Закрепне MySQL табели кога само .frm и .ibd датотеки се достапни

Како да се реши “MySQL Грешка #1146 - Табела не постои” предизвикани со поместување на датотеките .idb (InnoDB) директно меѓу директориуми (tablespace).

продолжи со читање

Приказ на износот на симнувања на WordPress приклучок Превземи менаџер

Што да направите за бесплатна верзија на WPDM прикажува количината на симнувања (Грофот симнување) и други информации во корисничкиот интерфејс?

продолжи со читање