Atur GPS Tracker ngakses peta dina Internét

Satuluyna anjeun perlu lagu mobil anjeun ku Internét, handap jalur éta, speed nu-ayeuna sareng lokasi? Atawa sugan jadi leuwih Atuda nyaho dimana batur di kulawarga anjeun? Pariksa ieu kaluar!

trackermaps

perkenalan

Kiwari kalayan jadi loba kerawanan tur kanyeri finansial, urang ngalakukeun sagalana mun teu boga karugian. Tapi goréng dibandingkeun gaduh mobil dipaling, Éta mun boga kulawarga di kasulitan dina mobil ieu, Gusti weruh dimana. sareng Tracker Anjeun moal bisa nyegah ieu ti lumangsung, tapi sahenteuna bisa neangan jeung ngirim pitulung apal kana lokasi pasti tina wahana.

Jelas tranquility pseudo ieu boga ongkos a. The Tracker télépon dibeuli keur R $ 150,00 rata-rata, geus ngajaga hiji chip teleponi Packet Data kaluar sabudeureun Sunda $ 10,00 seu sasih, atawa ngagunakeun sistem M2M (Mesin keur mesin). lajeng, patut eta atanapi henteu? sumur, everyone weruh di mana tekenan sababaraha callus, nu pantes jadi ditangtayungan atanapi henteu. Tapi sakumaha maranehna nyebutkeun “ngan teu make putting konci sanggeus panto rusak”. Kuring mutuskeun pikeun nyobaan ;)

masalah

di ditu Trackers tanaga jeung pamakéan wahana. Bisi kuring, Mah nuju TK103A a (Coban), lantaran ide éta nempatkeun dina mobil keur nangkep jalur akrab tangtu. Tapi masalahna éta pas télépon dibeuli GPS a Tracker, taya sahijieun wants to be ngirim Paréntah sarta narima koordinat SMS (naskah). Éta boring! Rék ningali “hal éta” euweuh peta, real-time. Kitu datangna dina!

Kuring dites tilu sistim peta online pikeun crawlers. Éta kabéh lumpat ka kapuasan dina:
1) GPS-Trace (oranyeu – bebas).
2) TrackerHome (“server 1”: IP 202.104.150.75 – bebas).
3) CorvusGPS (pamayaran – $0.02/poe)

leyuran

Aya dua hambalan Konfigurasi anu bakal dijelaskeun dihandap:
1) Netepkeun dina Tracker (euweuh hal, TK103 nu)
2) Netepkeun Loka / Sistim Web nu ngarebut koordinat ka Gunung di peta.

Kuring baris demonstrate konfigurasi nu ngagunakeun GPS-Trace, TrackerHome na CorvusGPS, Ieu nepi ka anjeun milih, tapi niatna nyarankeun Anjeun ngagunakeun Chip M2M sarta GPS-Trace.

Sateuacan Anjeun, mertimbangkeun yén Tracker Anjeun (alat TK103A) geus aya operasi pinuh, istilah sanésna, narima paréntah dikirim via SMS ku administrator sél, Naon anjeun =)

Upami anjeun teu acan rengse jadi, nyandak katingal di ieu TK103 manual dina Portugis. Dasarna Anjeun ngan perlu nambahkeun jumlahna tina authorizing sél Anjeun Tracker narima jeung ngirim pesen.

Sangkan sagalana karya, pastikeun yén chip anjeun boga rencana pesen téks (SMS) jeung data (Internét) diaktipkeun. Anjeun tiasa nguji ku nempatkeun chip Anjeun (ngalakukeun Tracker) sél, nyieun ngirim test SMS na navigasi saméméh putting eta di Tracker pikeun ngamimitian pangaturan.

instalasi Tracker

CATETAN:
Lamun anjeun menta teknisi ka install Tracker anjeun dina mobil, pastikeun yén nagara éta bakal nempatkeun anteneu GPS jeung anteneu GSM nu asalna dina Panapak nu, lokasi cocok jero mobil.

Eta geus jadi hiji lokasi strategis supaya mobil bagian padet / logam moal ngakibatkeun gangguan jeung ngurangan sinyal satelit (GPS) jeung telepon (GSM). sabalikna, screening bakal flawed sabab Tracker nu moal bisa ménta (GPS) sarta ngirimkeun (GSM) nu geografis koordinat data leres tur nembongkeun dina peta bakal impaired (-usulna teu jelas).

teu YouTube boga sababaraha video dijelaskeun mana pangalusna pikeun posisi anteneu nu.

panggung 1 – Netepkeun dina Tracker

penting:
– Setelan ieu teh TK103A Tracker, sanajan mungkin dianggo dina model sejen sarupa.
– Kana tatanan démo, urang nganggo sandi standar anu geus 123456, Tapi anjeun bisa ngarobahna upami anjeun hoyong (Tempo manual disebut tadi).
– mun anjeun asupkeun, nganggo huruf kapital / aksara leutik persis saperti ditémbongkeun dina unggal paréntah.
– Nempatkeun mobil anjeun dina hiji tempat kabuka (teu jero garasi)

Kuring baris daptar sagala paréntah sequentially na, sanggeus éta, ngajelaskeun aranjeunna. Ku kituna didieu téh konfigurasi lengkep Tracker nu maké TK103 Chip Vivo M2M sarta GPS-Trace Maps. Kirim surélék ka pesen SMS handap ti handphone anjeun ka angka chip Tracker urang:

admin123456 5561983030102 //ngamungkinkeun télépon pikeun ngirim Paréntah. mulih: "admin ok!"
password123456 112233 //sandi robah 123456 keur 112233. Milih kecap akses 6 angka
begin112233 //mulih: "begin ok!"
GPRS112233 //mulih: "GPRS OK!"
adminip112233  193.193.165.166 20558
APN112233 pinter.m2m.vivo.jeung.br
up112233 hirup hirup //mulih: "user,sandi ok!"
fix030 s***n112233

sakumaha ceuk kuring, luhur I dipaké dina GPS-Trace Konfigurasi + M2M live. di handap, Kuring bakal ninggalkeun siap sababaraha kombinasi séjén setelan, lamun milih server peta sejen tur pamawa sejen (meulah). Urang kudu genep conto, milih ngan hiji! Atur naha ngagunakeun GPS-Trace, TrackerHome atanapi CorvusGPS na, ti mobile Anjeun, ngirim talatah SMS handap ti handphone anjeun ka angka chip Tracker urang:

1)GPS-Trace + M2M live

begin123456
GPRS123456
adminip123456 193.193.165.166 20558
APN123456 pinter.m2m.vivo.jeung.br
up123456 hirup hirup
fix030 s***n123456

4)GPS-Trace + Tim

begin123456
GPRS123456
adminip123456 193.193.165.166 20558
APN123456 Tim.br
up123456 Tim Tim
fix030 s***n123456

2)TrackerHome + M2M live

begin123456
GPRS123456
adminip123456 202.104.150.75 9000
APN123456 pinter.m2m.vivo.jeung.br
up123456 hirup hirup
fix030 s***n123456

5)TrackerHome + Tim

begin123456
GPRS123456
adminip123456 202.104.150.75 9000
APN123456 Tim.br
up123456 Tim Tim
fix030 s***n123456

3) CorvusGPS + M2M live

begin123456
GPRS123456
adminip123456 85.159.212.95 31200
APN123456 pinter.m2m.vivo.jeung.br
up123456 hirup hirup
fix030 s***n123456

6)CorvusGPS + Tim

begin123456
GPRS123456
adminip123456 85.159.212.95 31200
APN123456 Tim.br
up123456 Tim Tim
fix030 s***n123456

paréntah Pedaran

parentah (conto) gambaran
begin123456 Ayeuna damel reset dina sakabéh setting kana standar pabrik
GPRS123456 Atur Tracker keur modeu GPRS (standar kasebut SMS). Hal ieu ngabalukarkeun pesen bisa dikirim ka server a dina Internet tinimbang pesen téks (SMS)
APN123456 tim.br Susunan APN pikeun GPRS Anjeun. Ngaran Acess Point (APN) Eta ngidinan Anjeun pikeun nyambung ka panyadia layanan Internet Anjeun. Konfigurasi Ieu gumantung kana chip nu keur ngagunakeun. Anjeun tiasa konsultasi daptar ieu sadayana APN: https://www.followmee.com/APNList.aspx
adminip123456 202.104.150.75 9000 Susunan nu IP na peta panto panyadia. Anjeun kudu milih nganggo GPS-Trace, TrackerHome atanapi CorvusGPS, lantaran tiap boga na IP husus / port.
Tim Tim up123456 Nyetél ngaran pamaké sarta sandi GPRS sambungan APN
fix030 s *** n123456 Nyetél waktos nu Tracker bakal ngalaporkeun koordinat. dina hal ieu, unggal 30 detik.

panggung 2 – Netepkeun Maps Loka

Pikeun meunangkeun IMEI of Tracker Anjeun (TK103), ngirim talatah SMS handap ti handphone anjeun ka angka chip Tracker urang:

imei123456 //123456 Ieu téh mangrupa sandi standar, atawa ngaganti ku sandi anjeun. mulih: nomer IMEI

GPS-Trace

Lamun milih ngagunakeun GPS-Trace, ngalakukeun di handap:
1. nganjang http://gps-trace.com/, tur pilih “Daptar” jeung “Jieun rekening haratis” mun nyieun hiji akun.
2. asup http://orange.gps-trace.com/ dimimitian setelan.
3. Klik tombol “Aktipkeun” sarta eusian huma:
      – nami: Lempeng atanapi modél mobil anjeun,
      – alat Tipe: GPS103-B,
      – ID wungkul: nomor IMEI anjeun,
      – Jumlah telepon: Jumlah chip dina Panapak nu (ex: +556198761234),
      – Sandi ngakses alat nu: sandi Tracker
4. Nalika simpen jeung nutup layar nu saencana, Tracker anjeun bakal muncul dina sisi katuhu. Lamun sagalana digawé kaluar, hiji ikon bakal ngahurungkeun héjo, mintonkeun dina peta posisi Tracker Anjeun.

nyarios: bisi kuring, Ikon ieu ngan aktip sarta nyukcruk ngan mecenghul dina peta sanggeus sababaraha menit, sanggeus kuring walked kalayan mobil.

Upami Anjeun gaduh patarosan salajengna, lalajo video nu Clebson Cianjur “CARA pikeun ngadaptar AND Tracker TK103 303 NO loka DA jeruk”:

di ditu, acan, hiji aplikasi pikeun alat nu bagerak sadia dina Google Play e ios.

TrackerHome

Lamun milih ngagunakeun TrackerHome nu, ngalakukeun di handap:
1. nganjang http://www.gpstrackerxy.com/, tur pilih Server1 teras klik “ngadaptar” mun nyieun hiji akun (Meunangkeun hal nu IMEI ngirim hiji SMS ka Tracker anjeun kalayan paréntah “imei123456”).
2. Asup tur klik menu nu “Setélan sistem> Terminal Manajemén” nambahkeun Tracker Anjeun.
3. Klik tombol “nambah” sarta eusian huma:
      – IMEI No: nomor IMEI anjeun,
      – nami: Lempeng atanapi modél mobil anjeun, e
      – model: Milih pilihan Lagu
4. Nalika simpen jeung nutup layar nu saencana, Tracker anjeun bakal muncul dina sisi kenca. Lamun sagalana digawé kaluar, hiji ikon bola robah jadi hejo, mintonkeun dina peta posisi Tracker Anjeun.

CorvusGPS

Lamun milih nganggo CorvusGPS, ngalakukeun di handap:
1. nganjang https://corvusgps.com/ tur nyieun akun (Jieun akun Free).
2. Asup tur klik dina “GPS Trackers”.
3. Tambahkeun Tracker Anjeun (Tracker) ngaklik “Tambahkeun anyar GPS Tracker”:
      – Pilih alat nu, bisi kuring, TK103 nu
      – Milih ngaran pikeun alat nu, bisa make atawa lisénsi plat
      – Jumlah Laporan IMEI of Tracker Anjeun
       (Meunangkeun hal nu IMEI ngirim hiji SMS ka Tracker anjeun kalayan paréntah “imei123456”)
4. Saatos nambahkeun Tracker Anjeun, klik dina “Tembongkeun dina peta” tur siap, Eta mintonkeun peta sarta posisi Tracker Anjeun (mobil).

Situs resmi CorvusGPS Anjeun manggihan manual pamaké pikeun TK102 na TK103 GPS Tracker.

Duanana loka ogé nawarkeun setélan metot séjén, kaasup rupa-rupa peta.

penting: Disarankeun, sanggeus Konfigurasi, roll a 5 a 15 menit kalayan kandaraan hijina pikeun mempermudah identifikasi of Tracker kalayan server peta (newak / pangiriman data).

dengekeun / Monitor

Anjeun bisa ninggalkeun Tracker dina jalan “Monitor” ngadangu sagalana sabudeureun.

ngaktipkeun dengekeun

Kirim surélék paréntah SMS handap tur ngadagoan respon “Ok Monitor”. sanggeus ieu, nelepon ka nomor télépon nu Tracker urang jeung anjeun tiasa ngadangukeun lingkungan.

monitor123456

nganonaktipkeun déngékeun

tracker123456

na acan, lamun anjeun geus maké sistem real-time sakumaha wéb TrackerHome atanapi CorvusGPS, nyieun:

GPRS123456

gerakan ngageter

fitur ieu mangrupa metot, keur anjeun dibere beja tentang lamun mobil kaluar tempat :)

Aktipkeun gerakan ngageter

Kirim surélék paréntah SMS handap tur ngadagoan respon “mindahkeun Ok”. Lamun pindahna wae, Anjeun nampa hiji SMS “pindah” kalawan koordinat.

move123456

Pareuman gerakan ngageter

nomove123456

Telefonia chip M2M – Mesin keur mesin

Anjeun tiasa make sél chip umum kalawan data packet, tapi ulah mamatahan, eta waragad teuing, duanana prepaid sakumaha rencana bulanan. na TIM, contona, tetep chip a bakal ngarugikeun rata-rata $ 35,00.

Mun rék nyimpen hiji chip mirah di Tracker Anjeun, M2M Éta undoubtedly pilihan pangalusna. Dina perwujudan ieu (M2M) anjeun bakal méakkeun rata-rata ukur $ 10,00. Salaku M2M nu biasana teu datang jeung pakét SMS (ngan data), éta alus nu nyieun setelan Mapay awal sareng chip nu boga SMS, lajeng ngan swap. Kuring dites jeung digawé sampurna.

Anjeun manggihan di pasar bebas Chip Vivo Unlimited M2M Pikeun Tracker (rencana bulanan) a R $ 10,00.

yen!

total aksés: 179202

38 resensi “Atur GPS Tracker ngakses peta dina Internét

  1. Daniel Moreira Gomes ceuk:

    Abdi hoyong nganggo program GPS Tracker V.2.0.0.2 pikeun ngatur TK103 kuring.
    Kirim surélék IP tina sambungan kuring, redireciono Porta a 9000, sagalana katuhu.
    Tapi mun anjeun tambahkeun Tracker nu pesen di handap ditembongkeun “IMEI invalidation”.
    naon ngalakukeun?
    Ti geus hatur nuhun.

  2. Reinaldo Martins ceuk:

    Kuring resep pitulung anjeun ngeunaan Tracker GPS sarta jadi Kuring keur nulis ka anjeun, Kuring digawe kasalahan sarta dihapus dina IMEI anu dina platform sakumaha Anjeun ngajarkeun, Tapi ayeuna kuring coba mun reactivate platform jeung nyebutkeun yen rekening ieu aya nu kuring kudu dihapus server, Anjeun mantuan kuring. hatur nuhun

  3. Fernando ceuk:

    Sobat teu sakumaha némbongkeun tapi asupkeun situs jeung mobil henteu dina peta nyaeta ngan dina bulao…kumaha ngalakukeun? Ieu kapaksa

    • Reginaldo ceuk:

      mobil teu sagara nalika kudu di titik anu GPS nu aya.
      Bener ieu téh masalah mana teu saurang ogé dipedar atanapi teu terang, meureun mung Cina anu dijieun situs ieu nyaho.
      Kuring kungsi ka masalah anu sarua, sababaraha video ngajarkeun kumaha carana ngadaptar GPS tapi dina praktekna euweuh kajadian méré ngarti yén situs tracking teu dianggo, kitu ogé ngabogaan sababaraha informaçãos teu boga pitulung tutorial teu nuduh Peta sagala malah sinister GPS.É.

  4. roberto Pramanik ceuk:

    Kuring boga masalah jeung IMEI, Kuring teu nampa deui sarta nyebutkeun éta salah tur geus Cale kalawan 3 imeis beuki teu ditarik, Kuring bisa nulungan pikeun manggihan naon masalahna.

  5. Manu ceuk:

    Kuring geus dituturkeun sagala parentah. The Paréntah sms nu gawe well.However I boga masalah jeung tracking GPRS. Dina web / aplikasi i tingali mobil téh offline. on mariksa status eta nyebutkeun GPRS nyaéta dina. batur pitulung

    • Antonio Gama ceuk:

      Ulah ngorondang aplikasi sabab gagal greatly. nyieun ngaliwatan ramatloka produsén sarta leuwih hadé tur kudu ngirimkeun setélan neuleu saméméh migunakeun loka.

  6. Javier Carrillo ceuk:

    Kuring boga masalah anu sarua, sagalana pisan aktif tapi teu ditémbongkeun dina peta, GPRS OFF, malah lamun suratna bener pikeun ngaktipkeun (msgs: GPRS123456 sarta diwaler GPRS OK!).
    Kumaha carana abdi tiasa ngalereskeun eta?

    Kuring boga masalah anu sarua, sagalana aya alusna tapi teu némbongkeun eta di peta, GPRS OFF, sanajan SMS kasebut katuhu (msg: GPRS123456, sarta diwaler GPRS OK!)

    Kumaha carana abdi tiasa direngsekeun eta?

  7. irineucampos ceuk:

    halo , Kuring ngabogaan kasulitan nyambungkeun kana noong Tracker 103, dijieunna step by step , Kuring dipariksa telepon , tapi nanaon teu nyambung dina loka , geus paréntah ku sms blz, ta katuhu kabeh, gawéna heran.

  8. soré alus, Kuring nyoba ngadaptar Tracker kuring, tapi nyebutkeun yen IMEI kasebut sah, Kuring nyokot jumlah kalayan SMS na TBM jumlah anu sarua hadir di kotak..
    Abdi peryogi ngahurungkeun hal ?

  9. Midian Ribeiro ceuk:

    good morning, ratreador abdi unresponsive tapi taya kalawan sms rumaja, Abdi teu tiasa mareuman atanapi ngaktipkeun jeung sia tapi, kumaha ceunah manehna deui jawaban, Coz nu sms meunang nanaon.

  10. Val Max ceuk:

    Sobat hoyong nyimpen 30 trackers dina register tunggal di Oranyeu. Kumaha carana abdi tiasa ngadamel? Anjeun ngagaduhan akun mayar?

  11. soré alus!
    Kuring diusahakeun ngonpigurasikeun IP kuring ngeunaan tracker dina situs éta sareng ngawartosan yén parantos aya sandi anu kadaptar. kumaha kuring nyobian cageur deui??

  12. NANCY VALLADARES ceuk:

    GOLONGAN GURU SAHA NU TUNGGU KANG TRACKER HOME TRACKER DAN ITU GALAKNA KUMAHA, SIEUN NU DENGAN GAMPANG NAPI AKU GRATIS SATU UNIT UNIT HENTEU LAIN HENTEU LONGER GO CAHAYA IN GRAY ?

    AND KUNG NINI DENGAN BATAL

  13. mario Chavez ceuk:

    pantun wengi alus maneh bisa nulungan kuring nyetél GPS Tracker kuring sarta saprak Abdi di mexico jeung lokasi ngirimkeun kuring di Cina salaku I do pikeun ED di mem Spanyol

  14. DENIS HERLAN ceuk:

    HADU AFTERNOON, ING AKU TEGANG UNTUK DAFTAR 5 ORGAGE TRACKER, KARU DENGAN HENTEU DENGAN APAKAH JENIS KEJAYAAN GUNA, TRACKER SAYA DAN A TK 103-B, Hatur nuhun

    • halo, tambang mangrupikeun TK103 sareng kadaptar dina Oranyeu salaku GPS103-B, sakumaha anu dinyatakeun dina Pos. Ieu damel, Kuring malah nganggo App maranéhna dina ponsel kuring (FREE). spoke!

  15. wengi alus, Tuh sagala konfigurasi sapertos anu dijelaskeun…. sadayana jalan-jalan didamel deui… tapi….
    unggal dinten , henteu aya jaman 21:00 ka 00:00, unit mana offline di website…. saatos waktos éta dianggo deui normal…. Kuring terang tracker éta tiasa jalanna leres, sabab meres via SMS.

    Gaduh saha waé anu ngagaduhan masalah ieu ? terang kumaha pikeun ngajawab ?

    hatur nuhun

    • Admilson Nahmias ceuk:

      Kuring kungsi ka masalah sarua jeung kapanggih nanaon dina Internét, dugi teknisi a mantuan kuring, ngan ngirim SMS handap ka Tracker Anjeun:

      waktos zone123456 0

      Recalling yén Jumlah 1 a 6 Ieu téh mangrupa sandi standar, lamun geus robah, nempatkeun sandi anjeun

  16. geleng ceuk:

    Kuring parantos ngadaptarkeun tim di tracker bumi tapi moal ngantep kuring asup tina PC éta nyarios yén upami kuring gaduh halaman sareng kuring henteu tiasa nuturkeun unit ti dinya
    naha anjeun tiasa ngabantosan kuring ?

  17. wilson ferreira SMP ceuk:

    GPS 303 GSM GPRS Tracker 303g jalan dinten normal dugi sagala 21 jam nyaéta ngeunaan sangkan aya sanggeus tengah wengi ZAP deui kuring normal 63 9*******8

  18. Jessica ceuk:

    Wilujeng enjing abdi gps muncul di sagara sadayana biru henteu damel di tracker bumi punten aya jalma anu terang solusi na. Sadaya sms saé tapi dina platform na henteu tiasa dianggo

  19. Luis A. Tinoco ceuk:

    Abdi peryogi bantosan, saprak kuring hoyong ngonpigurasi mareuman jauh teras mulangkeun jauh, sanés ku ku SMS, ngajantenkeun sacara nyambung.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun teu bakal dipedar. widang diperlukeun anu dicirian ku *