Nggunakake iPhone 3GS tanpa kertu SIM lan nginstal aplikasi ora didhukung dening iOS 6

Ing kirim, sampeyan bakal nggawe “untether jailbreak” nggunakake iPhone 3GS tanpa kertu SIM, lan uga ndeleng carane nginstal aplikasi digawe kanggo iOS7 utawa iOS8 ing versi lawas.

iphone-3g

introduksi

Sajrone wektu ing AS, kanca arep mbuwang 3GS iPhone ing tong sampah. Aku ora penggemar Apple, nanging aku mikir iPhone lawas babagan nggunakake eksklusif kanggo ngrungokake sawetara stasiun radio liwat Internet. Nyatane aku wis nindakake kaya ngono karo Samsung lawas (Android 2) disambungake menyang speaker sing apik lan asil kasebut luar biasa, malah saiki saiki paling akeh radio mlaku kanthi sampurna ing Web. Kanggo musatake radio favoritku, Aku biasane nggunakake App sing diarani “TuneIn Radio“.

masalah

Masalah pisanan yaiku, carane iPhone wis ngreset, Aku malah ora bisa ngakses ing Omah (area karo lambang), amarga tansah mandheg ing layar kanthi pesen “Ora ana kertu SIM sing diinstal”. Nyoba kanggo ngaktifake liwat iTunes nampilake pesen kasebut “Ora ana kertu SIM sing dipasang ing iPhone sing sampeyan aktifake”. Nalika aku ngerti, kanthi gawan iPhone mung bisa diaktifake karo Chip (Kertu SIM). Nanging tuku chip mung kanggo nggunakake Wi-Fi ponsel kanggo ngrungokake radio? Ora pensar! Iki aku ngatasi kanthi nindakake “jailbreak“.

Masalah liyane yaiku aplikasi radio (TuneIn) lan aplikasi liyane sing padha ora mbukak versi iOS 6.1.6, sing maksimal didhukung dening iPhone 3GS. Pesan kaya ngono “Aplikasi iki mbutuhake iOS 7.0 utawa mengko. Sampeyan kudu nganyari kanggo iOS 7.0 supaya ndownload lan nggunakake aplikasi iki”. Apa sing kudu dilakoni?

kesalahan-iphone

solusi

Google nggoleki, nyoba iki lan, Aku njaluk tartamtu “resep jajan”. Kanthi mangkono, aku bisa nggunakake iPhone 3GS tanpa Kertu SIM, uga nginstal aplikasi sing digawe kanggo versi ndhuwur iOS 6.1.6, ing tembung liyane, iOS 7 lan iOS 8. wekasanipun, Aku ora bakal nerangake ngapa saben bab kasebut, nanging carane nindakake. Iki minangka urutan langkah-langkah sing ora pati jelas, nanging yen sampeyan pengin nyoba nasib sampeyan, ing kono banjur lunga:

1. Tulis setelan iPhone sampeyan

Iki opsional lan mung digunakake minangka langkah pencegahan, Yen ngono, apa sing ora dikarepake lan sampeyan bakal duwe titik wiwitan kanggo mutusake geganggu.
– Goleki informasi ing “Setelan> Umum> Babagan”
– Ngenali model iPhone sampeyan: https://support.apple.com/pt-pt/HT201296
– Ing iPhone 3GS Nomer Model kasebut ing tutup mburi: A1325 e A1303
– Tuladha informasi sing bakal dipikolehi:

       iPhone 3GS
       versi 6.1.6 (10B500)
       Nomer nomer 81050WZBESG
       model mc640HL/A
       perangkat kukuh 05.16.08

2. Busak instal / Instal iTunes

Udan ing udan, iTunes minangka piranti lunak sing nginstal komputer kanggo ngatur iPhone.
– Copot iTunes apa wae saka PC
– Mbusak pasta iTunes ing jero saka Musik pasta (iki bakal mbusak perpustakaan.itl)
– Instal versi lawas iTunes sing kompatibel Redsn0w
– Download kene: https://support.apple.com/kb/DL1784?lokal = pt_BR
– contone: https://www.youtube.com/watch?v=3bCnFTTA4n4

3. Reset

Iki uga opsional lan bakal mbusak kabeh data lan setelan saka iPhone. Iku mung yen sampeyan pengin dipikir “nol” ora iPhone, nanging yen sampeyan duwe soko penting, ojo lali gawe serep liwat iTunes.
– Pilih Setelan> Umum> Reset> Busak Kabeh Konten lan Setelan> Busak iPhone
– Utawa gunakake iTunes kanggo mulihake piranti lunak menyang pabrik.

4. Download RedSn0w

RedSn0w minangka alat sing digunakake kanggo mbukak piranti Apple, saliyane ngidini aliran mudhun baseband.
http://www.iclarified.com/16424/where-to-download-redsn0w-from
– file: edsn0w_win_0.9.15b3.zip

5. Download perangkat kukuh nggawe iPhone 3

O IPWS (Piranti Lunak iPhone) iku file sistem dhewe.
http://osxdaily.com/2012/09/19/ios-6-ipsw-direct-download-links/
– Klik ing iPhone3 lan download: iPhone2,1_6.0_10A403_Restore.ipsw

6. nggawe “jailbreak” dening RedSn0w

– Mbukak file redsn0w.exe
– Pilih IPSW> iPhone2,1_6.0_10A403_Restore.ipsw
– IPSW dipilih, terus com Ok> Ya> Mbalik> Jailbreak
– Priksa Instal Masanger + Instal baseband iPad> Ya> Sabanjure
– Ketik aku Mode DFU:

- Pateni iPhone (meksa 3 sec tombol) 
- Terus tombol "Home" + "Power" dening 10 detik, banjur 
- Mung ngeculake tombol kasebut "Power", supaya tombol dipencet "Home" nganti mlebu mode boot/DFU.
- Nerusake karo minangka setelan dhasar nganti Ngarep katon (area karo lambang)
- Aja nutup RedSn0w!

– contone: https://www.youtube.com/watch?v=aobho9U5D08

7. nggawe “Mung boot” dening RedSn0w

– Sawise ngakses Ngarep iPhone (desktop karo lambang), bali menyang RedSn0w lan:
– Mbalik> Pilih IPSW> iPhone2,1_6.0_10A403_Restore.ipsw
– Prossiga com Ok> Ya> Mung boot
– Antarane Mode DFU maneh (Delengen carane nindakake ing ndhuwur)
– Lambang App sing diarani “masanger” bakal digawe ing Home

8. Klik lambang Masanger

– Pilih Pembangunan> Rampung (Aja aduk nganti Data Nganggo wis rampung)
– Pilih opsi “Nglirwakake (Sawetoro wektu)” nalika katon
– Pilih Telusuri> p0sixspwn> Instal> Konfirmasi (sing nggawe Jailbreak Untether)
– Bali menyang Pangowahan> Nganyarke (n) > Konfirmasi
– Urip maneh (meksa 3 tombol Tombol Power Off banjur pencet maneh)
– Sawise urip maneh, menyang Telusuri> ultrasn0w> Pasang> Konfirmasi (mbukak kunci piranti lunak)

Video Tutorial babagan cara nindakake prosedur kasebut (Inggris / sebagean):
Cara Nganyari & Mbukak kunci iPhone 3GS ing iOS Final 6.1.6 – untether jailbreak
https://www.youtube.com/watch?v=suvavhd88Cw

9. Instal app sing ora didhukung dening iOS 6

Aku nyoba sawetara cara kanggo upgrade iOS 6 tindakake iPhone 3GS, nanging aku ora bisa (yen ngerti, warns ana!). Wiwit iOS ora munggah, banjur Aplikasi mudhun :)

* Ora iTunes:
– Menyang Toko> Omah
– Ing garis telusuran, ketik jeneng App
– Pilih menu “Aplikasi kanggo iPhone” (tengen)
– Klik ing App sing dipengini / dikarepake
– Klik tombol “Njaluk / Entuk” (ngenteni download – bar kemajuan biru)

* Ora ana iPhone:
– Bukak App Store
– Klik tombol “Nganyari” (garis ngisor, tengen)
– Klik “Tuku”
– App sing dipilih kudu ditampilake “Nginstal”, nanging bakal KUNCI (ora lengkap)
– Ora Omah (iPhone desktop), lambang App duwe bar kemajuan sing ora lengkap
– Pencet lambang App (sawetara detik) lan klik “x” mbusak
– Pencet tombol Ngarep
– Bali menyang Toko App maneh. Ing jejere App ana lambang download (panah mudhun)
– “Download versi luwih saka app iki?”, klik Download.
“Versi saiki mbutuhake iOS 7.1 utawa mengko, nanging sampeyan bisa ndownload versi kompat terakhir”

Total accesses: 18688

2 reviews “Nggunakake iPhone 3GS tanpa kertu SIM lan nginstal aplikasi ora didhukung dening iOS 6

  1. Proses wutuh saka jailbreak, tutorial iki, Wis waé sawijine saka nggunakake piranti tanpa simcard. Duwe miwiti OS iPhone (biasane nggunakake, karo simcard a, utawa dening jailbreak) langkah-langkah pandhuan kanggo nggunakake aplikasi “ora didhukung” iku padha.

    Iki, kanggo nginstal aplikasi “ora didhukung” (emphasis ing kuotasi) mung nampa versi paling kompatibel (saengga negesake kutipan).

    Kasus kasebut kedadeyan kasebut, saiki ing 2017, paling wis njaluk iOS 8. Lan a “versi paling kompatibel” ora kasedhiya, kaya ngono karo WhatsApp lan Instagram. Kaya saiki?

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *