku utang iki… ngandika, isin!

      • Levy ngandika:

        Koleksi utawa Windows 7 Iku akeh padha Server 2008, Nanging sawetara owah-owahan OPTIONS mesthi, durung qlqr rinci bisa nggawe prabédan, nanging saka apa aku maca ing reviews bisa dadi q dalan modem TBM dianggo CMO, Wong mau bakal mapanaké wong, lan mbok menawa ngatasi, modem saka telpon q TBM eh router…q eh mikir mung nyoba rs kasedhiya

        ngrangkul!

      • pisanan, sampeyan kudu nyoba saka njaba ing (internet -> LAN) yen bandar FTP sing mbukak. Ketik situs iki http://www.t1shopper.com/tools/port-scan/ lan supaya lawang (2100 e 2101, utawa salah siji sing wis diatur). Yen bandar ora mbukak, banjur apa wis dalan ora diatur minangka diterangake ing artikel (Nat) utawa amarga jaringan wis loro router. Ing kasus kaping kalih, sampeyan kudu sijine dalan pisanan disambungake menyang Internet ing mode bridge (Ponte), supaya pass aliran langsung menyang dalan liya. Coba ngenali masalah… falouuu!

      • Levy ngandika:

        Iku jaringan sing 2 router, um TP-LINK Wireless e o modem router da Telefonica…ing kasus iki carane aku kudu nerusake, wiwit loro nyiyapake Virtual Server kanggo nerbitaké lawang 21, 2100 e 2101?

        ngandika

  22. Levy ngandika:

    Taylor, Aku iki arep takon sampeyan…o modem nang cm ip 192.168.1.1 lan dalan nirkabel 192.168.0.1 lan iki komputer stasiun Msm subnet minangka dalan nirkabel…modem pengaruh ing subnet 192.168.1.x iki?

    • oi Levy, ora ana pengaruhe… malih, Iku minangka kerjane. contone:

      SINAL DE INTERNET -----> (IP 201.34.148.118) MODEM ADSL (192.168.1.1) -----> (192.168.1.2) ROTEADOR WIRELESS (192.162.0.1) -----> (192.168.0.x) REDE LOCAL

      Fungsi dalan mung nyambung jaringan loro beda… Nanging, Aku menehi saran sing Router ditampa IP bener ing Internet (lan ora IP kadhemen, ing Conto). mulane, apa iki, paling apik kanggo ninggalake MODEM kanggo Bridge (Ponte), supaya kabeh aliran lumebu iku wis routed langsung kanggo Router ing, sing malah passersby keasliane (PPPOE) jejere panyedhiya Internet.

      • Levy ngandika:

        banjur, karya njaba, nanging mung kanggo Firefox, Aku ora bisa ngakses FTP kanggo Internet Explorer apa inggih, wiwit pelanggan mung nggunakake IE = /…ngerti apa aku kanggo mbukak Server FileZilla FTP ing IE?

      • Ora peduli sing ana alangan ngakses FTP dening IE… malih, mung nyoba kene ing IE lan nganggo kelangan. telpon kudu digawe nggunakake FTP protokol:// (lan ora http://), kaya ftp://192.168.0.21:2100, ngendi 192.168.0.21 punika IP saka server FTP (FileZilla) e 2100 Iku port sing diset FileZilla ngenteni sambungan FTP. logis, IP conto iki mung dianggo ing jaringan internal… nggunakake internet kudu nggawe DDNS, minangka kasebut ing item.

  23. Fábio Dias ngandika:

    afternoon apik, Aku kaya kanggo matur nuwun kanggo tutorial gedhe, kang lagi nyimak sing ing kene paling dalan iku sing Dlink DIR300, ing “bug” ora nglilani kula Book ip a, Ex: 192.168.1.140 dadi server, supaya ip DHCP kanggo menehi wifi sandi, Aku sijine ip sing dalan ingkang kula-pangalihan ing dalan (port foward) lan siap, mutusaké, Aku kabeh kaya mangkene ing Friend manual, lan metu saka kekacoan iki sing wis ing DIR300 sandi, mbalek ayu. thanks maneh.

    • oi, supaya DHCP diatur dalan kanggo nemtokake IP ing band tartamtu, minangka contone 192.168.1.100 a 192.168.0.200. Banjur pindhah ing komputer mlaku layanan FTP lan ngatur adaptor jaringan menyang IP tetep, minangka 192.168.1.21. Elinga yen server IP FTP iki kudu tetep, supaya sampeyan bisa ngomong kanggo dalan kanggo pangalihan. Yen ora tetep, pungkasanipun bisa kelakon sing bakal ngganti DHCP diutus IP lan pangalihan konfigurasi saka dalan bakal ora ana maneh pointing kanggo server FTP. Falouuu…

  24. kirim gedhe!!
    Nanging iki bagéan saka dalan punika saestu perlu?? Kudu dalan kanggo nggawe akses iki contone saka negara liyane?? Aku mung entuk aki modem ing ngarep lan lokal akses apa becik nanging nalika aku nyoba kanca non funfa ngarep malah nggunakake IP bener net lan IP sandi ora ngganti amarga PC tau dipateni supaya modem piyambak! yen kita bisa duwe diskusi email iku pancene kudu akses kuwi kanggo tujuan bisnis.
    Aku matur nuwun.

  25. iku gumantung… yen sampeyan duwe mung siji mesin, mung plug langsung menyang MODEM ADSL Panjenengan, Sampeyan ora perlu dalan. Ing bab punika penting kanggo ndeleng yen komputer kang nganggo FTP server wis nampa IP bener. Sampeyan kudu nggawe telpon kanggo FTP nggunakake IP bener sing mesin wis ditampa (utawa jeneng digawe ing DynDNS utawa Ora-IP), nglaporake protokol utawa (ftp lan ora http) lan ndadékaké (21 utawa 2100) sampeyan nyetel server FTP kanggo ngrungokake. kono, antarane browser lan jinis ftp://seuUsuario@seuIPValido:suaPortaFTP, contone: ftp://admin@189.75.34.242:2100

    Falouuu!

  26. Marcos Reis ngandika:

    kesalahan nalika mbukak folder ing server FTP nggawe manawa u duwe A LICENSE kanggo ngakses folder

    rincian

    200 type disetel kanggo A

    421 Me Singing t nggawe soket

    Apa ana wong bantuan kula prosedur apa njupuk kanggo kesalahan iki?

  27. Taylor, alesan nandheske ing wong iki, Iku sing tutorial iku gedhe, lan aku manawa kene:

    “oi, iki tegese lawang mbukak kanggo modem / dalan, nanging kudu konfirmasi sing "Virtual Server" (Nat) Sampeyan bakal diarahake kanggo IP komputer endi Server FileZilla wis diinstal. Aku wis katon sawetara wong karo masalah nalika nyambungake saka njaba (Internet) kanggo nang (LAN), kanggo tanpa ngerti rute kaping pindho ... iku sing sawetara modem uga router, kono, ing kasus iki, Nat mbutuhake configuring utawa loro, ing tembung liyane, apa ADSL modem (kang uga dalan) lan dalan (biasane nirkabel).”

    Iku apa complicating kula, uso um modem Sagemcom F @ st Router 1704 (GVT), nanging ora bisa ngatasi sisih liya, Panjenengan sembarang nonton wis ngaco karo modem iki lan ngatur kanggo ngatasi masalah?

    • Dipuntedahaken, komentar iki bebaya ONLY FOR wong-wong wis rong router. Yen cilik, nglirwakake! Biasane, kita duwe modem ADSL lan dalan nirkabel; dadi apik. masalah ana yen ADSL iki modem router uga wis fungsi. mulane, supaya kaping route dua, antarane panel kontrol, kaya http://192.168.1.1 (admin, gvt12345) lan ngatur modem kanggo operate ing mode bridge (Ponte). Nanging bakal weruh sing iki bakal break sambungan karo GVT lan mbokmenawa nabrak ing nirkabel modem / dalan (yen sampeyan duwe). sakwise, modem bisa kaya “Ponte” (lan ora router), replaying sinyal internet karo IP bener kanggo dalan. Sampeyan bakal kanggo nggoleki informasi ing carane nggawe dalan dadi tanggung jawab sambungan GVT ing, wiwit modem maneh bakal nindakaken. contone, ing sandi DLink Router Aku Nggawe sambungan sing bakal dadi modem ing persiyapan> Internet> Internet Connection Manual Pilihan> Internet Connection Type> Kula Sambungan Internet : PPPoE (Jeneng / Sandi). Ing cilik, Aku ora bisa ngomong. Ati-ati aja kanggo mungkasi munggah tanpa internet…

  28. hello Taylor,

    Aku nindakake kabeh tengen, minangka informed ing kirim liyane. Nanging aku duwe masalah, nalika akses saka komputer utawa komputer sing ana ing jaringan sandi, karo IP sandi, malah karo no-ip, tengen kabeh! Nanging nalika aku ngakses komputer liyane komputer njupuk kanggo nanggapi lan kadhangkala watesan wektu nganggo metu nggawe tetesing sambungan. Aku wis rampung nalika mengkono download a, lan nempel kanggo Donwload, nanging banjur aku ora lan terus bab sing padha. Aja duwe idea sembarang apa bisa dadi?

    • Ing artikel iki, Aku digawe ing konfigurasi saka pasif sawetara port mode kang mung ing 2101 (data); iki disengojo, ndadekke gampang panjelasan lan dalan konfigurasi (Pengalihan) e apa firewall (mardika). Nanging, ing cilik saka macem-macem simultaneous sambungan, Sampeyan bisa uga kudu nggedhekake port mode pasif sawetara iki, sawetara jenis 2101-2301. langit, sampeyan bakal kudu ngreset iki bandar, ngluwihi FTP (FileZilla), Uga ing dalan lan firewall.

      A sambungan pasif, nalika customer ndadekake request transfer (FTP), utawa server, sing nunggu (ayahan) sambungan, Iku sing ngandhani klien kanggo port data bakal diijolke. Saben request anyar, server nyambung menyang klien nggunakake port langsung ndhuwur, kok kudu nambah sawetara saka port data, apa kanggo ngidini sambungan simultaneous.

      Mungkin masalah lan wektu entek nunggu sabenere amarga port data 2101 unik, supaya ana purwakanthi ing sambungan sukses, wiwit port undhang kanggo customer nalika dienggo.

      mulane, ali ora FileZilla onde está o intervalo "pasif Mode Setelan" ( http://taylorlopes.com/wp-content/uploads/2010/10/fz11.png ) ditetepake kanggo 2101-2101, ngowahi kanggo kaya 2101-2301. Ing kasus iki, sampeyan bakal duwe sawetara / sawetara 200 bandar kanggo ijol-ijolan data. Nanging aja lali kanggo ngandhani break uga dalan lan firewall!

  29. Maciel Lopes ngandika:

    Sugeng pasuryan tutorial, apik banget, nanging sayangé aku ora bisa, Mungkin aku banget awam.
    Narik internet Woy / Cepet 2MB saka toko liwat RJ-45 kabel kanggo PC. Aku duwe Windows 7 Ultimate 64 bit, ing omah tetanggan wis modem ZTE ZXDSL Series ngirim sinyal kanggo dalan Encore ENHWI-N3. Aku wis rampung kabeh, liberei o FileZilla Interface e o FileZilla ora Firewall, free minangka portas 2100 e 2101 Uga ing Firewall. Aku nyoba kanggo pangalihan IP lokal ing modem lan dalan, reteador sijine IP ing modem lan boten. Boten wong padha, menehi kula lampu, please!

    • Maciel, hard kanggo bisa kanggo mbantu ora duwe kesalahan tartamtu. Ing kasunyatan kita kudu duwe sawetara kawruh saka sistem operasi / komputer kanggo masang FTP, utamané yen sampeyan menehi masalah. Njupuk diwaca a quietly ing komentar ndhuwur, bisa ngenali karo masalah / solusi. pisanan apa karya lokal FileZilla (ftp://127.0.0.1:2100), lan mung banjur nyoba Internet nggunakake DDNS lan padha sumelang ing bab nggawe Pengalihan bener saka bandar ing dalan.

  30. Rafael ngandika:

    kanca, sante iki tutorial Panjenengan, paling duwe masalah! Dianggo um modem 3G da vivo e Nalika uso o ip internal ora FileZilla server o ftp abre, liyane yen nganggo ip modem ora bisa CATETAN: Aku mbukak situs dituduhake karo saben sambungan anyar kanggo modem amarga kita ngerti sing IP diganti saben sambungan 3G anyar. Aku appreciate yen u bisa bantuan kula ing mangu iki!

    • Rafael, Aku ora njaluk nggunakake FTP liwat 3G; Aku ora ngerti yen ana sawetara blockage dening operator. preduli saka iki, Yen modem 3G disambungake langsung menyang komputer / notebook, TANPA ROUTER, dadi sampeyan kudu tansah ngakses FTP server (FileZilla) karo Internet IP bener, kang bisa katon ing http://meuip.info/. Logis IP iki berubah saben sambungan, alesan ngapa iku disaranake nggunakake DDNS DynDNS utawa Ora-IP. Wis situs sing ngijini sampeyan kanggo ngatur FTP, mung ora lali kanggo ngganti basa kanggo “portuguese” lan mriksa pilihan “passively”: http://www.net2ftp.com/
      Falouuu!

  31. cara, ndeleng mung, Aku lokal bisa ngakses tanpa masalah, liwat ndadékaké 2100. Nanging, komputer liyane Aku melu malah ngakses pilihan kanggo sijine jeneng lan sandhi, liwat port iki. Aneh iku, nalika aku sijine lawang 21, jeneng pilihan lan sandi teka munggah. Apa kang dadi, mulane, Aku ngakses liwat port 21? Ing nyoba pisanan, nalika aku sijine sandi lan jeneng, durung bisa. Aku bisa dadi luwih gampang dipedhot lawang 21, ora? Amarga sandi pop-up lan jeneng wis muncul kanggo dheweke… Aku nyoba liwat no-ip, ing komputer liyane saka jaringan liya.

    Bantuan kula kene!

    PS.: Lan akses liwat FTP tunneling gampang apa? Wis sawetara bebaya ing?

    • kerjane lokal, komputer liyane ana bisa… ndeleng yen iku ora antivirus, maneh setelan firewall minangka Post, etc… port data kudu uga dirilis (2101)… apa port, karya, Wiwit telpon wis rampung bener. Ora-IP punika bab pungkasan sing perlu sumelang… kanggo ngakses saka PC kanggo liyane, nyoba nggawe telpon kanthi IP (utawa jeneng)… Sampeyan kudu duwe sawetara pemanggih saka jaringan… falouuu!

  32. Gabriel ngandika:

    afternoon apik! thanks pisanan kanggo panuntun.
    Aku masalah sing liyane wis: Aku ora bisa ngakses server kanthi ip external. Aku wis nyoba kabeh, desativei anti-virus lan firewall, reconfigured kabeh lan boten. Testing lawang ing t1shopper.com ketemu sing lagi ora dirilis. ora 21 ora 2100 ora 2101, Nanging, setelan router (d-link 524 – 150 nirkabel) padha katon minangka dikunci. Aku ngeweruhi sing ing dalan sandi wis ora ana cara kanggo nemokake konfigurasi SPI, uga masalah?

    Thanks lan isin!

    • ora koyone dadi masalah SPI ... lawang arep mbukak dening test ... sampeyan kudu weruh yen dalan iku "pasuryan" ing internet, ing tembung liyane, yen iku sing disambungake langsung menyang internet utawa yen ana apa intermediary ing crita iki ... kanggo ndeleng yen dalan ing Internet, mung visit setelan kanggo browser lan mriksa STATUS yen nampa Internet IP bener ... menawa Internet sambungan, jinis radio, utawa soko, banjur bakal angel, kajaba sing njaluk dalan utama (ing internet) apa Pengalihan ing (Nat) kanggo sampeyan ...

  33. Bruno Mondini ngandika:

    konco, tutorial iku apik banget, Sugeng!
    supaya, Aku persiyapan FileZilla, dirilis ing gapura lan ana sussa, Aku mung bisa ngakses folder ing nalika nggunakake inang lokal.
    Yen nyoba kanggo Remot Akses, nyuwun mlebu lan sandi, lan menehi wektu entek. Mung ora mlebu.

    katon sing:

    rincian:
    200 Type disetel kanggo A

    wekasanipun, ora lunga mbatalake! :\
    Any idea saka apa bisa dadi?

    pitakonan liyane: Sampeyan bisa nggawe inang remot akses “hostdeexemplo.no-ip.org” tinimbang nggunakake IP??

  34. Bruno Mondini ngandika:

    Nderek log apa mengkono saiki uga ngakses browser ing inang lokal. Iku log padha nalika wong nyoba kanggo akses mbatalake.

    Yen sampeyan ngerti carane kanggo kula, matur saiki. :D

    (000084)17/04/2012 01:47:57 – (ora mlebu ing) (127.0.0.1)> 220-versi FileZilla Server 0.9.41 beta
    (000084)17/04/2012 01:47:57 – (ora mlebu ing) (127.0.0.1)> 220-ditulis dening Tim Kosse (Tim.Kosse@gmx.de)
    (000084)17/04/2012 01:47:57 – (ora mlebu ing) (127.0.0.1)> 220 bukaken http://sourceforge.net/projects/filezilla/
    (000084)17/04/2012 01:48:03 – (ora mlebu ing) (127.0.0.1)> USER tamu
    (000084)17/04/2012 01:48:03 – (ora mlebu ing) (127.0.0.1)> 331 Sandi dibutuhake kanggo convidado
    (000084)17/04/2012 01:48:09 – (ora mlebu ing) (127.0.0.1)> pass
    (000084)17/04/2012 01:48:09 – tamu (127.0.0.1)> 230 mlebu ing
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> SYST
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> 215 UNIX Tulada dening FileZilla
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> PWD
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> 257 “/” punika direktori saiki.
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> TYPE aku
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> 200 Type disetel kanggo aku
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> EPS
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> 421 Ora bisa nggawé soket.
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> PASV
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> 421 Ora bisa nggawé soket.
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> metu
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> 221 goodbye
    (000084)17/04/2012 01:48:17 – tamu (127.0.0.1)> pedhot.

  35. Karlos Bahia ngandika:

    hello Taylor, Aku Karlos Bahia, Aku dites sawetara panggonan lan certinho.Aprovado kang munggah, blog iku cathetan 10!

    Hug a, prestasi

  36. john ngandika:

    kanca,
    Aku duwe modem D-Link, disambungake kanggo reteador Wireless AP-ROUTER
    Aku ora golek pilihan iki Nat
    Ketik konfigurasi nanging boten.

    Utawa aku kudu ngetik setelan modem D-LINK?

    bab liyane,
    Karo internet 15 MB, transfer punika kelangan?

    jinis, server bakal 10 MB, utawa klien (Sampeyan bakal ngirim bakal 1MB utawa 2MB conto) kerjane uga?

    isin…

  37. john ngandika:

    Hello,
    kanca.

    kita, Aku ngginakaken kabèh akhir minggu ing lan boten.

    Aku duwe model D-Link disambungake kanggo reteador a, Aku ora bisa nemu apa-apa ing dalan sandi related kanggo pilihan Nat.

    Banjur pedhot kabel sing dikirim kanggo dalan, uga, lan conetei kabel jaringan hak menyang PC kanggo ngetik opsi modem, wis ana pilihan Nat, durung setelan ora ngerti yen tengen iki amarga iku beda saka kang.

    lokal kerjane.

    Nanging nalika aku nyoba kanggo nyambungake FileZilla Klien :
    negara: nyambungake 201.58.59.125:2100…
    negara: sambungan nyoba gagal “ECONNREFUSED – Sambungan gelem dening server”.
    kesalahan: ora bisa nyambung menyang server
    negara: Nunggu kanggo Coba maneh…

  38. Hetore ngandika:

    Kesalahan iki mengkono karo kula ing CesarFTP:

    Error mbukak folder iki ing server FTP. Priksa manawa sampeyan duwe hak aksès kanggo ngakses folder.

    rincian:
    200 Ketik Kasil nyetel
    227 Ngetik Passiv Mode (ip)

    diatur ing port 21 lan pasif 2048-2148 ing CesarFTP nanging menehi kesalahan iki kene.

  39. Marcelo Pozti ngandika:

    cara , tutorial apik banget carane nggawe server FTP karo FileZilla. Explica passo a passo , bem fácil mesmo. Funcionou direitinho. matur nuwun

  40. Paul B. Boldrini ngandika:

    Ola.

    Conforme meu ultimo comentario (http://taylorlopes.com/?p=1381&cpage=1#comment-16173) gracas a suas dicas, consegui fazer o FTP funcionar, tanto local (127.0.0.1) , na rede (192.168.0.3), quanto ip externo (Ex: 188.155.22.245).

    O problema esta no No-iP, pois ao acessar odominioque criei (Ex: pabloftp.no-ip.org), ele da erroGET / HTTP/1.1 ….500 pangrinciané kesalahan, command unrecognized.oque pude entender, ele esta tentando acessar comoHTTP:// ” e nao como ” FTP:// “. Estou pensando em usar o dynDns para ver se resolve.

    Cathetan: Marquei a opcaoUse the following IP:” (ing “passive mode settings” ing “Options) e coloquei o No-iP , mas por causa do erro, nao funcionou.

    matur nuwun

    • Oi Pablo, banjur, você deixou explicito a chamada com ftp:// (lan ora http://)? Se estiver tentando acessar de dentro da sua rede local, use IP local do servidor FTP, se for de fora da sua rede local, daí use o domínio do No-IP ou DynDNS, pois já vi esse estranho problema acontecer. Priksa manawa ana-IP wis bener kang dianyari karo IP anyar, ing cilik saka owah-owahan; Ana ing situs Ora-IP wis aplikasi sing bisa nginstal ing server dadi bebaya ing Ora-IP saben wektu pangowahan alamat… ngandika!

      • Paul B. Boldrini ngandika:

        banjur, utawa FTP apa, Aku saiki disambungake liwat Android nggunakake rencana internet Tim Tanpa wates. Aku bisa ngakses server kanthi dinamis ip, Aku bisa nransfer file (nanging kacepetan alon eh katon sing nggunakake 2G ).

        O masalah iku dudu no-ip, Mlebu FileZilla njaluk informasi iki nalika nyoba kanggo ngakses ngetikke jeneng host sing diatur.

        GET / HTTP/1.1
        500 pangrinciané kesalahan, printah dikenali
        ….. ….
        rujukan: http://pabloboldrini.myftp.org/
        500 pangrinciané kesalahan, printah dikenali”
        Cathetan: Aku ngakses browser Chrome ing Android.

        Iku bisa nyambung menyang server, liyane sing nglamar minangka HTTP, lan sayangé, Aku ora bisa nemokake ing setelan situs kanggo wong kanggo njaluk minangka FTP.

        sawetara solusi?

        Cathetan: Aku nggawe Pendhaftaran ing DynDNS, nanging sawise “nguripake kepala situs tip”, Aku ketemu sing ora nyedhiyani akses luwih free.

  41. Alan Pereira ngandika:

    Ufa, lho! Follow utawa tutorial lengkap, nanging aku ora bisa kanggo nyambung liwat Internet, banjur aku tindakake tips lan sijine modem ing bridge, maringaken PPPoE bukti asli dalan Pro. Kerjane ing wektu!

  42. Luis Felipe Figueiredo ngandika:

    Hello, Aku wonder apa bakal bisa uga kanggo hard disk drive disambungake kanggo dalan a (ing TP-Link TL-WR1043ND nduweni peran file server, contone).

    Iki bisa nganggo piranti Seagate GoFlex Media Net Sharing (Stakl00) lan disk drive hard diparengake kanggo iku, nanging aku ora bisa nemokake STAK100 iki kanggo ngedol ing Brazil (mung aku nemu situs sing ngetokake nanging luwih larang nggowo beyo 5x, kang ora muter).

  43. Taylor, Sugeng ing kirim lan sabar ditampilake supaya adoh; Aku uga ketemu iki tutorial paling apik kanggo ngatur FileZilla ing net. Mung siji caveat: program sampeyan kudu ngaktifake windows firewall punika server FileZilla, ora antarmuka server FileZilla, mesthi?

    Aku bakal njaga mripat ing blog kanggo ndeleng yen aku sinau liyane.

    kanggo.

  44. RAFAEL Alves Farías ngandika:

    kanca kabeh tengen nalika liyane akses liya kanggo ngakses kesalahan ing mode pasif lan nuduhake kula ip sandi ngiring dening 8,53

    • oi Rafael, Aku suggest dipun diwaca ing komentar. Sampeyan perlu kanggo ngenali sabab saka masalah, iku ora angel kanggo; ndeleng sing FileZilla wis log ngendi sampeyan bisa mriksa masalah bisa direkam. Njupuk dipikir ing komentar aku digawe “Taylor Lopes 8 Maret 2011 ing 9:33”. Deleng uga rowange sing wis masalah lan digawe iku bisa mung kanthi milih “Gunakake ing ngisor iki IP em Pasif setings mode”. wekasanipun, aja bisa lokal lan mung banjur nyoba njaba ing (internet). Ing kasus, maca komentar, Wis cukup tips. apik luck!

      • RAFAEL Alves Farías ngandika:

        kanca dear kabeh akses tengen hd sandi internet liyane mung dening file zilla klien nuduhake werni liyane nalika gadhah ing njelajah informs kula kesalahan iki nduwé.

        kesalahan mbukak folder iki ing server FTP. priksa manawa sampeyan duwe hak aksès kanggo ngakses folder.

        rincian;
        200 type disetel kanggo A
        227 ngetik mode pasif 192,168,0,2,8,53

  45. Henrique ngandika:

    Mto perang wong kabeh q nggolèki internet metu paling ayu lan diterangno aku bisa apa mlaku tanpa kasalahan, kene liwat lawang ana mto prasaja minangka dalan sandi / modem lan wifi eh unit siji saka urip kang wis ora kabeh wis wis opsi kanggo lawang minangka play3 dimuat, xbox, antarane eh q liyane kabeh tegese otomatis kaya aku mto karya external metu saka pelanggan house sandi lan tals kadhangkala perlu q berkas iki ing Hd saiki mung tak nyata 8mg internet saiki vlw 400$ download Internet lan Jajak Pendapat ora perlu kanggo njupuk luwih ing njaba hd mto thanks selamat kanggo nuduhake kawruh iki karo kita!

    Sing kabeh tengen ing gesang amarga wong parabens supaya adoh muspra
    !!!
    lan thanks maneh!

  46. tutorial wis istilah kurang technical sing akeh internet, wis simplified lan sadurunge kabeh aku maca, lan ana kang digawe kula njaluk sukses!
    Aku ora ngomentari, nanging pantes dadi.
    matur nuwun!

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *