Buka Kecap jeung posisi disimpen panungtung kursor

tip Ieu pikeun anjeun anjeun ngédit hiji dokumen Kecap panjang tur, saatos Anjeun disimpen na ditutup, hoyong kursor deui posisi panungtungan nalika buka deui.

tip

Kuring boga watek ngeposkeun nanaon ngeunaan Kecap, Tapi sakumaha tip ieu mantuan pisan ka babaturan, jadi kuring megatkeun pikeun nyebarkeun eta. outspoken, sadayana geus maneh mun geus muka dokumen Kecap anjeun (samemehna disimpen na ditutup) tur mencet kenop regu + F5. jéntré éta ukur gawéna di .doc, kituna, lamun coba mun .docx, trik ieu ngan iyeu moal jalan mun. alus tuah!

sumber

Buka Kecap kana Tukang Posisi disimpen kursor
Balik ka posisi na rohangan ngédit panungtungan nalika muka file

total aksés: 24618

A review on “Buka Kecap jeung posisi disimpen panungtung kursor

Leave a Reply

alamat surélék anjeun teu bakal dipedar. widang diperlukeun anu dicirian ku *