корекција на грешка “Диск заштитена од запишување” или “Bad superblock”

Обидете се да го форматирам Micro SD мемориска картичка чинеше основно да се кандидира во оние грешки. Добро, добро… всушност, таа и понатаму останува основно.

продолжи со читање

Конфигурирај GPS Tracker пристап до мапи на интернет

Значи, вие треба да ги пратите на вашиот автомобил преку интернет, по пат, брзина во реално време и локација? Или можеби се повеќе мир на умот знаејќи каде што некој во вашето семејство? Проверете го ова!

продолжи со читање