Слободен Кодирање и енкрипција софтвер (IEComElt)

Автоматизира процесот на (на)клучните едноставно со кодирање вработени од страна на Армијата на комуникации, врз основа на “IE Ком ELT”. на пример, “EQTDV MISNE JOAHB” средства “ДОБРОДОЈДОВТЕ”

продолжи со читање

Генерирање баркод со PHP

PHP програмирање: Како за создавање на вашиот баркод сликата за да се спаси (или не) диск? Едноставно внесете секвенцата на цифри на вашиот избор. Види решение во PHP и еден во вклучите Javascript-.

продолжи со читање