CTRL + C e CTRL + V entre Windows e VM Linux ora Virtual Box

Minangka Copy / Tempel antarane Windows Desktop lan Debian virtualized? Solusi ketok bakal kanggo nginstal “Tambahan tamu” apa Oracle VM VirtualBox, nanging apa bab nalika ngasilake kesalahan “Gagal kanggo nyiyapake layanan vboxadd”?

introduksi

Kaping kabeh, Iku nilai metu sing solusi iki Applied kanggo lingkungan ngisor:
– Desktop com Windows 10
– Oracle VM VirtualBox com Debian 9 virtualizado Netinst

masalah

Masalah iku ora bisa nyalin lan nempel antarane Windows lan Linux (virtualized). Kanthi mengkono CTRL + C lan CTRL + V, boten punapa.

Solusi ngajokaken ing forum Internet bilih kanggo ngatasi masalah iki cukup nginstal paket “Tambahan tamu” que Vem ora Oracle VM VirtualBox, nanging nalika nampa iki, Iku ngasilaken ing kesalahan iki nduwé:

"Failed to set up service vboxadd, mangga dipriksa berkas"

solusi

Carane nggunakake Netinst (Debian versi mimpin), iku bisa sing sawetara lunak dibutuhake wis ora kejawab wektu kanggo mbukak “Tambahan tamu”.

Instalasi paket tambahan:

cocok-njaluk nganyari
cocok-njaluk nginstal make GCC
cocok-njaluk nginstal linux-header-$(uname -r)
init 6

Este último comando é para reiniciar o Linux.

Instalação do “Tambahan tamu”:

// STEP 1
No Oracle VM VirtualBox, acesse o menu Dispositivo > Inserir imagem de CD dos Adicionais para Convidado
// STEP 2
Dar duplo clique no ícone VBOXADDTIONS_5.1.24_117012 (ou outra versão) que vai aparecer na área de trabalho
// STEP 3
Abrir o terminal, acessar o caminho para o VBoxLinuxAdditions, normalmente este:
cd /media/cdrom0/
 
// STEP 4 - instalasi!
sudo sh ./VBoxLinuxAdditions*.roto

sawise iki, não esqueça de habilitar na VMBox as opções para permitir copiar e colar (área de transferência / bi-direcional), minangka kapacak ing ngisor iki:

Reinicie o Linux e faça o teste!

Total accesses: 39758

9 reviews “CTRL + C e CTRL + V entre Windows e VM Linux ora Virtual Box

  1. Gabriela dos Reis Silva ngandika:

    Sooocorro sing mesinku ora miwiti maneh sawise aku menehi komando sing terakhir.
    Wiwiti maneh, nanging nalika ngetik jeneng pangguna lan sandhi kanggo ngetik layar ireng katon (kaya ngetik) e volta pra mesma tela de digitar o usuario e senha
    helppp

    • Mesin kang, a VM Debian? Coba Ctrl + Alt + F1, login minangka oyod. Priksa idin utawa pamilik direktori utawa pamilik: ls -la / omah / USER. Deleng manawa jebule USER sing duwe, yen ora, nyoba: sudo chown -R USER:USUARIO /home/USUARIO. Troque USUARIO pelo nome de usuário na qual você está tentando logar.

  2. afternoon apik, ing kene kerjane nganti bagean kudu klik kaping pindho lambang, wiwit aku nindakake kanggo nginstal grafis ( Baris printah mung).
    Aku nggawe nganti banjur, lan ora bisa, Aku nyoba ngakses kanthi prentah nanging aku uga ora bisa ngakses ing kene, diz que não é possível abrir o arquivo.

    Alguma alternativa?

    matur nuwun

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *