Si për të marrë Certifikimi tuaj Zend PHP

Një llogari e shkurtër dhe modest se si unë e bëri për të marrë Inxhinier Zend Certified PHP - ZCPE.

paraqitje

Ideja nuk është të flasim për avantazhet (apo jo) të paturit e një certifikim. Unë vetëm dua të ndaj përvojën time, të cilat mund të ndihmojnë të tjerët të cilët janë në këtë udhëtim.

Ju mund të keni 10 vjet programues, por në qoftë se nuk drejtohet provimin e studimit, Është shumë e mundshme të mos kalojë. Sipas mendimit tim modest, Zend nuk ka kujdes (kështu) në qoftë se ju e dini se si të programit; ajo dëshiron të di nëse ju e dini nuancat e gjuhës PHP. nuk beson?

Pastaj të shohim këtë lloj të pyetjes:

1
2
# Çfarë është prodhimi i kodit në vijim?
jehonë '1' . (shtyp '2') + 3;

Për më tepër kjo:

1
2
# Cili është rezultati i operacionit bitwise mëposhtme në PHP?
jehonë 1 ^ 2;

më në fund, Ky tjera:

1
2
# Ju drejtuar në vijim PHP script. Cili do të jetë prodhimi?
jehonë 0x33, 'Zogj ulen në', 022, 'pemë.';

Ai është i bindur tani? Feedback është, përkatësisht, “214”, “3” e “51 zogj ulen në 18 pemë”. Nëse ju jeni një programues i mirë dhe humbi të gjitha, mos e humbni shpresën :'(

No Përdorimi thënë inat “askush nuk e përdor atë në një zhvillim të përditshme“. Nëse doni të jetë një ZCPE, jam dinak, të përqëndrohet në atë që Zend do të kërkojë nga ju, dhe pikë!

Kalueshmërisë është shumë i mirë, por edhe më i mirë është ajo që është mësuar gjatë studimeve. pastaj, gëzojnë këtë moment! Çdokush që ka parë filmin “Përtej Life energjisë” Ti e di se çfarë dua të them: “Lumturia është udhëtimi dhe jo destinacioni“.

Këshilli + rëndësishme

Nëse unë do të përmbledhur këtë post dhe të japin vetëm një këshillë, do: të simuluar. Por shumë të bëjë të njëjtën!!

burime Studimi

Natyrisht secili ka mënyrën e vet për të studiuar dhe të mësojnë, nuk ka ndonjë formulë të gatshme. Me të drejtë dha në vijim:

libra & burime

– Zend PHP 5 Certification Guide Studimi: a php[arkitekt] udhëheq, nga Davey Shafik et al. (anglisht)
http://a.co/hxa0Tg2

– Zend Engineer Certified certifikimit PHP Descomplicando, Matheus Marabesi dhe Michael Douglas (Português)
https://www.casadocodigo.com.br/products/livro-certificacao-php
(Kam gjetur disa gabime, por ajo ishte e dobishme)

– Official PHP dokumentacioni
http://php.net/docs.php

Të blerë dhe lexuar këto dy libra. Të bëjë një lexim të plotë dhe shqyrtim. Në marrëveshjet e para, shkojnë duke theksuar pikat e rëndësishme me stilolaps; Kjo lehtëson rishikimin më vonë. Pyetni pyetje në forume Zyrtare Faqes PHP dhe mbi internet.

artificial

– Join Grupi Drejt certifikimit PHP
http://rumoacertificacaophp.com/

– Simuluar Taylor Lopes (I ngritur timen pyes)
http://taylorlopes.com/util/quiz/php/

– Simuluar provimit-Labs
http://www.exam-labs.com/exam/200-550

– Zend simuluar provimit
http://www.zendexam.com/

– App Android Simulado PHP ZCE Practice Exam
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quiz.php&hl=pt
(Kam gjetur disa gabime, por ajo ndihmon)

njerëz, lexuar libra është e madhe, ajo ngurtësohet njohuritë, megjithatë, bëni simuluar është garancia e suksesit. Përdorni çdo kohë të lirë për të bërë të simuluar, që është e 1, 2 ose 5 pyetje të shpejtë, por kjo është ajo që do të jetë ndryshimi. Ju do të mbani mend se ditën që janë ballë për ballë me testin tuaj :D

mjete

Ti e di kur ju doni të testuar një PHP ose regex kod dhe i jep atë dembel për të heqë XAMP / WAMP? pastaj, I përdorur mjetet për të bërë teste të shpejta dhe shikoni disa përgjigjet pyetjeve. Kështu që ju mund të kandidojë kodet PHP internet, në versione të ndryshme. shumë të dobishme!

Testi Online kodin PHP
http://sandbox.onlinephpfunctions.com/

Test shprehje të rregullta në internet (regex)
http://www.phpliveregex.com/

Rreth ZCPE Provimit

Ju mund të tashmë e dimë se dëshmia është në gjuhën angleze, prandaj, duhet së paku të ketë një kuptim teknik për të kryer provimin. në gjendje për të lexuar, është në rregull!

Unë nuk do të shkojnë në detaje se si për të blerë ose të planifikojë provimin Voucher, sepse ajo tashmë ka një shumë të materialit në internet shpjeguar, por tip është si më poshtë:

– Për të blerë kuponin
http://www.zend.com/en/services/certification/php-certification
(Regjistrohu dhe për të blerë Voucher)

– Të planifikojë provimin
http://www.pearsonvue.com/zend/
(Regjistrohu dhe të hapur lidhjen “Gjeni një qendër provë” për të caktuar datën e testit)

Nëse ju mendoj edhe për të bërë provimin, Unë sugjeroj që ju të blerë kuponin sot, tani! Vlen 1 vit dhe kjo do t'ju japë një “forca ferr” për të filluar studimet, në fund të fundit, askush nuk dëshiron për të humbur $195 investim.

Ju kurrë nuk do të jetë 100% i përgatitur, por besimi, Kjo nuk është asgjë nga kjo botë. Koha E drejta për të caktuar e provimit është kur ju jeni duke bërë mirë në simuluar. Dhe çfarë do të “mirë”? Unë do të them në lidhje me goditjen 90% çështjet.

Provimi ju duhet të goditur 70% për të kaluar. Prova ka 70 pyetje të të kërkohet në 90 minuta, me fjalë të tjera, pothuajse 1m30s herë në fjalë. jep të qetë, I përdorur 1 kohë, tashmë duke marrë parasysh shqyrtimin para finalizimit.

Ajo që ra në garë? Në faqen Zend ka informacion mbi tema të akuzuar provimit. Por për ne këtu, Nuk varur deri në atë! pyetjet e anketës janë në stilin e simuluar. prandaj, duke bërë mirë në simuluar, ju do të edhe provimin ¡Yo garantizo! Por jo dekoroj përgjigje, të përpiqet për të mësuar dhe të kuptoj se si të vërtetë të zgjidh çdo pyetje.

në fund të fundit, pas 8 muaj të studimit relative në bazë të asaj që i informuar këtë Post, sot (28/03/2017) kryer ekzaminimin dhe ZCPE, shyqyr, kam kaluar! Natyrisht që ju mund të kushtojnë më shumë dhe të prerë në atë kohë në gjysmë ose edhe më pak, shkon nga dora e tij.

Një ditë para provimit
Nëse këshilla të tjera? Një ditë para ekzaminimit nuk studiojnë asgjë! Bëni gjëra që ju të gëzojnë, shikojnë një film, hedhin një lojë, të marrë një shëtitje të lehta, chat me miqtë, çfarëdo! Kjo ndihmon qëndrimit tuaj trurit "i mirë", pa mbingarkesat. një tjetër gjë, mos hani asgjë të ndryshme nga e zakonshme, do që koha i jep një ndarje :'Nuk D drejtë?

Në ditën e provimit D
No D-Day, të marrë një 30 minuta para kohës së planifikuar. Ju vetëm duhet të marrë dy nënshkrim me dokumente, një prej tyre me foto. I mori identitetin dhe patentë shoferi, asgjë tjetër! Ju mund të merrni edhe stilolaps, qelizor, shikoj, libra, etj, por mbërritjes në qendër aplikimit të provimit, Ju nuk do të jetë në gjendje të përdorin ndonjë nga ajo, çdo gjë do të mbahen nga dhoma. Ju merrni pritësi është vetëm një stilolaps dhe letër zeroja, përtej kompjuterit ekzaminimit, qartë.

Në rastin tim, shkuarja atje, I nënshkruar letrat dhe eci në dhomë. Unë nuk e di nëse ai ishte i shqetësuar apo të tensionuar, por për të vënë veshët flutur, Fillova të dëgjoj rrahjen e zemrës sime kkk :) majtas! Por në rrjedhën e provimit ishte zbutës, sepse kam kuptuar se shumë nga ajo që ishte atje, I kishte parë në qindra e simuluar që kishte bërë. E, fundi, printou në ekran lakmuar "Përgëzime".

Kjo është ajo, fat i mirë!

Taylor Lopes
Zend Engineer Certified
ID Klienti Kandidati: ZEND029320
gjithsej accesses: 50263

16 komente “Si për të marrë Certifikimi tuaj Zend PHP

 1. Antônio shkëputur A. Mota tha:

  Përgëzime, Taylor! Shumë i lumtur për arritjen e tij. I pa me sytë e përkushtimin e tyre. Ftohtë për të ndarë përvojat dhe këshilla e tyre. Ju mund të jetë i sigurt se pasqyrojnë më njerëz si ju. Ky certifikim të sjellë fryte të mira. përqafim i madh.

 2. Thiago Luís tha:

  Unë jam rrugës për në certifikimin.

  Faleminderit për regjistrimin përvojën tuaj, Raportet si ndihmën tuaj të mjaftueshme.

 3. Edson Luiz da Silva Junior tha:

  i madh Taylor,
  Unë do të doja të ju falënderoj për postin tuaj më ndihmoi shumë, sot kam marrë urimet e pritshme. Simuluar keni bërë dhe u largua lidhjen, ai ishte ai që më ndihmoi në përgatitjen e mia. Urime për iniciativën tuaj, ju faleminderit shumë!

 4. Carlos tha:

  Urime për që ka arritur certifikimin!

  Sa kohë u desh që nga fillimi i studimeve duke kaluar provimin ?

  ju mendoni 3 muaj(studiuar 30 cilësia e 1 orë në ditë, 7 ditë në javë) Ata janë të mjaftueshme për të marrë certifikimin ?

  sukses!

  • Përshëndetje Carlos,
   E vlerësoj komentin.
   siç thashë, disa cams 8 muaj, por ajo mund të ketë qenë më pak. Është se donte të sigurohemi që unë isha gati për të mos humbur investimet.
   Nëse doni një shkurtore, të simuluar (shumë!!). Por unë rekomandoj lexuar librat që kam përmendur më, si më të mirë se certifikimi është mësuar.
   përqafim!

   • Rander Carlos tha:

    Unë thjesht po kaloj për të falënderuar. Unë e mora testin sot (02/06/2020) pasdite mora sa te deshiroja “përgëzime!”. Këshillat tuaja dhe simulimi që keni vendosur më ndihmuan shumë për të marrë miratimin. E mora 5 meses e meio para conseguir a aprovação.

    Fiz a prova online e de casa, por causa da pandemia. Mas desde 1 nëntor 2019, a Person Vue permite que você faça a prova online bastando ter uma webcam para que possa ser monitorado durante o exame.

    Próximo passo serão as certificações do Laravel e da AWS Solutions Architect.

    hugs!

    Rander Carlos
    Zend Engineer Certified
    ID Klienti Kandidati: ZEND032378

   • I dashur Rander,

    Faleminderit që regjistruat përvojën tuaj këtu dhe urime për arritjen!
    Ne e dimë se nuk është e lehtë, por e mundshme për ata që me të vërtetë duan dhe kërkojnë miratim.
    Mund të arrihen shpejt edhe aspiratat tuaja të rradhës. Meqe ra fjala, excelentes!

    hugs

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me *