Користење на iPhone 3GS без SIM картичка и инсталирање на апликации не се поддржани од страна на iOS 6

Во овој пост ќе се направи “Untether Jailbreak” да се користи iPhone 3GS без SIM картичка, а исто така и да видиме како да инсталирате апликации направени за iOS7 или iOS8 во постарите верзии.

продолжи со читање