mbeneraké kesalahan “Disk nulis dilindhungi” utawa “Bad superblock”

Nyoba kanggo ngowahi format kertu memori SD mikro Pokok ketoke bump kasalahan ing iki. ok, ok… bener iku tetep SD.

masalah

Kabeh Aku wanted kanggo Format SD Card Micro! ing kawitan, Aku nyoba dening Windows, nanging durung bisa. Aku ketemu aneh, para parti um Linux Ubuntu na VM Virtubal Box, nalika aku teka tengen kesalahan iki nduwé:

error soyo tambah /dev/sdb2 ing /media/myuser/61187ff0-d686-48dd-832e-f8f0589696e9: Command-line: Gunung -t "ext4" -ing "uhelper=udisks2,nodev,nosuid" "/dev/sdb2" "/media/myuser/61187ff0-d686-48dd-832e-f8f0589696e9"'Metu karo status metu-nol 32: gunung: /dev / sdb2 iku nulis dilindhungi, MOUNTING maca-mung
gunung: salah jinis fs, pilihan ala, superblock ala ing / dev / sdb2,
       codepage ilang utawa program helper, utawa kesalahan liyane
 
       Ing sawetara kasus info migunani ditemokake ing syslog - nyoba
       dmesg | buntut utawa supaya.

Lan durung iku:

disk nulis-dilindhungi; nggunakake ing -n pilihan kanggo apa diwaca a-mung

Iku ketoke ketok, pesen nuduhake yen disk dijaga saka nulis (maca mung / namung diwaca), nalika ana perkara kanggo “superblock ala”, nanging malah nyoba macem-macem printah, ora ngatasi.

Aku sawetara searches Google lan nemu saperangan kiriman, nganti lampu:
– Carane waras saka superblock ala
– Carane ngakses kertu SD saka mesin virtual
– Ndandani sistem Linux ext4 berkas corrupt lan waras superblock
– Tukang mbukak / dev / sdb maca-nulis (Maca-mung sistem file)
– CARANE: Ndandani Ext4 Superblock Broken Ubuntu
– Carane ndandani ala FAT32 kertu SD superblock
– USB siji nulis pangayoman mati

solusi

solusi iki prasaja (kanggo nemokake) lan ngilingake kula saka wektu saka njaba. Apa mengkono iku sawetara SD SIM lan USB flash drive duwe kancing a (ngunci) ing sisih sing nglindhungi write- disk. Aku ngakeni iki ora nyabrang atine :'(

sdlock penlock

banjur, Iku sufficed dipedhot kancing lan format biasane.

sumber:

http://www.rmprepusb.com/tutorials/54—-carane fix nulis-dilindhungi-disk

Total accesses: 1615

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *