learning Inggris: ngendi kanggo miwiti?

Koleksi pranala lan tips kanggo wong-wong sing perlu lan pengin sinau basa Inggris, mbuwang luwih kringet saka dhuwit.

ingles

introduksi

Mesthi aku ora wong paling kanggo pitutur marang kowe carane sampeyan kudu sinau basa sing, ok? Nanging aku ora bakal menarik kanggo nuduhake “kuwi” sing wis mbantu kula. Apa mengkono iku, Mungkin kaya sampeyan, kaping pirang-pirang nggoleki aku ing kahanan “sinau Inggris” Iku prakara kabutuhan. Dina iki wis tantangan pribadi, malih, gampang. Nanging, isih punika kabecikan sing ndadekke kita nyedhaki gol kita.

Kanthi koleksi kiat (ing Inggris) buku, tutorial, video lan forum Internet bebas, kadhangkala bakal dadi sampah lengkap ora seneng iku mung amarga saka kasekengan mangertos basa. langit, sampeyan bisa njaluk adoh tanpa ngerti Inggris, nanging mesthi bakal nambah kasempatan yen sampeyan bisa Master iku, malah sebagian.

Iki ora informasi Post Ana lan anyar bisa ditambahake wektu, mulane, yen sampeyan duwe tip kelangan, supaya kedhaftar ing komentar. Aku elinga aku ora ana sambungan karo sing Camping lan ora bisa mbuktekaken efektifitas. banjur, banjur ndeleng lokasi kanggo miwiti, terusna!

7 Aturan kanggo mangerteni Inggris

Miturut Profesor A.J.. dhuwur, direktur “gampang Inggris”, ana 7 aturan dhasar kanggo wong-wong sing pengin nemen “nganggo ing Inggris”. Aku ketemu utamané bener ing akeh cara, tenan, luwih semangat kanggo sing interested in ngomong saka maca, nulis utawa nindakake tes sembarang. minangka 7 aturan sing rinci ing video digawe dening guru ing link iki http://www.effortlessenglishpage.com/p/7-rules.html, lan kapacak ing ngisor iki:

Aturan 1Sinau dening phrases lan ora dening tembung individu. Iku luwih apik kanggo mbangun Vocabulary nggunakake sentences lengkap saka nyoba kanggo dekorasi tembung sepi, sawise kabeh, sentences sing kawangun dening klompok tembung lan nggawe liyane pangertèn saka dhaptar tembung siji lan disjointed. Sampeyan bisa nemokake phrases ing podcast utawa buku crita bener ing Inggris. Sampeyan ora perlu kanggo apal dhaptar tembung. Sampeyan listen Inggris nyata lan nalika krungu utawa maca tembung anyar, nulis. Nanging ora mung nulis tembung mung, sampeyan kudu nulis kabèh tembung utawa ukara sing ana. banjur, tinimbang matur “sengit” utawa mung nulis “sengit”, sampeyan ngomong lan nulis “John sengit es-krim”. Nulis kabèh ukara. Phrases menehi kita informasi luwih lan luwih gampang kanggo elinga, amarga padha duwe makna, padha duwe jenis gambar, crita. Nalika sinau phrases, sing learning grammar uga. Elinga yen ing ukara sadurunge, “sengit” wis “s” lan yen sampeyan mung nggunakake tembung individu cara sinau, dadi ilang, nanging ing tembung sing learning nggunakake tembung sing bener. Sampeyan ora perlu ngerti aturan. Anak assimilate sentences.

Aturan 2Aja sinau aturan grammar. tip iki surprises akeh wong! kabeh urip wis sinau Inggris sinau aturan grammar, nanging pitakonan: lho? Sampeyan bisa nganggo basa Inggris gampang saiki? Nalika wong nyuwun pitakonan, kita kudu cepet nanggapi lan ana wektu kanggo mikir prepositions, tenses, etc. Yen pribumi ing basa miwiti nganggo dawa sadurunge padha pindhah menyang sekolah kanggo sinau grammar, kita ora bisa apa padha? ing laku, aturan grammar luwih migunani kanggo nulis saka nganggo.

Aturan 3Sinau saka kuping, ora mata. Iki aturan sing paling penting! krungu, krungu, listen lan krungu liyane lan liyane tombol nganggo ing Inggris. Punika krungu sing bakal sinau Vocabulary, grammar, nganggo fluently lan luwih ngerti pronunciation ing. Sekolah wis mulang Inggris kanthi fokus ing buku-buku; IE sinau saka mata lan ndukung luwih nulis saka wicara. Native sinau nganggo basa Inggris karo kuping, Hearing, ngrungokake lan krungu.

Aturan 4Sinau dening rote. Baleni liwat lan liwat apa sing wis sinau. Iki kanthi otomatis nimbulaké isi sing aman ing atine. Paling sekolah sing meksa nindakake perkara siswa dadi cepet, panggolekan liyane lan liyane tembung anyar saben minggu kanggo nambah Vocabulary. Masalah iku mahasiswa lali meh kabeh sing sinau utawa mung ngelingi idea dhasar, nanging ora bisa èfèktif nggunakake ing dialog. banjur, sampeyan kudu alon mudhun lan mbaleni kabeh sing wis sinau maneh lan maneh lan maneh. Iku ora lomba! Sampeyan kudu sinau rumiyin (consolidate), supaya sampeyan tenan sinau kanggo tau lali lan, banjur, bener bisa nggunakake. Sampeyan mung kudu luwih Ambalan!

Aturan 5Sinau grammar dening viewpoint ing crita cekak. Iki bisa rampung dening nuduhake crita padha, nanging ganti viewpoint ing, ing tembung liyane, gantian-ora saiki, sasi lan mangsa. Iki cara kanggo mangerteni grammar tanpa sinau aturan grammar. contone: (1) THIS: Punika wonten laré, jeneng iku Bill. Bill dadi kanggo nyimpen. Panjenenganipun mundut botol banyu. Kebayar loro dolar kanggo banyu. (2) PAST: Ana Bill lanang aran. wingi, banjur tindak menyang nyimpen. Panjenenganipun tuku botol banyu. Panjenenganipun mbayar loro dolar kanggo banyu. (3) FUTURE: Ana bakal lanang. Jenengé bakal Bill. Kang arep menyang nyimpen lan bakal tuku botol banyu. Kang arep mbayar loro dolar kanggo banyu. supaya, sampeyan kerep krungu crita-crita iki, minangka anak, lan ora kudu mikir bab akèh aturan grammatical utawa tegang digunakake.

Aturan 6Katrangan cara nggunakake mung bahan bener ing Inggris. Coba nggunakake bahan sing nggunakake pribumi. Buku tèks sing elek kanggo maca, Nanging, yen sampeyan pengin maca Inggris, milih soko sing seneng, sing gampang lan nyenengake. Sing jenis paling apik maca. Nanging elinga kanggo fokus ing ngrungokake. Listen kudu 80% saka learning sing. Coba ngrungokake podcast ing Inggris babagan subyek favorit. buku audio sing uga cara gedhe kanggo laku listening, nanging miwiti karo anak kang buku sejarah lan tetep ngrungokake, ngrungokake lan ngrungokake nganti tekan tingkat majeng, ngendi sampeyan bisa ngrungokake CNN, BBC, film lan nuduhake ing TV. Listen to bahan nyata lan ora Inggris Kursus CD.

Aturan 7Sinau ngrungokake lan respon kanggo crita cekak. Cara tradisional sekolah mulang cara kanggo ngrungokake lan baleni (listen-lan-baleni). contone, guru ngandika: mbaleni sawise kula, “woy, piye kabare?”, lan kabeh bebarengan mbaleni padha. Sampeyan mung mbaleni tanpa nggawe sambungan nyata lan, kadhangkala, tanpa pangerten. Ora gawe! A cara liyane kuat: listen lan nanggapi (listen-lan-jawaban). Kanggo technique iki kanggo ngrungokake lan nanggapi, guru wis mini-sajarah lan ndadekake saperangan pitakonan gampang, cepet respon, karo Mungkin siji utawa loro tembung. contone, guru bakal “kelas, ana cah lanang. Ana cah lanang?” lan cepet ngomong “ya, ya“. guru bakal ngomong “Ana cah lanang utawa ana cah wadon?” lan jawaban siap “lanang, lanang“. guru bakal ngomong “Ah, Aku weruh, ana cah lanang. Apa ana jeneng kang?” Sampeyan ora ngerti jeneng, banjur kick kaya “John“, utawa “Jim“. guru bakal ngomong “Ah, ya, asmane Yokanan“. Lan banjur terus karo liyane lan liyane pitakonan, sinau kanggo mikir ing Inggris lan nanggapi ing Inggris, cepet lan gampang.

pranala Inggris (supaya alfabet)

1. penting

BBC Learning English
grammar, Vocabulary, video, audios, etc. Follow teks karo audio.
http://www.bbc.co.uk/worldservice/learningenglish/

Cambly
guru Inggris online kasedhiya ing wektu nyata, gedhe kanggo wong-wong sing ora seneng ngenteni janjian.
https://www.cambly.com/

gampang Inggris
Curso apa Prof A.J. Hoge karo sawetara piwulang video, podcast, obrolan, artikel, vocabulários.
Oficial situs
MP3 Free Download
video Lessons

Inggris Central
Sinau Inggris karo video subtitled lan interaksi
http://pt.englishcentral.com/

Inggris Sing
saluran YouTube karo sawetara video ngarahke ing obrolan ing wangun kuliah lan kamar cara kiro-kiro saka pamula kanggo penengah.
https://www.youtube.com/user/englishforyoutv

Speak English
100 piwulang, 1000 phrases umum, 1500 paling tembung umum, kabeh karo audio.
http://www.englishspeak.com/

EngVid
piwulang video gratis Inggris! Topik kayata bisnis Inglês, pangerten, budaya & tips, ungkapan, toto wicoro, IELTS, pronunciation, slang, ngandika, TOEFL, TOEIC, Vocabulary e nulis.
http://www.engvid.com/

Esl-Lab
Saperangan obrolan audio karo pakaryan kaping-pilihan.
http://www.esl-lab.com/

Google translate
perlu no comment: paling translator online (karo audio) multi. Saliyane njarwakake, Gunakake uga kanggo laku ngrungokake lan pronunciation.
Liyane fitur kelangan iku buku paribasan (ungkapan kamus), sing ngijini sampeyan nggawe dhaptar tembung kanggo review.
https://translate.google.com/?hl=pt-BR#pt/en/

Training lyrics
Iku kaya game! A music (clip) dering lan sampeyan kudu terus utawa bali menyang saben tembung, Gumantung krungu / mangertos utawa ora.
http://lyricstraining.com/

Tembung ing Dina
Sinau tembung anyar dina lan nggawe revisi. Cool kanggo nyeleh minangka homepage browser liya.
http://www.transparent.com/word-of-the-day/today/english-portuguese.html

overpay
Golek lan guru Inggris liwat Skype saka $ 2 / h.
https://preply.com/
Deleng uga carane nggawe siji diskon 30% ing kelas Preply!
(Yen sampeyan ora bisa ndeleng jendhela karo diskon, mbusak cache browser utawa nggunakake jendhela rahasia)

radio sing dipocapake (fokus wicara lan ora songs)
ngandika radio kanggo olahraga Panjenengan “ngrungokake”.
Fox News Dhiskusi
Whashington News – WTOP

exchange basa
learning masyarakat kanggo basa fokus ing obrolan (chatting e webcam). Iku jenis kemitraan: sinau Inggris lan mulang Portugis. Kanggo luwih ngerti, ndeleng video “Carane Apa Exchange Language”.
http://www.conversationexchange.com/
http://www.easylanguageexchange.com/
http://www.lingoglobe.com/
http://www.mylanguageexchange.com/
http://lang-8.com/

TalkEnglish
Janjinipun solusi lengkap dadi lancar ing Inggris.
http://www.talkenglish.com/
http://www.talkenglish.com/LessonIndex.aspx (kabeh piwulang)

captioned video
Canal apa Voice Of America
Speech Yard
Ted (banget)

Videos tanpa subtitles (pitakonan)
Stephen Colbert
jimmy Fallon
jimmy Kimmel

Voice Of America – Learning Inggris
situs warta karo audio. Sampeyan milih subyek lan klik “muter” kanggo muter audio nalika ngisor teks ing.
http://learningenglish.voanews.com/

Voscreen – klip video
Iku mbantu nambah Inggris sing liwat klip video cilik. lucu!
http://www.voscreen.com/

2. wujud

malah
Software digunakake kanggo nggawe kelompok / dhaptar Vocabulary ing gaya kertu memori, associating teks / tembung karo agensi. Nanging ngidini sampeyan kanggo kalebu gambar lan audio lan sampeyan uga bisa nggunakake dhaptar siap-digawe saka liyane (Garden).
– situs: https://ankiweb.net/
– Garden: https://ankiweb.net/shared/decks/english

Adir Ferreira
Blog apa Prof. Adir Ferreira karo tips Inggris banget.
– situs: https://www.youtube.com/user/adirferreiraidiomas/
– Canal YouTube: https://www.youtube.com/user/adirferreiraidiomas

ABCmouse
Situs Amerika atusan aktivitas interaktif ngarahke ing anak lan wiwitan ing Inggris (1 sasi free).
https://www.abcmouse.com/

web Blogs
Ndadekke siji atusan pakaryan (utamané anak) kanggo mangerteni Inggris
http://www.agendaweb.org/

Saiki aku Dhiskusi
saluran Youtube Prof Leonardo Leite karo akeh video fokus ing obrolan.
https://www.youtube.com/user/agoraeufaloingles

Kursus Inggris siswa ke Free
Situs karo tips, bahan lan kelas sing sinau basa Inggris. nggawe Tour.
http://aulasdeinglesgratis.net/

Universitas Cambridge
Sawetara fitur saka institusi tradisional iki pendidikan sing luwih dhuwur ing Inggris minangka salah siji sing paling bergengsi lan penting ing donya.
http://www.cambridge.org/us/esl/touchstone/index.htm

mesthi Inggris Online
Prof. Ana Luiza karo 50 piwulang ing Inggris. Mlebu kanggo nampa tips dening email. nggawe Tour.
http://www.cursoinglesonline.com.br/

dictionaries
Salah Deleng Kamus Search
Linguee – Inggris-Portugis kamus
Cambridge – Kamus Inggris-Portugis
Oxford Kamus
Kamus Urban

Kamus pronunciation
Nelusuri tembung lan website nuduhake sampeyan carane ngucapake ing logat beda.
http://pt.forvo.com/

tokoh Kamus
ESOL Pitulung – Picture Online Dictionary
Longman Photo Kamus 3rd Edition
Ngerti kok technique “visual Thinking” bisa mbantu ing sinau saka Inggris.

Duolingo
Course karo aktivitas interaktif, karo App kanggo Android lan iOS. ndhaftar!
https://www.duolingo.com/

Elllo
Elllo (Inggris Language Listening Library Online) iku sawijining perpustakaan online karo atusan piwulang ing video lan file audio kanggo olahraga Panjenengan “listening”.
http://www.elllo.org/

Inggris 4U
grammar, Vocabulary lan pakaryan karo jawaban.
http://www.english-4u.de/

Inggris Club
Situs web karo akeh piwulang, video, audio lan tips.
https://www.englishclub.com/

Inggris Experts
Blog Brasil karo Podcast, kiriman lan akeh tips Inggris.
http://www.englishexperts.com.br/

Inggris Page
Kabeh isi ing Inggris karo pakaryan.
http://www.englishpage.com/

Espresso Inggris
Ing Espresso piwulang Inglês menyang sampeyan langsung kanggo email, saliyane kanggo kursus lan e-buku online.
https://www.espressoenglish.net/

Ayo dadi Master Inggris
Professor Coach Shane uga dianggo ngrungokake / pronunciation (DDM lan PIRF Kursus), uga podcast lan video.
http://www.letsmasterenglish.com/

Oxford University
grammar, Vocabulary, audios, game lan akeh pakaryan interaktif.
https://elt.oup.com/student/englishfile/elementary/?cc=br&selLanguage=pt

Share Amerika
Obrolan ing teks lan audio.
https://share.america.gov/theme/theme-education/theme-english-learning/

Camping karo program learning (pembayaran)
Babbel
Busuu
Englishtown
Englishup
Livemocha
Rosetta Stone
UOL – Kursus Bahasa Inggris

VerbLing
kelas tartamtu utawa klompok urip (utawa direkam) videoconferencing ing gaya (hangout).
https://www.verbling.com/

Total accesses: 13367

2 reviews “learning Inggris: ngendi kanggo miwiti?

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *