Atur GPS Tracker ngakses peta dina Internét

Satuluyna anjeun perlu lagu mobil anjeun ku Internét, handap jalur éta, speed nu-ayeuna sareng lokasi? Atawa sugan jadi leuwih Atuda nyaho dimana batur di kulawarga anjeun? Pariksa ieu kaluar!

trackermaps

perkenalan

Kiwari kalayan jadi loba kerawanan tur kanyeri finansial, urang ngalakukeun sagalana mun teu boga karugian. Tapi goréng dibandingkeun gaduh mobil dipaling, Éta mun boga kulawarga di kasulitan dina mobil ieu, Gusti weruh dimana. Kalawan Tracker a Anjeun moal bisa nyegah ieu ti lumangsung, tapi sahenteuna bisa neangan jeung ngirim pitulung apal kana lokasi pasti tina wahana.

Jelas tranquility pseudo ieu boga ongkos a. The Tracker télépon dibeuli keur R $ 180,00 rata-rata, geus ngajaga hiji chip teleponi Packet Data kaluar sabudeureun Sunda $ 10,00 seu sasih, atawa ngagunakeun sistem M2M (Mesin keur mesin). lajeng, patut eta atanapi henteu? alus, everyone weruh di mana tekenan sababaraha callus, sarta eta pantes jadi ditangtayungan atanapi henteu. Tapi sakumaha maranehna nyebutkeun “ngan teu make putting konci sanggeus panto rusak”. Kuring mutuskeun pikeun nyobaan ;)

masalah

Trackers kanggo pamakéan pribadi jeung wahana. Bisi kuring, Mah nuju TK103A a (Coban), lantaran ide éta nempatkeun dina mobil keur nangkep jalur akrab tangtu. Tapi masalahna éta pas télépon dibeuli a GPS Tracker, taya sahijieun wants to be ngirim Paréntah sarta narima koordinat SMS (naskah). Éta boring! Rék ningali “hal éta” euweuh peta, real-time. Kitu datangna dina!

Kuring diusahakeun make http://orange.gps-trace.com/, tapi pikeun sababaraha alesan eta teu digawe. Ogé tuh test di http://www.gpstrackerxy.com/ (TrackerHome), Naon ngusulkeun manual sistem TK103, kumaha oge, ukur lumpat “server 1” (IP 202.104.150.75). Kuring hasil ogé maké jasa di https://corvusgps.com/. kuring nyarankeun!

leyuran

Aya dua hambalan konfigurasi bakal dijelaskeun dihandap: salah anu dijieun di TK103A Tracker sarta Loka sejenna / SistemaWeb narima koordinat ka Gunung di peta. Kuring baris demonstrate konfigurasi ngagunakeun TrackerHome na CorvusGPS, Ieu nepi ka anjeun milih.

Sateuacan Anjeun, mertimbangkeun yén Tracker Anjeun (alat TK103A) geus aya operasi pinuh, istilah sanésna, narima paréntah dikirim via SMS ku administrator sél, Naon anjeun =)

Upami anjeun teu acan rengse jadi, nyandak katingal di ieu TK103 manual dina Portugis. Dasarna Anjeun ngan perlu ditambahkeun angka mobile Anjeun authorizing Tracker ka nampi sarta ngirim talatah.

Sangkan sagalana karya, pastikeun yén chip anjeun boga rencana pesen téks (SMS) jeung data (Internét) diaktipkeun. Anjeun tiasa nguji ku nempatkeun chip anjeun dina sél, nyieun ngirim test SMS na navigasi saméméh putting eta di Tracker nu.

Tracker Setup

Sateuacan Anjeun, mertimbangkeun di handap:
– Setelan ieu teh TK103A Tracker, sanajan mungkin dianggo dina model sejen sarupa.
– Kana tatanan démo, urang nganggo sandi standar anu geus 123456, Tapi anjeun bisa ngarobahna upami anjeun hoyong (Tempo manual disebut tadi).
– mun anjeun asupkeun, nganggo huruf kapital / aksara leutik persis saperti ditémbongkeun dina unggal paréntah.

terus, datangna dina! Ti sél boh, kirimkeun ka Paréntah SMS handap ka Jumlah Tracker Anjeun:

– Reset kabéh setélan pikeun standar pabrik

begin123456

– Ngonpigurasikeun o Tracker para o modo GPRS (standar kasebut SMS). Hal ieu ngabalukarkeun pesen bisa dikirim ka server a dina Internet tinimbang pesen téks (SMS)

GPRS123456

– Nyetél APN pikeun GPRS Anjeun.
Ngaran Acess Point (APN) Eta ngidinan Anjeun pikeun nyambung ka panyadia layanan Internet Anjeun. Konfigurasi Ieu gumantung kana chip nu keur ngagunakeun. Anjeun tiasa konsultasi daptar ieu sadayana APN: https://www.followmee.com/APNList.aspx.

di handap, dua conto (pilihan 1, sakumaha Chip na):

1) TIM APN
Setelan ieu manglaku ka jalma anu nganggo TIM Chip.

APN123456 Tim.br

2) APN M2M VIVO
Setelan ieu manglaku ka jalma anu nganggo Chip hirup M2M.

APN123456 pinter.m2m.vivo.jeung.br

– Nyetél ngaran pamaké sarta sandi GPRS sambungan APN.

1) User sarta password – TIM

Tim Tim up123456

2) User sarta password – M2M VIVO

up123456 hirup hirup

– Ngonpigurasikeun IP na peta panto panyadia. Anjeun kudu milih ngagunakeun TrackerHome atanapi CorvusGPS, tapi teu duanana! Lebetkeun ukur salah sahiji Paréntah “adminip” di handap.

1) TRACKERHOME
Lebetkeun paréntah ieu nganggo TrackerHome, Server1:

adminip123456 202.104.150.75 9000

2) CORVUSGPS
atawa, asupkeun paréntah ieu nganggo CorvusGPS:

adminip123456 85.159.212.95 31200

– Nyetél waktos nu Tracker bakal ngalaporkeun koordinat. dina hal ieu, unggal 30 detik.

fix030 s***n123456

Netepkeun Maps Loka

TrackerHome

Lamun milih ngagunakeun TrackerHome nu, ngalakukeun di handap:
1. nganjang http://www.gpstrackerxy.com/, tur pilih Server1 teras klik “ngadaptar” mun nyieun hiji akun (Meunangkeun hal nu IMEI ngirim hiji SMS ka Tracker anjeun kalayan paréntah “imei123456”).
2. Asup tur klik menu nu “Setélan sistem> Terminal Manajemén” nambahkeun Tracker Anjeun.
3. Klik tombol “nambah” sarta eusian huma:
      – IMEI No: nomor IMEI anjeun,
      – nami: Lempeng atanapi modél mobil anjeun, e
      – model: Milih pilihan Lagu

4. Nalika simpen jeung nutup layar nu saencana, Tracker anjeun bakal muncul dina sisi kenca. Lamun sagalana digawé kaluar, hiji ikon bola robah jadi hejo, mintonkeun dina peta posisi Tracker Anjeun.

CorvusGPS

Lamun milih nganggo CorvusGPS, ngalakukeun di handap:
1. nganjang https://corvusgps.com/ tur nyieun akun (Jieun akun Free).
2. Asup tur klik dina “GPS Trackers”.
3. Tambahkeun Tracker Anjeun (Tracker) ngaklik “Tambahkeun anyar GPS Tracker”:

      – Pilih alat nu, bisi kuring, TK103 nu
      – Milih ngaran pikeun alat nu, bisa make atawa lisénsi plat
      – Jumlah Laporan IMEI of Tracker Anjeun
       (Meunangkeun hal nu IMEI ngirim hiji SMS ka Tracker anjeun kalayan paréntah “imei123456”)

4. Saatos nambahkeun Tracker Anjeun, klik dina “Tembongkeun dina peta” tur siap, Eta mintonkeun peta sarta posisi Tracker Anjeun (mobil).

Situs resmi CorvusGPS Anjeun manggihan manual pamaké pikeun TK102 na TK103 GPS Tracker.

Duanana loka ogé nawarkeun setélan metot séjén, kaasup rupa-rupa peta.

dengekeun / Monitor

Anjeun bisa ninggalkeun Tracker dina jalan “Monitor” ngadangu sagalana sabudeureun.

ngaktipkeun dengekeun

Kirim surélék paréntah SMS handap tur ngadagoan respon “Ok Monitor”. sanggeus ieu, nelepon ka nomor télépon nu Tracker urang jeung anjeun tiasa ngadangukeun lingkungan.

monitor123456

nganonaktipkeun déngékeun

tracker123456

na acan, lamun anjeun geus maké sistem real-time sakumaha wéb TrackerHome atanapi CorvusGPS, nyieun:

GPRS123456

gerakan ngageter

fitur ieu mangrupa metot, keur anjeun dibere beja tentang lamun mobil kaluar tempat :)

Aktipkeun gerakan ngageter

Kirim surélék paréntah SMS handap tur ngadagoan respon “mindahkeun Ok”. Lamun pindahna wae, Anjeun nampa hiji SMS “pindah” kalawan koordinat.

move123456

Pareuman gerakan ngageter

nomove123456

Telefonia chip M2M – Mesin keur mesin

Anjeun tiasa make sél chip umum kalawan data packet, tapi ulah mamatahan, eta waragad teuing, duanana prepaid sakumaha rencana bulanan. na TIM, contona, tetep chip a bakal ngarugikeun rata-rata $ 35,00.

Mun rék nyimpen hiji chip mirah di Tracker Anjeun, M2M Éta undoubtedly pilihan pangalusna. Dina perwujudan ieu (M2M) anjeun bakal méakkeun rata-rata ukur $ 10,00. Salaku M2M nu biasana teu datang jeung pakét SMS (ngan data), éta alus nu nyieun setelan Mapay awal sareng chip nu boga SMS, lajeng ngan swap. Kuring dites jeung digawé sampurna.

Anjeun manggihan di pasar bebas Chip Vivo Unlimited M2M Pikeun Tracker (rencana bulanan) a R $ 10,00.

yen!

total aksés: 14537

12 resensi “Atur GPS Tracker ngakses peta dina Internét

  1. Daniel Moreira Gomes ceuk:

    Abdi hoyong nganggo program GPS Tracker V.2.0.0.2 pikeun ngatur TK103 kuring.
    Kirim surélék IP tina sambungan kuring, redireciono Porta a 9000, sagalana katuhu.
    Tapi mun anjeun tambahkeun Tracker nu pesen di handap ditembongkeun “IMEI invalidation”.
    naon ngalakukeun?
    Ti geus hatur nuhun.

  2. Reinaldo Martins ceuk:

    Kuring resep pitulung anjeun ngeunaan Tracker GPS sarta jadi Kuring keur nulis ka anjeun, Kuring digawe kasalahan sarta dihapus dina IMEI anu dina platform sakumaha Anjeun ngajarkeun, Tapi ayeuna kuring coba mun reactivate platform jeung nyebutkeun yen rekening ieu aya nu kuring kudu dihapus server, Anjeun mantuan kuring. hatur nuhun

  3. Fernando ceuk:

    Sobat teu sakumaha némbongkeun tapi asupkeun situs jeung mobil henteu dina peta nyaeta ngan dina bulao…kumaha ngalakukeun? Ieu kapaksa

    • Reginaldo ceuk:

      mobil teu sagara nalika kudu di titik anu GPS nu aya.
      Bener ieu téh masalah mana teu saurang ogé dipedar atanapi teu terang, meureun mung Cina anu dijieun situs ieu nyaho.
      Kuring kungsi ka masalah anu sarua, sababaraha video ngajarkeun kumaha carana ngadaptar GPS tapi dina praktekna euweuh kajadian méré ngarti yén situs tracking teu dianggo, kitu ogé ngabogaan sababaraha informaçãos teu boga pitulung tutorial teu nuduh Peta sagala malah sinister GPS.É.

  4. roberto Pramanik ceuk:

    Kuring boga masalah jeung IMEI, Kuring teu nampa deui sarta nyebutkeun éta salah tur geus Cale kalawan 3 imeis beuki teu ditarik, Kuring bisa nulungan pikeun manggihan naon masalahna.

  5. Manu ceuk:

    Kuring geus dituturkeun sagala parentah. The Paréntah sms nu gawe well.However I boga masalah jeung tracking GPRS. Dina web / aplikasi i tingali mobil téh offline. on mariksa status eta nyebutkeun GPRS nyaéta dina. batur pitulung

    • Antonio Gama ceuk:

      Ulah ngorondang aplikasi sabab gagal greatly. nyieun ngaliwatan ramatloka produsén sarta leuwih hadé tur kudu ngirimkeun setélan neuleu saméméh migunakeun loka.

  6. Javier Carrillo ceuk:

    Kuring boga masalah anu sarua, sagalana pisan aktif tapi teu ditémbongkeun dina peta, GPRS OFF, malah lamun suratna bener pikeun ngaktipkeun (msgs: GPRS123456 sarta diwaler GPRS OK!).
    Kumaha carana abdi tiasa ngalereskeun eta?

    Kuring boga masalah anu sarua, sagalana aya alusna tapi teu némbongkeun eta di peta, GPRS OFF, sanajan SMS kasebut katuhu (msg: GPRS123456, sarta diwaler GPRS OK!)

    Kumaha carana abdi tiasa direngsekeun eta?

Leave a Reply

alamat surélék anjeun teu bakal dipedar. widang diperlukeun anu dicirian ku *