Притиснете F1 за да продолжите [решен]

Ако вашиот компјутер инсистира на прикажување на порака како “Притиснете F1 за да продолжите” секој пат кога ќе се иницијализира, проверете ја оваа објава.

продолжи со читање

Стартувај Лилјак скрипта во позадина [решен]

пред денови ми треба некои Windows машини на мојата мрежа трчаше Лилјак скрипта во позадина (без да забележи корисникот). Ако ова е она што ви треба, оди напред!

продолжи со читање