Ngatur GPS Tracker kanggo ngakses maps ing Internet

Dadi sampeyan perlu kanggo trek mobil liwat internet, Dipuntedahaken rute, kacepetan nyata-wektu lan lokasi? Utawa Mungkin njaluk liyane katentreman atine ngerti ngendi wong ing kulawarga? Priksa metu!

trackermaps

introduksi

Saiki karo dadi luwih insecurity lan kasangsaran financial, kita nglakoni kabeh kanggo ora duwe losses. Nanging Samsaya Awon saka gadhah mobil dicolong, Iku duwe kulawarga ing alangan ing mobil iki, Gusti mangerténi. karo Tracker sampeyan ora bakal bisa kanggo nyegah iki saka kedados, nanging ing paling sampeyan bisa nelusuri lan ngirim bantuan kanggo ngerti lokasi pas kendaraan.

Temenan tenang pseudo iki wis biaya. The Tracker sampeyan tuku kanggo R $ 150,00 ing saben, wis ngramut chip telephony Paket Data metu sak R $ 10,00 saben wulan, nggunakake M2M System (Machine kanggo Machine). lan banjur, worth iku utawa ora? uga, everyone mangerténi mekso callus, kang pantes kanggo bakal direksa utawa ora. Nanging lagi ngomong “mung aja nganggo panggolekan kunci sawise lawang Broken”. Aku mutusaké kanggo nyoba ;)

masalah

ana nglacak personel lan nggunakake kendaraan. Ing cilik, Aku tuku TK103A a (Coban), amarga idea iki sijine ing mobil kanggo ngawasi dalan menowo tartamtu. Nanging masalah iku nalika sampeyan tuku GPS sing Tracker, ora kepengin dadi ngirim printah lan nampa koordinat SMS (teks). Sing boring! Sampeyan pengin ndeleng “bab” ora map, nyata-wektu. Supaya teka ing!

Aku dites telung sistem maps online kanggo CRAWLERS. Kabeh padha mlayu kanggo kepuasan ing:
1) GPS-Trace (Orange – free).
2) TrackerHome (“server 1”: IP 202.104.150.75 – free).
3) CorvusGPS (pembayaran – $0.02/dina)

solusi

Ana rong langkah konfigurasi bakal diterangake ing ngisor iki:
1) Tracker setelan ing TK103A
2) Setelan Situs / sistem sing nelukaké koordinat Gunung peta.

Aku bakal nduduhake konfigurasi nggunakake GPS-Trace, TrackerHome e o CorvusGPS, Iku nganti sampeyan kanggo milih, nanging aku banget menehi saran sampeyan nggunakake Chip M2M lan GPS-Trace.

Sadurunge sampeyan miwiti, nimbang sing Tracker Panjenengan (piranti TK103A) wis ing operasi lengkap, ing tembung liyane, nrima printah dikirim liwat SMS dening administrator sel, Apa sing sampeyan =)

Yen sampeyan wis rampung ora dadi, njupuk dipikir ing iki TK103 manual in Portuguese. Sejatine sampeyan mung kudu nambah nomer authorizing sel Tracker nampa lan ngirim pesen.

Kanggo nggawe kabeh karya, priksa manawa chip wis rencana pesen teks (SMS) lan data (Internet) aktif. Sampeyan bisa nyoba iki dening manggonke chip (apa Tracker) sel, nggawe ngirim test SMS lan pandhu arah sadurunge panggolekan ing Tracker kanggo miwiti setelan.

Tracker Setup

Kata:
– Setelan iki ing TK103A Tracker, senajan uga bisa ing model padha.
– Kanggo supaya demo, kita bakal nggunakake sandi standar sing 123456, nanging sampeyan bisa ngganti yen sampeyan pengin (Deleng manual kasebat).
– nalika sampeyan ngetik, nggunakake huruf ibukutha / cilik persis kaya kapacak ing saben dhawuh.

Ing proposal wis dhaptar kabeh printah sequentially lan, nerusake, jelas-ing.

banjur, teka ing! ngisor, kita kudu enem conto, milih mung siji! Setel apa kanggo nggunakake GPS-Trace, TrackerHome utawa CorvusGPS lan, saka sel, ngirim printah SMS ing ngisor iki kanggo nomer Tracker Panjenengan:

1)GPS-Trace + M2M urip

begin123456
GPRS123456
adminip123456 193.193.165.166 20558
APN123456 pinter.m2m.vivo.karo.br
up123456 vivo vivo
fix030 s***n123456

4)GPS-Trace + Tim

begin123456
GPRS123456
adminip123456 193.193.165.166 20558
APN123456 tim.br
up123456 tim tim
fix030 s***n123456

2)TrackerHome + M2M urip

begin123456
GPRS123456
adminip123456 202.104.150.75 9000
APN123456 pinter.m2m.vivo.karo.br
up123456 vivo vivo
fix030 s***n123456

5)TrackerHome + Tim

begin123456
GPRS123456
adminip123456 202.104.150.75 9000
APN123456 tim.br
up123456 tim tim
fix030 s***n123456

3) CorvusGPS + M2M urip

begin123456
GPRS123456
adminip123456 85.159.212.95 31200
APN123456 pinter.m2m.vivo.karo.br
up123456 vivo vivo
fix030 s***n123456

6)CorvusGPS + Tim

begin123456
GPRS123456
adminip123456 85.159.212.95 31200
APN123456 tim.br
up123456 tim tim
fix030 s***n123456

printah Description

printah (contone) gambaran
begin123456 Iku ndadekake reset ing kabeh setelan kanggo gawan pabrik
GPRS123456 Ngatur mode Tracker GPRS (standar punika SMS). Iki bakal nimbulaké pesen bakal dikirim menyang server ing Internet tinimbang pesen teks (SMS)
APN123456 tim.br Mranata APN kanggo GPRS Panjenengan. Jeneng acess Point (APN) Nanging ngidini sampeyan kanggo nyambung menyang panyedhiya layanan Internet. konfigurasi iki gumantung ing chip sing nggunakake. Sampeyan bisa takon iki dhaptar kabeh APN: https://www.followmee.com/APNList.aspx
adminip123456 202.104.150.75 9000 Mranata IP lan maps lawang panyedhiya. Sampeyan kudu pilih kanggo nggunakake GPS-Trace, TrackerHome utawa CorvusGPS, amarga saben duwé IP / port.
tim tim up123456 Setel jeneng pangguna lan sandhi GPRS sambungan APN
fix030 s *** n123456 Ngatur interval wektu sing Tracker bakal laporan koordinat. ing kasus iki, saben 30 detik.

Nyetel Maps jeneng

GPS-Trace

Yen sampeyan milih nggunakake GPS-Trace, apa ing ngisor iki:
1. riko http://gps-trace.com/, lan milih “Mlebu-In” lan “Nggawe akun kanggo free” kanggo nggawe akun.
2. Mlebu http://orange.gps-trace.com/ kanggo miwiti persiyapan.
3. Klik tombol “Aktifake” lan isi ing kothak:
      – jeneng: Piring model mobil,
      – piranti Koleksi: GPS103-B,
      – ID mung: nomer IMEI,
      – Nomer telpon: nomer chip ing tracker ing (Ex: +556198761234),
      – Sandi kanggo ngakses piranti: sandi Tracker
4. Nalika nyimpen lan nutup layar sadurunge, Tracker bakal katon ing sisih tengen. Yen kabeh makarya metu, lambang bakal nguripake ijo, nampilake ing peta posisi Tracker Panjenengan.

pengamatan: ing cilik, lambang sing aktif lan nelusuri mung muncul ing peta sawise sawetara menit, sawise aku mlaku karo mobil.

Yen sampeyan duwe pitakonan, nonton video Clebson Lima “CARA DAFTARNE lan Tracker TK103 303 Ora ana SITE DA ORANGE”:

ana, durung, aplikasi kanggo piranti seluler kasedhiya ing Google Play e iOS.

TrackerHome

Yen sampeyan milih nggunakake TrackerHome ing, apa ing ngisor iki:
1. riko http://www.gpstrackerxy.com/, lan pilih server1 lan klik “Register” kanggo nggawe akun (Njaluk IMEI ngirim SMS kanggo Tracker karo prentah “imei123456”).
2. Mlebu lan klik menu “Setelan sistem> Terminal Management” kanggo nambah Tracker Panjenengan.
3. Klik tombol “Tambah” lan isi ing kothak:
      – IMEI Ora: nomer IMEI,
      – jeneng: Piring model mobil, e
      – model: Pilih pilihan Track
4. Nalika nyimpen lan nutup layar sadurunge, Tracker bakal katon ing sisih kiwa. Yen kabeh makarya metu, siji lambang werni dadi ijo, nampilake ing peta posisi Tracker Panjenengan.

CorvusGPS

Yen sampeyan milih nggunakake CorvusGPS, apa ing ngisor iki:
1. riko https://corvusgps.com/ lan gawe akun (Nggawe akun Free).
2. Mlebu lan klik ing “GPS nglacak”.
3. Tambah Tracker Panjenengan (tracker) ngeklik “Tambah anyar GPS Tracker”:
      – Pilih piranti, ing cilik, TK103 ing
      – Pilih jeneng kanggo piranti, bisa dadi gawe utawa lisènsi plate
      – nomer Report IMEI ing Tracker Panjenengan
       (Njaluk IMEI ngirim SMS kanggo Tracker karo prentah “imei123456”)
4. Sawise nambahake Tracker Panjenengan, klik ing “Show on map” lan siap, Iki nuduhake peta lan posisi Tracker Panjenengan (car).

Ing website resmi CorvusGPS sampeyan nemokake manual pangguna kanggo TK102 lan TK103 GPS Tracker.

Loro-lorone Camping uga kurban setelan menarik liyane, kalebu macem-macem jinis maps.

ngrungokake / monitor

Sampeyan bisa ninggalake Tracker ing cara “monitor” kanggo krungu kabeh sak.

ngaktifake ngrungokake

Kirimi printah SMS ngisor lan ngenteni nanggepi “ok Monitor”. sawise iki, nelpon nomer telpon tracker lan sampeyan bisa ngrungokake lingkungan.

monitor123456

mateni ngrungokake

tracker123456

lan durung, yen sampeyan nggunakake sistem nyata-wektu minangka WEB TrackerHome utawa CorvusGPS, nggawe:

GPRS123456

gerakan tandha

Fitur iki menarik, kanggo sampeyan dikabari yen mobil metu saka panggonan :)

Aktifake gerakan tandha

Kirimi printah SMS ngisor lan ngenteni nanggepi “pindhah Ok”. Yen gerakan sembarang, sampeyan nampa SMS “Pindhah” karo koordinat.

move123456

Pateni gerakan tandha

nomove123456

telpon chip M2M – Machine kanggo Machine

Sampeyan bisa nggunakake sel chip umum karo data paket, nanging aku ora maringi pitutur, iku biaya kakehan, loro panjer minangka rencana saben wulan. na TIM, contone, supaya chip bakal biaya ing saben $ 35,00.

Yen sampeyan pengin supaya chip mirah ing tracker Panjenengan, M2M Iku temtu pilihan sing paling apik. Ing pawujudan iki (M2M) sampeyan bakal nglampahi ing saben mung $ 10,00. Minangka M2M biasane ora teka karo paket SMS (mung data), iku apik sing nggawe setelan crawler dhisikan karo chip sing wis SMS, banjur mung pertukaran. Aku dites lan makarya sampurna.

Sampeyan bisa nemokake ing pasar free Chip Vivo Unlimited M2M Kanggo Tracker (rencana Monthly) R $ 10,00.

sing!

Total accesses: 27207

13 reviews “Ngatur GPS Tracker kanggo ngakses maps ing Internet

  1. Daniel Moreira Gomes ngandika:

    Aku kaya kanggo nggunakake program GPS Tracker V.2.0.0.2 kanggo ngatur TK103 sandi.
    Kirimi Ip sambungan sandi, redireciono porta a 9000, kabeh tengen.
    Nanging nalika nambah tracker ing pesen ing ngisor iki katon “IMEI invalidation”.
    apa?
    Saka wis matur nuwun.

  2. Reinaldo Martins ngandika:

    Aku disenengi bantuan gegayutan Tracker GPS lan Aku nulis kanggo sampeyan, Aku digawe salah lan dibusak IMEI sing ana ing platform sing mulang, nanging saiki aku nyoba kanggo reactivate platform lan ngandika akun iki ana sing aku kudu mbusak server, bantuan kula. matur nuwun

    • Reginaldo ngandika:

      mobil ora segara nalika iku kudu ing titik GPS dumunung.
      Banget iki masalah sing ora diterangno utawa ora ngerti, mbokmenawa mung ing Cina kang digawe situs iki ngerti.
      Aku kagungan masalah padha, sawetara video memulang carane kanggo ndhaftar GPS nanging ing laku apa mengkono menehi ngerti yen situs ranging ora bisa, uga gadhah sawetara informaçãos lan ora duwe bantuan tutorial ora ngarani tumindak malah serem GPS.É.

  3. Roberto Martínez ngandika:

    Aku duwe masalah karo IMEI, Aku ora nampa lan ngandika iku salah lan wis cale karo 3 imeis liyane lan ora ditarik, Aku bisa kanggo mangerteni apa masalah.

  4. Manu ngandika:

    Aku wis mèlu kabeh instruksi. Pranatane sms sing digunakake well.However aku duwe masalah karo ranging GPRS. Ing web / app aku ndeleng mobil offline. ing mriksa status ing ngandika GPRS ing. wong bantuan

    • Antonio Gama ngandika:

      Aja nyusup aplikasi amarga gagal nemen. wis liwat kaca web produsen lan akeh sing luwih apik lan kudu ngirim setelan bener sadurunge nggunakake situs iki.

  5. Javier Carrillo ngandika:

    Aku duwe masalah padha, kabeh aktif banget nanging ora ditampilake ing peta, GPRS OFF, malah yen pesen sing bener kanggo ngaktifake (Pesen: GPRS123456 y respondido GPRS OK!).
    Aku bisa ndandani iku?

    Aku duwe masalah padha, kabeh iku uga nanging ora nuduhake ing peta, GPRS OFF, sanajan SMS punika tengen (msg: GPRS123456, lan mangsuli GPRS OK!)

    Aku bisa ditanggulangi iku?

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *