Kumaha ngagunakeun iPhone 3GS tanpa Kartu SIM sareng masang aplikasi anu henteu dirojong ku ios 6

Dina Pos ieu anjeun bakal ngalakukeun “Unthere Jailbreak” ngagunakeun iPhone 3GS tanpa kartu SIM, sareng anjeun ogé bakal ningali kumaha masang aplikasi anu didamel pikeun iOS7 atanapi iOS8 dina vérsi anu langkung lami.

iphone-3gs

perkenalan

Dina waktos kuring di Amérika Serikat, rerencangan badé miceun iPhone 3GS dina tempat sampah. Abdi sanés kipas Apple, tapi kuring nyandak iPhone lami panginten ngeunaan ngagunakeun éta sacara éksklusif pikeun ngadangukeun sababaraha stasiun radio liwat Internét. Nyatana kuring parantos ngalaksanakeun ieu nganggo Samsung lami (Android 2) nyambung ka panyatur anu saé sareng hasilna spektakuler, malah kusabab jaman ayeuna lolobana radio jalan sampurna ngalangkungan Wéb. Pikeun konsentrasi radio karesep kuring, Kuring biasana nganggo Aplikasi anu disebat “TuneIn Radio“.

masalah

Masalah anu munggaran nyaéta, kumaha iPhone parantos direset, Abdi henteu tiasa aksés bahkan ka Bumi (aréa kalayan ikon), sabab éta salawasna lirén dina layar kalayan pesen “Henteu dipasang kartu SIM”. Nyobian pikeun ngaktipkeun via iTunes ditampilkeun pesen “Teu aya kartu SIM anu dipasang dina iPhone anu anjeun nyobian aktipkeun”. Sakumaha kuring ngartos na, sacara standar iPhone ngan tiasa diaktipkeun ku Chip (Kartu SIM). Tapi mésér kiripik ngan ukur nganggo Wi-Fi hapé kanggo ngupingkeun radio? Teu pensar! Ieu kuring direngsekeun ku ngalakukeun a “Jailbreak“.

Masalah anu sanésna nyaéta aplikasi radio (Ngepaskeun) sareng aplikasi sanés anu sanésna henteu dijalankeun dina vérsi ios 6.1.6, anu maksimum dirojong ku iPhone 3GS. Pesenna sapertos kitu “Aplikasi ieu meryogikeun ios 7.0 atanapi engké. Anjeun kedah ngapdet kana ios 7.0 dina raraga ngaunduh sareng nganggo aplikasi ieu”. Naon anu kedah dilakukeun?

iphone-kasalahan

leyuran

Milarian Google parantos réngsé, nyobian ieu sareng éta, Abdi ngagaduhan anu pasti “resep jajan”. Kalayan éta kuring tiasa ngagunakeun iPhone 3GS tanpa Kartu SIM, ogé masang aplikasi anu didamel kanggo vérsi saluhureun ios 6.1.6, istilah sanésna, ios 7 e ios 8. pamustunganana, Kuring moal ngajelaskeun alesan pikeun masing-masing hal, tapi kumaha carana ngalakukeunana. Mangrupikeun sekuen léngkah anu henteu diwincik teuing, tapi upami anjeun hoyong nyobian tuah anjeun, aya dimana:

1. Tuliskeun setélan iPhone anjeun

Ieu opsional sareng dianggo ngan ukur salaku pancegahan, bisi aya anu henteu sapertos anu diarepkeun sareng anjeun gaduh titik awal pikeun méréskeun impasse.
– Milarian inpormasi di “Setélan> Umum> Ngeunaan”
– Identipikasi modél iPhone anjeun: https://support.apple.com/pt-pt/HT201296
– Dina iPhone 3GS Nomer Modél aya dina sampul tukang: A1325 e A1303
– Conto inpormasi pikeun kéngingkeun:

       iPhone 3GS
       vérsi 6.1.6 (10B500)
       Nomer sérial 81050WZBESG
       modél mc640HL/A
       firmware 05.16.08

2. Nyoplokkeun / Pasang iTunes

Hujan dina baseuh, iTunes mangrupikeun parangkat lunak anu anjeun pasang dina komputer pikeun ngatur iPhone anjeun.
– Copot pamasangan iTunes tina PC anjeun
– Hapus témpél iTunes di jero tina témpél Musik (ieu bakal mupus perpustakaan.itl)
– Pasang vérsi iTunes anu langkung lami anu cocog sareng Redsn0w
– Unduh didieu: HTTPS://support.apple.com/kb/DL1784?lokal = pt_BR
– conto: https://www.youtube.com/watch?v=3bCnFTTA4n4

3. Reset

Ieu ogé opsional sareng bakal mupus sadaya data sareng setélan iPhone. Éta ngan ukur upami anjeun badé masihan “nol” euweuh iPhone, tapi upami anjeun ngagaduhan hal anu penting, tong hilap cadangan via iTunes.
– Pilih Setélan> Umum> Reset> Hapus Sadayana Eusi sareng Setélan> Hapus iPhone
– Atanapi nganggo iTunes kanggo mulangkeun perangkat lunak ka pabrik.

4. Unduh RedSn0w

RedSn0w mangrupikeun alat pikeun dianggo pikeun muka konci alat Apple, salian ti ngamungkinkeun turunna baseband.
http://www.iclarified.com/16424/where-to-download-redsn0w-from
– file: edsn0w_win_0.9.15b3.zip

5. Unduh firmware do iPhone 3

Ngeunaan IPWS (Software iPhone) nyaéta file sistem nyalira.
http://osxdaily.com/2012/09/19/ios-6-ipsw-direct-download-links/
– Pencét dina iPhone3 sareng unduh: iPhone2,1_6.0_10A403_Restore.ipsw

6. Ngadamel hiji “Jailbreak” ku RedSn0w

– Ngajalankeun file redsn0w.exe
– Pilih IPSW> iPhone2,1_6.0_10A403_Restore.ipsw
– IPSW dipilih, teraskeun com Ok> Leres> Balik> Jailbreak
– Pariksa Pasang Cydia + Pasang iPad baseband> Leres> Salajengna
– Lebetkeun kuring Modeu DFU:

- Pareuman iPhone (tekenan 3 detik tombol Pareuman Pareuman) 
- Tahan tombol na "Home" + "Power" ku 10 detik, terus 
- Leupaskeun tombol hungkul "Power", ngajaga tombol diteken "Home" dugi ka lebet kana mode boot/DFU.
- Teraskeun sareng siga setélan dasar dugi ka Bumi nembongan (aréa kalayan ikon)
- Entong nutup RedSn0w!

– conto: https://www.youtube.com/watch?v=aobho9U5D08

7. Ngadamel hiji “Ngan boot” ku RedSn0w

– Saatos ngakses iPhone Home (desktop kalayan ikon), balik deui ka RedSn0w na:
– Balik> Pilih IPSW> iPhone2,1_6.0_10A403_Restore.ipsw
– Prossiga com Ok> Leres> Ngan boot
– Antawis Modeu DFU deui (Tingali kumaha ngalaksanakeunana di luhur)
– Ikon App disebut “Cydia” bakal didamel dina Bumi

8. Pencét ikon Maséhi

– Pilih Dikembangkeun> Rengse (Entong diaduk dugi ka Data Ngunggah parantos réngsé)
– Pilih pilihan “Teu maliré (Samentawis waktos)” nalika nembongan
– Upami Milarian> p0sixspwn> Pasang> Konpirmasi (éta ngajadikeun Unthere Jailbreak)
– Balik kana Parobihan> Ningkatkeun (n) > Pastikeun
– Ngahudangkeun deui (tekenan 3 tombol tombol Pareuman Pareuman terus pencét deui)
– Saatos balikan deui, buka Milarian> ultrasn0w> Pasang> Konpirmasi (muka konci parangkat lunak)

Pidéo tutorial ngeunaan cara ngalakukeun prosedur (Inggris / parsial):
Kumaha Ngamutahirkeun & Buka konci iPhone 3GS dina Final ios 6.1.6 – Unthere Jailbreak
https://www.youtube.com/watch?v=suvavhd88Cw

9. Masang aplikasi anu henteu dirojong ku ios 6

Kuring nyobian sababaraha cara pikeun ngamutahirkeun ios 6 ngalakukeun iPhone 3GS, tapi kuring henteu tiasa (upami anjeun terang, wartosan abdi!). Kusabab ios henteu angkat, teras Aplikasi turun :)

* Teu aya iTunes:
– Buka Toko> Bumi
– Dina palang teang, lebetkeun nami App
– Pilih ménu “Aplikasi pikeun iPhone” (dibeulah katuhu)
– Pencét kana App anu dipikahoyong / dipikahoyong
– Klik tombol “Kéngingkeun / Kéngingkeun” (ngantosan unduh – bar kamajuan biru)

* Teu aya iPhone:
– Buka App Store
– Klik tombol “Pembaruan” (palang handap, dibeulah katuhu)
– Klik “Dibeuli”
– Aplikasi anu dipilih kedah némbongan “Masang”, tapi AKAN KUNCUL (henteu lengkep)
– Henteu Bumi (Desktop iPhone), ikon App ngagaduhan palang kamajuan anu henteu lengkep
– Pencét ikon App (sababaraha detik) teras pencét dina “x” pikeun mupus
– Pencét tombol Imah
– Balik deui ka App Store. Gigireun Aplikasi aya ikon unduhan (panah ka handap)
– “Unduh versi langkung lami tina aplikasi ieu?”, klik Undeur.
“Versi ayeuna peryogi ios 7.1 atanapi engké, tapi anjeun tiasa ngaunduh vérsi anu kasebat terakhir”

total aksés: 18701

2 resensi “Kumaha ngagunakeun iPhone 3GS tanpa Kartu SIM sareng masang aplikasi anu henteu dirojong ku ios 6

  1. Sakabeh proses tina Jailbreak, tutorial ieu, Ieu boga budi Tujuan ngagunakeun alat nu tanpa SIMcard. Sanggeus dimimitian OS iPhone (biasana ngagunakeun, kalawan SIMcard a, atanapi ku Jailbreak) petunjuk léngkah-léngkah pikeun ngagunakeun aplikasi “henteu didukung” éta sami.

    Ieu, pikeun masang aplikasi “henteu didukung” (tekenan kana tanda petik) ngan ukur nampi vérsi anu cocog panganyarna (jadi nekenkeun kana tanda petik).

    Kasusna nya éta, ayeuna asup 2017, seuseueurna parantos naros ka ios 8. Éta at “versi cocog panganyarna” Éta henteu sayogi, sapertos kasus WhatsApp sareng Instagram. Sakumaha ayeuna?

Leave a Reply

alamat surélék anjeun teu bakal dipedar. widang diperlukeun anu dicirian ku *