Ngatur GPS Tracker kanggo ngakses maps ing Internet

Dadi sampeyan perlu kanggo trek mobil liwat internet, Dipuntedahaken rute, kacepetan nyata-wektu lan lokasi? Utawa Mungkin njaluk liyane katentreman atine ngerti ngendi wong ing kulawarga? Priksa metu!

trackermaps

introduksi

Saiki karo dadi luwih insecurity lan kasangsaran financial, kita nglakoni kabeh kanggo ora duwe losses. Nanging Samsaya Awon saka gadhah mobil dicolong, Iku duwe kulawarga ing alangan ing mobil iki, Gusti mangerténi. Kanthi Tracker sing ora bakal bisa kanggo nyegah iki saka kedados, nanging ing paling sampeyan bisa nelusuri lan ngirim bantuan kanggo ngerti lokasi pas kendaraan.

Temenan tenang pseudo iki wis biaya. The Tracker sampeyan tuku kanggo R $ 180,00 em média, já a manutenção de um Chip de telefonia com Pacote de Dados sai por volta de R$ 10,00 saben wulan, usando o sistema M2M (Machine kanggo Machine). lan banjur, worth iku utawa ora? apik, everyone mangerténi mekso callus, e o que merece ou não ser protegido. Nanging lagi ngomong “mung aja nganggo panggolekan kunci sawise lawang Broken”. Aku mutusaké kanggo nyoba ;)

masalah

Nglacak kanggo panggunaan pribadi lan kendaraan. Ing cilik, Aku tuku TK103A a (Coban), amarga idea iki sijine ing mobil kanggo ngawasi dalan menowo tartamtu. Nanging masalah iku nalika sampeyan tuku GPS Tracker, ora kepengin dadi ngirim printah lan nampa koordinat SMS (teks). Sing boring! Sampeyan pengin ndeleng “bab” ora map, nyata-wektu. Supaya teka ing!

Aku nyoba kanggo nggunakake http://orange.gps-trace.com/, nanging sakperangan alesan iku durung bisa. Iya test ing http://www.gpstrackerxy.com/ (TrackerHome), que é o sistema sugerido no manual TK103, Nanging, só funcionou oServidor 1” (IP 202.104.150.75). Aku diganti uga nggunakake layanan https://corvusgps.com/. Recomendo!

solusi

Ana rong langkah konfigurasi bakal diterangake ing ngisor iki: siji sing wis digawe ing TK103A Tracker lan jeneng liyane / SistemaWeb nampa koordinat Gunung peta. Aku bakal nduduhake konfigurasi nggunakake TrackerHome lan CorvusGPS, Iku nganti sampeyan kanggo milih.

Sadurunge sampeyan miwiti, nimbang sing Tracker Panjenengan (piranti TK103A) wis ing operasi lengkap, ing tembung liyane, nrima printah dikirim liwat SMS dening administrator sel, Apa sing sampeyan =)

Yen sampeyan wis rampung ora dadi, njupuk dipikir ing iki TK103 manual in Portuguese. Sejatine sampeyan mung kudu nambah nomer seluler authorizing Tracker kanggo nampa lan ngirim pesen.

Kanggo nggawe kabeh karya, priksa manawa chip wis rencana pesen teks (SMS) lan data (Internet) aktif. Sampeyan bisa nyoba iki dening manggonke chip ing sel, nggawe ngirim test SMS lan pandhu arah sadurunge panggolekan ing Tracker ing.

Tracker Setup

Sadurunge sampeyan miwiti, nimbang ing ngisor iki:
– Setelan iki ing TK103A Tracker, senajan uga bisa ing model padha.
– Kanggo supaya demo, kita bakal nggunakake sandi standar sing 123456, nanging sampeyan bisa ngganti yen sampeyan pengin (Deleng manual kasebat).
– nalika sampeyan ngetik, nggunakake huruf ibukutha / cilik persis kaya kapacak ing saben dhawuh.

banjur, teka ing! Saka sel salah siji, ngirim printah SMS ing ngisor iki kanggo nomer Tracker Panjenengan:

– Reset kabeh setelan kanggo standar pabrik

begin123456

– Ngatur o Tracker para o modo GPRS (standar punika SMS). Iki bakal nimbulaké pesen bakal dikirim menyang server ing Internet tinimbang pesen teks (SMS)

GPRS123456

– Setel APN kanggo GPRS Panjenengan.
Jeneng acess Point (APN) Nanging ngidini sampeyan kanggo nyambung menyang panyedhiya layanan Internet. Esta configuração depende do Chip que você está usando. Você pode consultar esta lista com todos os APN: https://www.followmee.com/APNList.aspx.

Abaixo, dois exemplos (escolha 1, conforme seu Chip):

1) APN TIM
Setelan iki ditrapake kanggo wong-wong sing nggunakake TIM Chip.

APN123456 tim.br

2) APN M2M VIVO
Esta configuração se aplica a quem usa o Chip M2M da VIVO.

APN123456 smart.m2m.vivo.karo.br

– Setel jeneng pangguna lan sandhi GPRS sambungan APN.

1) USUÁRIO E SENHA – TIM

tim tim up123456

2) USUÁRIO E SENHAM2M VIVO

up123456 vivo vivo

– Ngatur IP lan maps lawang panyedhiya. Sampeyan kudu milih nggunakake TrackerHome utawa CorvusGPS, nanging ora loro! Ketik mung siji perintah “adminip” ngisor.

1) TRACKERHOME
Ketik printah iki kanggo nggunakake TrackerHome, server1:

adminip123456 202.104.150.75 9000

2) CORVUSGPS
utawa, ketik printah iki kanggo nggunakake CorvusGPS:

adminip123456 85.159.212.95 31200

– Setel wektu sing Tracker bakal laporan koordinat. ing kasus iki, saben 30 detik.

fix030 s***n123456

Nyetel Maps jeneng

TrackerHome

Yen sampeyan milih nggunakake TrackerHome ing, apa ing ngisor iki:
1. riko http://www.gpstrackerxy.com/, lan pilih server1 lan klik “Register” kanggo nggawe akun (Njaluk IMEI ngirim SMS kanggo Tracker karo prentah “imei123456”).
2. Mlebu lan klik menu “Setelan sistem> Terminal Management” kanggo nambah Tracker Panjenengan.
3. Klik tombol “Tambah” lan isi ing kothak:
      – IMEI Ora: nomer IMEI,
      – jeneng: Piring model mobil, e
      – model: Pilih pilihan Track

4. Nalika nyimpen lan nutup layar sadurunge, Tracker bakal katon ing sisih kiwa. Yen kabeh makarya metu, siji lambang werni dadi ijo, nampilake ing peta posisi Tracker Panjenengan.

CorvusGPS

Yen sampeyan milih nggunakake CorvusGPS, apa ing ngisor iki:
1. riko https://corvusgps.com/ lan gawe akun (Nggawe akun Free).
2. Mlebu lan klik ing “GPS nglacak”.
3. Tambah Tracker Panjenengan (tracker) ngeklik “Tambah anyar GPS Tracker”:

      – Pilih piranti, ing cilik, TK103 ing
      – Pilih jeneng kanggo piranti, bisa dadi gawe utawa lisènsi plate
      – nomer Report IMEI ing Tracker Panjenengan
       (Njaluk IMEI ngirim SMS kanggo Tracker karo prentah “imei123456”)

4. Sawise nambahake Tracker Panjenengan, klik ing “Show on map” lan siap, Iki nuduhake peta lan posisi Tracker Panjenengan (car).

Ing website resmi CorvusGPS sampeyan nemokake manual pangguna kanggo TK102 lan TK103 GPS Tracker.

Loro-lorone Camping uga kurban setelan menarik liyane, kalebu macem-macem jinis maps.

ngrungokake / monitor

Sampeyan bisa ninggalake Tracker ing cara “monitor” kanggo krungu kabeh sak.

ngaktifake ngrungokake

Kirimi printah SMS ngisor lan ngenteni nanggepi “ok Monitor”. sawise iki, nelpon nomer telpon tracker lan sampeyan bisa ngrungokake lingkungan.

monitor123456

mateni ngrungokake

tracker123456

lan durung, yen sampeyan nggunakake sistem nyata-wektu minangka WEB TrackerHome utawa CorvusGPS, nggawe:

GPRS123456

gerakan tandha

Fitur iki menarik, kanggo sampeyan dikabari yen mobil metu saka panggonan :)

Aktifake gerakan tandha

Kirimi printah SMS ngisor lan ngenteni nanggepi “pindhah Ok”. Yen gerakan sembarang, sampeyan nampa SMS “Pindhah” karo koordinat.

move123456

Pateni gerakan tandha

nomove123456

Chip de telefonia M2M – Machine kanggo Machine

Você pode usar um Chip de celular comum com pacote de dados, mas não aconselho, pois sai muito caro, tanto no pré-pago quanto no plano mensal. Na TIM, contone, manter um Chip vai custar em média R$ 35,00.

Yen sampeyan pengin supaya chip mirah ing tracker Panjenengan, M2M Iku temtu pilihan sing paling apik. Nesta modalidade (M2M) você vai gastar em média apenas R$ 10,00. Como o M2M normalmente não vem com pacote SMS (só Dados), é bom que você faça as configurações iniciais do rastreador com um Chip que tenha SMS, depois é só trocar. Aku dites lan makarya sampurna.

No Mercado Livre você encontra Chip Vivo Unlimited M2M Kanggo Tracker (rencana Monthly) a R$ 10,00.

sing!

Total accesses: 14734

12 reviews “Ngatur GPS Tracker kanggo ngakses maps ing Internet

  1. Daniel Moreira Gomes ngandika:

    Aku kaya kanggo nggunakake program GPS Tracker V.2.0.0.2 kanggo ngatur TK103 sandi.
    Kirimi Ip sambungan sandi, redireciono porta a 9000, kabeh tengen.
    Nanging nalika nambah tracker ing pesen ing ngisor iki katon “IMEI invalidation”.
    apa?
    Saka wis matur nuwun.

  2. Reinaldo Martins ngandika:

    Aku disenengi bantuan gegayutan Tracker GPS lan Aku nulis kanggo sampeyan, Aku digawe salah lan dibusak IMEI sing ana ing platform sing mulang, nanging saiki aku nyoba kanggo reactivate platform lan ngandika akun iki ana sing aku kudu mbusak server, bantuan kula. matur nuwun

    • Reginaldo ngandika:

      mobil ora segara nalika iku kudu ing titik GPS dumunung.
      Banget iki masalah sing ora diterangno utawa ora ngerti, mbokmenawa mung ing Cina kang digawe situs iki ngerti.
      Aku kagungan masalah padha, sawetara video memulang carane kanggo ndhaftar GPS nanging ing laku apa mengkono menehi ngerti yen situs ranging ora bisa, uga gadhah sawetara informaçãos lan ora duwe bantuan tutorial ora ngarani tumindak malah serem GPS.É.

  3. Roberto Martínez ngandika:

    Aku duwe masalah karo IMEI, Aku ora nampa lan ngandika iku salah lan wis cale karo 3 imeis liyane lan ora ditarik, Aku bisa kanggo mangerteni apa masalah.

  4. Manu ngandika:

    Aku wis mèlu kabeh instruksi. Pranatane sms sing digunakake well.However aku duwe masalah karo ranging GPRS. Ing web / app aku ndeleng mobil offline. ing mriksa status ing ngandika GPRS ing. wong bantuan

    • Antonio Gama ngandika:

      Do not crawl the application because it fails greatly. make it through the manufacturer’s website and much better and have to send the settings correctly before using the site.

  5. Javier Carrillo ngandika:

    Tengo el mismo problema, todo se activa bien pero no se muestra en el mapa, GPRS OFF, aún cuando el mensaje para activarlo es correcto (msj: GPRS123456 y respondido GPRS OK!).
    Cómo puedo solucionarlo?

    I have the same problem, everything is well but it doesn’t show it in the map, GPRS OFF, even when the SMS is right (msg: GPRS123456, and answered GPRS OK!)

    How can I solved it?

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *