Konfiguro GPS Tracker për të hyrë në harta në internet

Kështu që ju duhet për të gjetur makinën tuaj në Internet, pas rrugës, shpejtësia në kohë reale dhe vendin? Apo ndoshta të marrë më shumë paqe e mendjes duke e ditur se ku dikush në familjen tuaj? Kontrolloni këtë!

trackermaps

paraqitje

Në ditët e sotme me aq shumë pasiguri dhe vështirësive financiare, Ne bëjmë gjithçka që të mos ketë humbje. Por më keq se të paturit e një makinë të vjedhur, Ajo është që të ketë një familje në vështirësi në këtë makinë, Zoti e di se ku. me a ndjekës ju nuk do të jetë në gjendje për të parandaluar këtë të ndodhë, por të paktën ju mund të kërkoni dhe për të dërguar ndihmë të dinë vendndodhjen e saktë të automjetit.

Natyrisht kjo qetësi pseudo ka një kosto. Tracker ju bleni për R $ 150,00 mesatarisht, tashmë mbajtjen e një telefoni chip Packet Dhënat jashtë rreth R $ 10,00 mujor, duke përdorur M2M Sistemit (Makinë në makinë). dhe pastaj, ia vlen apo jo? mirë, të gjithë e di se ku e shtyn kallo, cila meriton të jenë të mbrojtur ose jo. Por, siç thonë ata “thjesht nuk e përdorin vënë kyçin pas derës thyer”. I vendosur për të provoni ;)

problem

atje gjurmuesit personeli dhe përdorimi automjet. Në rastin tim, I bleu një TK103A (Coban), sepse ideja ishte për të vënë në makinë për të monitoruar disa shtigje të njohura. Por problemi është se kur ju bleni një GPS ndjekës, askush nuk dëshiron të jetë i dërgimit të komandave dhe marrjen koordinon SMS (tekst). Kjo është e mërzitshme! Ju doni të shihni “gjë” asnjë hartë, në kohë reale. Pra, të vijë në!

I testuar tri sisteme të hartave online për crawlers. Ata të gjithë u zhvillua për kënaqësinë:
1) GPS-Trace (portokall – falas).
2) TrackerHome (“server 1”: IP 202.104.150.75 – falas).
3) CorvusGPS (pagesë – $0.02/ditë)

zgjidhje

Ka qenë dy Attafas konfigurimi që do të përshkruhen më poshtë:
1) Vendosja në Tracker (asnjë rast, TK103)
2) Vendosja e site / sistem web që kap koordinatat në malin e hartave.

Unë do të demonstrojë konfigurimin duke përdorur GPS-Trace, TrackerHome dhe ose CorvusGPS, Kjo është deri në ju që të zgjidhni, por unë fuqimisht ju rekomandojmë të përdorni një M2M Chip dhe GPS trace.

Para se të filloni, konsiderojnë se Tracker tuaj (pajisja TK103A) tashmë në veprim të plotë, me fjalë të tjera, pranuar komandat e dërguara përmes SMS nga administratori i qelizës, Cilat janë ju =)

Nëse ju nuk e keni bërë këtë, hidhini një sy në këtë manual TK103 në portugalisht. Në thelb ju vetëm duhet të shtoni numrin e autorizon tuaj celular ndjekës marrjen dhe dërgimin e mesazheve.

Për të bërë punë gjithçka, sigurohuni që chip juaj ka plan mesazh tekst (SMS) dhe të dhënat (internet) aktivizuar. Ju mund ta provoni këtë duke vendosur chip tuaj (bëj ndjekës) një qelizë, duke e bërë SMS dhe navigacion dërgimin testin para se të vënë atë në ndjekës për të filluar parametrat.

instalimi Tracker

SHËNIM:
Kur ju kërkoni një teknik për të instaluar Tracker tuaj në makinë, të sigurt se ajo do të vënë antenën GPS dhe GSM antenë që vjen në tracker, në një vend të përshtatshëm brenda makinës.

Ajo duhet të jetë një vend strategjik në mënyrë që makina pjesët e ngurta / metal nuk do të shkaktojë ndërhyrje dhe për të zvogëluar sinjal satelitor (GPS) dhe telefonia (GSM). ndryshe, shqyrtimit do të jetë me të meta, sepse tracker nuk mund të marrin (GPS) dhe të transmetojë (GSM) gjeografike koordinuar të dhënat siç duhet dhe të shfaqin në hartë do të jetë i zhvlerësuar (i pasigurt).

jo YouTube ka disa video të shpjeguar se ku më e mirë për pozicionin e antenës.

fazë 1 – Vendosja në Tracker

E RËNDËSISHME:
– Kjo vendosje është Tracker TK103A, edhe pse ajo mund të punojnë në modele të tjera të ngjashme.
– Për të porositur demonstratë, ne do të përdorim fjalëkalimin e parazgjedhur që është 123456, por ju mund të ndryshojë atë nëse doni (Shih manualin e lartpërmendur).
– kur të hyjë në, përdorin shkronja të mëdha / vogle pikërisht siç tregohet në çdo komandë.
– Vënë makinën tuaj në një vend Open (Nuk garazh brenda)

Unë do listë të gjitha komandat sekuenciale dhe, pas, shpjegojë ato. Kështu që këtu është një konfiguracion i plotë i tracker TK103 përdorur Chip Vivo M2M dhe GPS trace Maps. Dërgoni mesazhet e mëposhtme SMS nga telefoni juaj celular me numrin chip tracker-së:

admin123456 5561983030102 //lejon telefonit tuaj të komandave të dërgimit. kthimet: "admin ok!"
password123456 112233 //ndryshimi fjalëkalimin 123456 për 112233. Zgjidh një fjalëkalim 6 shifër
begin112233 //kthimet: "begin ok!"
GPRS112233 //kthimet: "GPRS OK!"
adminip112233 193.193.165.166 20558
APN112233 zgjuar.M2M.vivo.me.br
up112233 gjallë të gjallë //kthimet: "user,fjalëkalimi ok!"
fix030 s***n112233

siç thashë, mbi të përdorur GPS-Trace Konfigurimi + M2M jetojnë. poshtë, Unë do të të lë gati disa kombinime të tjera të settings, në qoftë se ju zgjidhni server tjetër hartë dhe një tjetër transportues (patate të skuqura). Ne kemi gjashtë shembuj, zgjidhni vetëm një! Vendosur për të përdorur GPS-Trace, TrackerHome ose CorvusGPS dhe, nga celulari juaj, të dërgoni mesazhe mëposhtme SMS nga telefoni juaj celular me tracker nga numri chip:

1)GPS-Trace + M2M jetojnë

begin123456
GPRS123456
adminip123456 193.193.165.166 20558
APN123456 zgjuar.M2M.vivo.me.br
up123456 vivo vivo
fix030 s***n123456

4)GPS-Trace + Tim

begin123456
GPRS123456
adminip123456 193.193.165.166 20558
APN123456 tim.br
up123456 tim tim
fix030 s***n123456

2)TrackerHome + M2M jetojnë

begin123456
GPRS123456
adminip123456 202.104.150.75 9000
APN123456 zgjuar.M2M.vivo.me.br
up123456 vivo vivo
fix030 s***n123456

5)TrackerHome + Tim

begin123456
GPRS123456
adminip123456 202.104.150.75 9000
APN123456 tim.br
up123456 tim tim
fix030 s***n123456

3) CorvusGPS + M2M jetojnë

begin123456
GPRS123456
adminip123456 85.159.212.95 31200
APN123456 zgjuar.M2M.vivo.me.br
up123456 vivo vivo
fix030 s***n123456

6)CorvusGPS + Tim

begin123456
GPRS123456
adminip123456 85.159.212.95 31200
APN123456 tim.br
up123456 tim tim
fix030 s***n123456

komanda Përshkrimi

komandë (shembull) përshkrim
begin123456 Kjo e bën një reset në të gjitha mjedis të fabrikës default
GPRS123456 Set Tracker për regjimin GPRS (default është SMS). Kjo shkakton mesazhe të dërguar në një server në internet në vend të mesazheve me tekst (SMS)
APN123456 tim.br Vendos APN për GPRS tuaj. Emri Acess Point (APN) Kjo ju lejon të lidheni me ofruesin tuaj të shërbimit të internetit. Ky konfigurim varet nga chip që ju jeni duke përdorur. Ju mund të konsultohen këtë listë të gjitha APN: https://www.followmee.com/APNList.aspx
adminip123456 202.104.150.75 9000 Përcakton IP dhe hartat provider derën. Ju duhet të zgjidhni për të përdorur GPS-Trace, TrackerHome ose CorvusGPS, sepse secili ka të veçantë IP e tij / port.
Ekipi Ekipi up123456 Vendosni emrin dhe fjalëkalimin lidhjes GPRS APN
fix030 s *** n123456 Konfiguro intervali kohor se Tracker do të raportojë koordinatat. në këtë rast, çdo 30 sekonda.

fazë 2 – Vendosja e Maps Faqes

Për të marrë IMEI të tracker tuaj (TK103), të dërgoni mesazhe mëposhtme SMS nga telefoni juaj celular me tracker nga numri chip:

imei123456 //123456 Kjo është fjalëkalimin e parazgjedhur, ose zëvendësuar me fjalëkalimin tuaj. kthimet: numri IMEI

GPS-Trace

Nëse keni zgjedhur për të përdorur GPS-Trace, veproni si më poshtë:
1. vizitë http://gps-trace.com/, dhe të zgjedhin “Hyni” dhe “Krijo një llogari falas” për të krijuar një llogari.
2. Identifikohu http://orange.gps-trace.com/ për të filluar konfigurimin.
3. Klikoni butonin “Aktivizoni” dhe plotësoni fushat:
      – emër: Pjatë apo modelin e automjetit tuaj,
      – Device Type: GPS103-B,
      – ID vetëm: numrin tuaj IMEI,
      – Numri i telefonit: Numri chip në tracker (ish: +556198761234),
      – Fjalëkalimi për të hyrë në pajisjen: fjalëkalimi Tracker
4. Kur ruani dhe të mbyllur ekranin e mëparshëm, Tracker juaj do të shfaqet në anën e djathtë. Nëse çdo gjë ka punuar jashtë, një ikonë do të kthehet e gjelbër, shfaqur në hartë pozitën e Tracker tuaj.

vërejtje: në rastin tim, ikona ishte vetëm aktiv dhe ndjekja shfaq vetëm në hartë, pas pak minutash, pasi kam ecur me makinë.

Nëse keni pyetje të mëtejshme, watch video Clebson Lima “SI për të regjistruar dhe tracker TK103 303 NO SITE DA ORANGE”:

atje, ende, një kërkesë për pajisje të lëvizshme në dispozicion në Google Play e IOS.

TrackerHome

Nëse keni zgjedhur për të përdorur TrackerHome, veproni si më poshtë:
1. vizitë http://www.gpstrackerxy.com/, dhe zgjidhni Server1 dhe klikoni “Regjistrohu” për të krijuar një llogari (Merrni më të IMEI dërguar një SMS për Tracker tuaj me komandën “imei123456”).
2. Identifikohu dhe klikoni menunë “Cilësimet e sistemit> Menaxhimi Terminal” për të shtuar Tracker tuaj.
3. Klikoni butonin “shtoj” dhe plotësoni fushat:
      – IMEI No: numrin tuaj IMEI,
      – emër: Pjatë apo modelin e automjetit tuaj, e
      – model: Zgjidhni opsionin Track
4. Kur ruani dhe të mbyllur ekranin e mëparshëm, Tracker juaj do të shfaqet në anën e majtë. Nëse çdo gjë ka punuar jashtë, një ikonë top bëhet e gjelbër, shfaqur në hartë pozitën e Tracker tuaj.

CorvusGPS

Nëse keni zgjedhur për të përdorur CorvusGPS, veproni si më poshtë:
1. vizitë https://corvusgps.com/ dhe për të krijuar një llogari (Krijo një llogari falas).
2. Identifikohu dhe klikoni mbi “gjurmuesit GPS”.
3. Shto Tracker tuaj (ndjekës) klikuar “Shto GPS Tracker ri”:
      – Zgjidhni pajisjen, në rastin tim, TK103
      – Zgjidhni një emër për pajisjen, mund të jetë make ose licencës pjatë
      – Raporti IMEI numri i Tracker tuaj
       (Merrni më të IMEI dërguar një SMS për Tracker tuaj me komandën “imei123456”)
4. Pas duke shtuar Tracker tuaj, klikoni mbi “Trego në hartën” dhe të gatshëm, Ajo tregon një hartë dhe pozitën e Tracker tuaj (makinë).

Në faqen zyrtare të CorvusGPS ju të gjeni të manual anëtarit para TK102 e TK103 GPS Tracker.

Të dy vende gjithashtu ofrojnë cilësimet e tjera interesante, duke përfshirë llojet e ndryshme të hartave.

E RËNDËSISHME: Është e rekomanduar, pas konfigurimin, a roll 5 një 15 minuta me automjet vetëm për të lehtësuar identifikimin e tracker nga harta serverat (capture transmetimit / të dhënave).

dëgjim / monitor

Ju mund të lënë Tracker në rrugë “monitor” për të dëgjuar çdo gjë rreth e rrotull.

mundësuar dëgjuar

Dërgo SMS komandën më poshtë dhe prisni për përgjigje “Monitor Ok”. pas kësaj, të bëjë një telefonatë në numrin e telefonit tracker dhe ju mund të dëgjoni në mjedis.

monitor123456

dëgjuarit disable

tracker123456

dhe ende, nëse ju jeni duke përdorur një sistem kohë reale si TrackerHome WEB ose CorvusGPS, bëj:

GPRS123456

alarm lëvizje

Ky funksion është interesante, sepse ju jeni të njoftuar nëse makinën në vendin e vet :)

Aktivizo alarm lëvizje

Dërgo SMS komandën më poshtë dhe prisni për përgjigje “Leviz Ok”. Nëse ndonjë lëvizje, ju merrni një SMS “veprim” me koordinatat.

move123456

alert Disable lëvizje

nomove123456

M2M chip telefonit – Makinë në makinë

Ju mund të përdorni një qelizë të përbashkët chip me të dhënat pako, por unë nuk e këshillojnë, ajo kushton shumë, edhe parapaguar si planit mujor. na TIM, për shembull, të mbajë një çip do të kushtojë mbi $ mesatare 35,00.

Në qoftë se ju doni të mbani një çip të lirë në tracker tuaj, M2M Kjo është padyshim alternativa më e mirë. Në këtë mishërim (M2M) ju do të shpenzojnë mesatarisht vetëm $ 10,00. Si M2M zakonisht nuk vijnë me paketë SMS (vetëm të dhënat), është mirë që ju të bëni cilësimet fillestare servil me një çip që ka SMS, atëherë vetëm të bie në ujdi. I testuar dhe ka punuar të përkryer.

Ju gjeni në tregun e lirë Chip Vivo Unlimited M2M To Tracker (Plani mujor) a R $ 10,00.

që!

gjithsej accesses: 179202

38 komente “Konfiguro GPS Tracker për të hyrë në harta në internet

 1. Daniel Moreira Gomes tha:

  Unë do të doja të përdorin programin GPS Tracker V.2.0.0.2 për të menaxhuar TK103 tim.
  Dërgo IP lidhjen time, redireciono a Porta 9000, çdo gjë e drejtë.
  Por kur ju shtoni tracker mesazhin e mëposhtëm paraqitet “IMEI pavlefshmëria”.
  çfarë?
  Nga tashmë faleminderit.

 2. Reinaldo Martins tha:

  I liked për ndihmën tuaj në lidhje Tracker GPS dhe kështu që unë jam me shkrim për ju, Unë bëra një gabim dhe fshirë IMEI që ishte në platformë si ju mësuar, por tani unë të përpiqet për të riaktivizuar platformën dhe thotë se kjo llogari ekziston që unë duhet të fshini server, ju më ndihmoni. falemnderit

 3. Fernando tha:

  Miku ka si tregoi, por unë të hyjë në vend dhe makina nuk është në hartë është vetëm në ngjyrë blu…si mund të? Kjo ka detyruar

  • Reginaldo tha:

   Makina nuk është oqeani kur ajo duhet të jetë në pikën se GPS ndodhet.
   Me të vërtetë ky është një problem që askush nuk shpjegohet ose nuk e di, ndoshta vetëm kinezët që e krijuan këtë faqe di.
   Unë kisha të njëjtin problem, disa video mësim se si të regjistroheni GPS, por në praktikë asgjë nuk ndodh jep të kuptojnë se ndjekja faqe nuk punon, si dhe ka pak informaçãos dhe nuk kanë asnjë ndihmë tutorial nuk akuzojnë ndonjë veprim edhe GPS.É keq.

 4. roberto martinez tha:

  Unë kam një problem me IMEI, Unë nuk e pranoj atë dhe thotë se është e gabuar dhe tashmë Cale me 3 imeis më shumë dhe nuk u tërhoq, Unë mund të ndihmojë për të gjetur se çfarë problemi.

 5. Manu tha:

  I kam ndjekur të gjitha udhëzimet. Komandat SMS janë duke punuar well.However Unë kam një problem me ndjekjen GPRS. Në web / app i parë makina është në linjë. në kontrollin e statusit ai thotë se GPRS është në. dikush Ndihmë

  • Antonio Gama tha:

   Mos zvarritje kërkesën për shkak se ajo dështon në masë të madhe. të bëjë atë nëpërmjet faqen e internetit e prodhuesit dhe shumë më mirë dhe duhet të dërgoni parametrat e saktë para se të përdorni këtë faqe interneti.

 6. Javier Carrillo tha:

  Unë kam të njëjtin problem, çdo gjë është shumë aktiv, por nuk janë treguar në hartë, GPRS OFF, edhe në qoftë se mesazhi është e saktë për të aktivizuar (msgs: GPRS123456 y respondido GPRS OK!).
  Si unë mund të rregullohet?

  Une kam te njejtin problem, çdo gjë është e mirë, por ajo nuk ka treguar atë në hartë, GPRS OFF, edhe kur SMS është e drejtë (msg: GPRS123456, dhe iu përgjigj GPRS OK!)

  Si mund unë zgjidhur atë?

 7. irineucampos tha:

  Përshëndetje , Unë jam i pasur probleme lidh me tracker TK 103, bërë hap pas hapi , I kontrolluar telefonin , por asgjë nuk do të lidhë në këtë faqe interneti , tashmë komandon me SMS BLZ, ta të gjithë të drejtën, ajo punon mrekulli.

 8. ISAILSON tha:

  Faleminderit për Matter.
  I vendosur gjithçka duke përdorur specifikimet tuaja dhe është duke punuar të përkryer.
  Puna e mirë.

 9. mirëdita, Unë jam duke u përpjekur për të regjistruar tracker tim, por ai thotë se IMEI është i pavlefshëm, I mori numrin me SMS dhe TBM numri i njëjti vjen në kuti..
  Unë kam nevojë për të kthyer diçka ?

 10. Madianit Ribeiro tha:

  mirëmëngjes, ratreador im nuk reagon, por asnjë me sms fatkeqësi, Unë nuk mund të çaktivizoni ose të mundësojë dhe asgjë, por, si mund të merrni atë përsëri në përgjigje, Coz SMS merrni asgjë.

 11. Val max tha:

  Miku do të donte për të vënë 30 gjurmuesit në një regjistër të vetëm në Orange. Si mund ta bëjë? Ju keni ndonjë llogari të paguar?

 12. mirëdita!
  Unë të përpiqet për të vendosur IP tracker tim në faqen e internetit dhe ajo raporton se ka është i regjistruar tashmë fjalëkalimin. si mund unë të përpiqet për të tërhequr atë??

 13. NANCY VALLADARES tha:

  Mirëdita unë KANE MY HOME Tracker TRACKER DHE funksionon siç u bë ishte e gjelbër ME por vetëm njësi tjetër mori një JO MË QENDRIM NE GRI shkarkua për shkak ?

  NESE KENI DHE GJENDJA

 14. mario Chavez tha:

  Përshëndetje natën e mirë që ju mund të më ndihmoni të ngritur tracker GPS time dhe që unë jam në Meksikë dhe lokacioni i dërgon mua në kinezisht si bëj unë për ED në MEM spanjoll

 15. DENIS Herlan tha:

  Mirëdita, Unë nuk jam marrë REGJISTROHUNI 5 Tracker IN ORGAGE, SEPSE Unë nuk e di se çfarë lloj pajisje PËRDORIM, tracker IM dhe TK-103 B, FALEMINDERIT

  • Përshëndetje, imi është TK103 dhe nënshkruar në Orange si GPS103-B, të përfshira në këtë post. Këtu është duke punuar, duke përfshirë përdorimin e tyre në Mobile App (FALAS). foli!

 16. natën e mirë, I bëri të gjitha konfigurimet e si shpjegohet…. çdo gjë është duke punuar vetëm e drejtë… por….
  çdo ditë , periudha asnjë 21:00 në 00:00, njësia është në vend offline…. Pas kësaj kohe pasme të funksionojë normalisht…. Unë e di tracker është duke punuar të gjithë të drejtë, Ajo i përgjigjet përmes SMS.

  Dikush ndonjëherë ka pasur këtë problem ? Ata e dinë se si për të zgjidhur ?

  falënderim

  • Admilson Nahmias tha:

   Unë kisha të njëjtin problem dhe nuk gjeti asgjë në internet, deri sa një teknik më ndihmoi, thjesht dërgoni SMS e mëposhtëm për të tracker tuaj:

   Koha zone123456 0

   Duke rikujtuar se numri i 1 një 6 Kjo është fjalëkalimin e parazgjedhur, në qoftë se ju keni ndryshuar, vënë fjalëkalimin tuaj

 17. Gladys tha:

  dhe di regjistrohen ekipi tracker tim në shtëpi, por nuk do të më lejoni të dalë nga pc thotë se në qoftë se kam faqe vete dhe nuk mund të mbajë njësi nga atje
  mund të ndihmojë ?

 18. wilson ferreira vogël tha:

  gps 303 GSM GPRS standarde tracker 303g punon çdo ditë deri në 21 orë është tipike e ka kaq pas mesnate mbrapa ZAP im 63 9*******8

 19. SANTIAGO tha:

  mirëmëngjesi….Unë kam një server është zgjedhur duda..porque 1 en TrackerHome….se zgjedhja e këtij serveri duhet….falënderim

 20. Jessica tha:

  mëngjes GPS im i mirë duket në oqean blu gjitha tracker nuk punon në shtëpi të kënaqur dikë që e di zgjidhje. Të gjitha sms bëni mirë, por platforma nuk punon

 21. Luis A. Tinoco tha:

  Kam nevojë për ndihmë, dhe unë dua të vendosur jashtë dhe pastaj të rivendosur të largët të largët, përveç përmes SMS, kjo është për web.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *